Je podla vas normalne, aby partner vyvadzal ako male decko, ked sa obleciem podla seba a toho, co sa mi paci? Vraj je to odhalujuce atd. Ale ze to nosi dalsich milion zien, to nevadi. Dam vam priklad, co mu vadi. Ked vidi ako si to obliekam, hned sa oduje a to ma 32 rokov. Som mlada baba, schudla som a chcem nosit veci, ktore sa mi pacia a su moderne a unavuje ma riesit jeho oduvanie :/
Partner ziarli na moje obliekanie sa
Ja sa kupat nechodim, takze neviem :) A ked si da baba obtiahnute minisaty, tak to nevadi? :) Lebo tak chodi vacsina zien v lete a nevidim v tom extra rozdiel :)
Napisem ti uprimne ako chlap, on neziarli, on sa hanbi za teba. Kludne sa zamysli ked ste spolu na kupalisku a ukazujes ,,viac,, v plavkach ako pri tomto obleceni ci aj vtedy ma ,,ziarlivostne,, vety... Ak ti na plavky nic zle nehovori, tak nie je ziarlivec na tvoje odhalene casti tela.
Mne osobne by sa tiez toto nepacilo, ale my mame s priatelkou iny styl obliekania...
Pri muzoch tazko povedat. Nechce urazit ani priznat, ze ziarli.
Mozno je to aj tym, ze sa v partii jedina tak obliekam. Ostatne baby su trosku pri sebe a maju tak aj prisposobeny satnik (nehovorim, ze by sa skaredo obliekali, len je to iny styl) alebo ostatne sa drzia zauzivaneho a obliekaju sa tak klasicky ako vacsina. Mne nevadi skusat nove veci. Pokojne si dam aj bez problemov tmavy ruz a idem. Jeho byvala sa ani nemalovala, dalsia tiez mala uplne iny vkus ako ja. Dufam, ze sa naozaj za mna nehanbi :(
Ahoj Veronika. Ak sa ti tieto veci pacia a pristanu ti, tak ich nos. Ja skor u tvojho priatela vnimam hl.problem so ziarlivostou, nez to, zeby sa mu to nepacilo, alebo zeby si myslel, ze ti to snad nepristane. Ak volis este aj vhodne doplnky, luxusnejsie sperky (prip.aj elegantnejsiu bizu), urcite neposobis "lacno". Vzdy si treba zachovat vkus, patricnu noblesu a vediet aj taketo oblecenie nosit s istou graciou) Iste si v nom krasna a pritazliva. Tiez sa podobne obliekam
Neviem,no ved to je jedno ze tebe sa to nepaci,podstatne ze sa to zakladatelke paci. Sto ludi,sto chuti. :-)
Ja som presne cakala ze na obrazkoch budes mat kratke minisaty s velkym vystrihom a s opatkami,to je lacne. Toto,co si dala je elegantne a ma to drive. :-)
zuzi, podla mna su priesvitne bluzky nevkusne uz sami o sebe, takze z mojho pohladu by to nic nepokazilo :D
ale teda tiez si nemyslim, ze by ti mal frajer rozkazovat co si obliekas. ze sa mne tvoj styl obliekania nepaci na tom nic nemeni.
Tiez sa mi to zda elegantne a preto som prekvapena jeho spravanim a aj niektorymi komentarmi. Ale chapem, kazdy ma iny vkus a inak sa oblieka. Len ma mrzi, ze ked teraz ideme na veceru, je krasne teplucko, vychystam sa a dam si napr ten overal, tak nedostanem pochvalu, ale kritiku.
Tak dat si tielko pod priesvitnu bluzku mi pride absolutne nevkusne. To uz radsej ziadnu priesvitnu bluzu.
A suhlasim so zakladatelkou temy, obliekaj sa po svojom. Mojmu sa tiez nepacili vystrihy a musel si zvyknut. Pritom nikdy som sa nejak inak vyzyvavo neobliekala.
Aj mne sa to cele paci. Zboznujem rozne jumpsuity,overally,crop topy. Aj ked to.nenosim,este som.si na seba ziadne nekupila ale mam v plane. Su aj jumpsuity,co neodhaluju brusko. K tomu pekne topanky,klobuk a dokonalyoutfit je na svete. Mne to pride velmi elegantne. A ma to smrnc. :-)