Partner je zúrivý, takto som si vzťah nepredstavovala

Príspevok v téme: Partner je zúrivý, takto som si vzťah nepredstavovala
ferihitka

dobrý deň,
chcela by som sa posťažovať a možno aj nazbierať nejaké užitočné rady. Chodím s partnerom, už veľmi dlhé roky. Teraz sme nedávno mali aj pauzu a dali sme sa opäť dokopy. Naozaj sa ľúbime,ale niekedy sa naozaj k sebe dobre nesprávame. Vyplýva to najmä z toho,že ja som hysterická osoba, ktorá hned kričí pri prvom probléme, avšak partner je zase veľmi nervozna povaha,, nepokojná, vkuse niečo rieši, a nakoniec posledné obdobie je aj zúrivý k tomu všetkému. Nechápem,prečo to tak je, nebol istotne taý odjakživa, akoby sa menil mi pred očami, a ja už skutočne neviem,čo s ním. Plánovala som si svadbu s ním, lebo skutočne je to chlap akého chcem, prajem si ,aby bol otcom raz mojich detí v budúcnosti, chcem s ním zostarnúť, máme podobné záujmy a tak. no jeho vytáča každá volovina a kravina. Hned začne hysterčiť, a je zúrivý. doslova a do písmena.niekedy to už vážne nezvládam,je to typický cholerik žiaľ, nemá v sebe ani kúsok pohody. A nebolo tomu až tak zmenil sa k horšiemu, za tie roky,čo sme spolu. Viem,že každý mi radí, rozíd sa teraz kým si mladá bla bla, rodina a neviem čo,ale ja to nechcem takto riešiť. mali sme pár dní pauzu,ale nedokázala som zavrieť za ním dvere úplne. akoby som nevedela byť bez neho. chcem,aby sa zmenil,aby sa stal kludnejším,a nie aby stále nerváčil. Ked sa mu čosi znepáči, hned reaguje nervozne a podrážene a o pár minút o tom ani nevie. berie to ako niečo normálne. a tak z toho vychádza ,že sme k sebe ako psy.avšak ja nechcem,aby to tak bolo, chcem,aby sme mali opäť ten očarujúci vzťah,ked ma pobozká,chcem cítiť to chvenie a jeho lásku, chcem čítiť, že je to človek,kt. môžem hocičo povedať a bude OK, nebude hysterčiť a hrešiť a vybuchovať na mna. Takto som si vzťah nepredstavovala.a teraz neviem,čo s ním. lebo som sa veľmi s ním zamotala po každej stránke.máme medzi sebou určité puto,a neviem ho rozťať.
chcela by som od vás radu, ako mám bojovať proti tomuto jeho démonovi v povahe,lebo naozaj sa mi to nepáči.ako nanho,aby nebol taký, aký je ?aby sa trošku skludnil ? čo mu pomôže ?on odmieta akékoľvek rady a nechce sa zmeniť.budem rada ak mi napíšete dámy tie ,ktoré ste si tým prešli....čím prechádzam teraz ja.dakujem

blazonspsychiatrie

ano ferihitka najlepsie spravis ked si ho zoberes za muza narobis si s nim deti potom budete trpiet vsetci decka budu vidiet ako to vo vztahoch nefunguje a prenesu si to do svojich zivotov budu vidiet ako si otec mamu nevazi a budu mat kvalitnu traumu ako to je v x slovenskych rodinach.. nechapem vas baby ze ste take sproste... fajn chalani su sami a vy si pri sebe drzite takych co si vas nevazia.. ale asi si to zasluzite...

adr1a.

Ferihitka. Ja muzov opustam. Nie oni mna. A pises, ze nie hlavne vtedy, ked ineho nemas "na ruke"?)) Tak to je potom iba vyxcanost. Ja keby chcela niekoho kvoli vaznym dovodom opustit, tak by som to urobila aj vtedy, keby som vedela, ze to bol posledny muz na svete! Dospej

neviem111111

tresla by som nimi. mam za sebou rozchod po este dlhsom case, tiez sme sa dali dokopy taki mladi ako vy. a tiez som davala ako krava tych milion sanci. a zo vztahu sa neodchadza vtedy, ked mas vyhliadnuteho ineho, ale vtedy, ked si vo vztahu dlhodobo nespokojna a ani po XY rozhovoroch sa neda na nicom dohodnut a prblemy vyriesit. a tebe by podla mna aj trocha samota prospela. aspon by si sa naucila vazit si samu seba, mat sa rada a v dalsom vztahu by si si lepsie vedela nastavit hranice, kt. odmietnes prekrocit.

minikonka

Ferihitka,

Nedokazes akceptovat nadavky na svoju osobu?
Tak ich neakceptuj! Jednoduche, nie?
Ziadna normalna vyrovnana zena by sa nenechala urazat od partnera a ziadna by nesnivala o nom ako o otcovi svojich deti... Jednoducho by odisla...a zazelala by mu vela stastia...
Co Ty chces vlastne pocut? Fakt nechapem...
Skus sa zmenit, ak to nepomoze - odid.
Alebo dalej rev, ries a vypisuj tu dalsie litanie ako by INE ZENY toto netolerovali, tak to netoleruj ani Ty... .......alebo vlas ma naozaj pravdu.
Ps: mozes priviest kona k vode, ale napit sa musi sam....
Neviem, ci to pochopis, ale tu cestu k vode Ti tu ukazuje minimalne 19 stran tejto diskusie.

ferihitka

neviem 11 no žialbohu baby, sklamem vás asi ,ale nevymyslam si nič ,čo tu pisem,ani slovo..sme proste spolu, a neni to fake téma..asi som prilis dobry clovek, neschopny sa rozíst, ktovie..(poznam este aj takych par bab,co su take kravy ako ja),ale proste dávame sanci milion ..ale asi iba my na to doplatíme..:/
no my sme spolu od mojich 16-17 rokov..a želám si, uprimne,aby ten vztah vysiel..obaja sme si to veelmi priali.
mimochodom nie je také jednoduché druhým radit, že ." ja by som s nim nebola ani minutu"..to je hlupost, nikdy nevies,co by si robila,keby si skutocne lubila a mali by ste odzitych 6,5 roka..pomaly..a svadbu predo dverami...netresla by si dverami a čau....a najma nie,keby si ineho nemala na ruke.

nenazyva ma pic..jebnutou, ako tu pisete...
pi.. mi povedal iba RAZ, (viac nie) ked bol strasne nasraty a zlakol sa
a jebla ze som mi povedal asi cca 8-10 krat v ramci nejakej hádky, vymeny nazorov...( tolko isto som mu to povedala asi aj ja )

neviem111111

stale sa pytas ale odpovede nepocuvas. ty sama si sa pytala, preco ti nadava. ludia ti tu na to len odpovedali. nikto ti nenapisal, ze to, ze ti nadava, je spravne. ale nezabudaj, ze ty si ta, ktora mu to toleruje, nie my. raz by mi partner povedal, ze som jebnuta pica, iba jedenkrat. po takomto niecom pre mna dalej nie je vyznam komunikovat s takym clovekom. ty si ta, ktora si to necha, len sa hadze o zem, place, a huci mu do hlavy dieru. ale dva roky sa nic nemeni, vidis to sama. tak ked je to nahovno a si v tom vztahu nespokojna, TAK Z NEHO ODID! aj tak spolu neostanete. skor ci neskor jednemu z vas nervy rupnu, alebo stretne niekoho ineho, a potom sa uz z toho nefunkcneho vztahu odchadza jedna radost. ste dvaja absolutne nekompatibilni ludia a ste spolu odkedy, od 17tich? tieto vztahy vacsinou nevychadzaju, zmier sa s tym.

ferihitka

a ešte odpoved na otazku pre teba anjelik, ze preco by ma mal podvadzat a byt neverny..ci kto sa ma to tu pýtal.
no jednoduche,lebo sa tak správa, a dokonca nechce ani se, velmi nenalieha,ked nemozem..a nevydupava si to u mna, nespráva sa ako normalny chlap.a neiktore veci robi divne..maze si spravy a pod. berie stale mobil k sebe a tak,nevenuje sa mi velmi, je becztiny ku mne, stále zuri..je podrazdeny, a ja mam z nicoho nič permanentnu mykozu uz rok a pol...preto asi,pre co ine