Partner je zúrivý, takto som si vzťah nepredstavovala

Príspevok v téme: Partner je zúrivý, takto som si vzťah nepredstavovala
ferihitka

dobrý deň,
chcela by som sa posťažovať a možno aj nazbierať nejaké užitočné rady. Chodím s partnerom, už veľmi dlhé roky. Teraz sme nedávno mali aj pauzu a dali sme sa opäť dokopy. Naozaj sa ľúbime,ale niekedy sa naozaj k sebe dobre nesprávame. Vyplýva to najmä z toho,že ja som hysterická osoba, ktorá hned kričí pri prvom probléme, avšak partner je zase veľmi nervozna povaha,, nepokojná, vkuse niečo rieši, a nakoniec posledné obdobie je aj zúrivý k tomu všetkému. Nechápem,prečo to tak je, nebol istotne taý odjakživa, akoby sa menil mi pred očami, a ja už skutočne neviem,čo s ním. Plánovala som si svadbu s ním, lebo skutočne je to chlap akého chcem, prajem si ,aby bol otcom raz mojich detí v budúcnosti, chcem s ním zostarnúť, máme podobné záujmy a tak. no jeho vytáča každá volovina a kravina. Hned začne hysterčiť, a je zúrivý. doslova a do písmena.niekedy to už vážne nezvládam,je to typický cholerik žiaľ, nemá v sebe ani kúsok pohody. A nebolo tomu až tak zmenil sa k horšiemu, za tie roky,čo sme spolu. Viem,že každý mi radí, rozíd sa teraz kým si mladá bla bla, rodina a neviem čo,ale ja to nechcem takto riešiť. mali sme pár dní pauzu,ale nedokázala som zavrieť za ním dvere úplne. akoby som nevedela byť bez neho. chcem,aby sa zmenil,aby sa stal kludnejším,a nie aby stále nerváčil. Ked sa mu čosi znepáči, hned reaguje nervozne a podrážene a o pár minút o tom ani nevie. berie to ako niečo normálne. a tak z toho vychádza ,že sme k sebe ako psy.avšak ja nechcem,aby to tak bolo, chcem,aby sme mali opäť ten očarujúci vzťah,ked ma pobozká,chcem cítiť to chvenie a jeho lásku, chcem čítiť, že je to človek,kt. môžem hocičo povedať a bude OK, nebude hysterčiť a hrešiť a vybuchovať na mna. Takto som si vzťah nepredstavovala.a teraz neviem,čo s ním. lebo som sa veľmi s ním zamotala po každej stránke.máme medzi sebou určité puto,a neviem ho rozťať.
chcela by som od vás radu, ako mám bojovať proti tomuto jeho démonovi v povahe,lebo naozaj sa mi to nepáči.ako nanho,aby nebol taký, aký je ?aby sa trošku skludnil ? čo mu pomôže ?on odmieta akékoľvek rady a nechce sa zmeniť.budem rada ak mi napíšete dámy tie ,ktoré ste si tým prešli....čím prechádzam teraz ja.dakujem

tulák

U teba to neposobi ako laska ale zavislost na laske. Na chvilu som uvazoval ci mas iba take obdobie a stresujes ale podla reakcii plati co som ti pisal este minule v tych starsich prispevkoch. Pamatas sa ?

Naozaj sa zastav a pouvazuj nad sebou. Posobis minimalne dost emotivne. Nepaci sa mi ze nie si sebakriticka voci svojmu spravaniu. Ked niekto poukaze na tvoje spravanie tak ho zlahcujejs, alebo tvrdis ze vsak aj ine zeny by tak reagovali, alebo sa hned branis. To nie je dobre. Ale chcem sa ta spytat a neviem ci som sa to uz pytal, ale aky mas vztah s inymi ludmi ? A nemyslim len rodinu, ale aj v skole, kamarati ak mas, alebo v praci, na brigade. A mala si uz vztah alebo vztahy s inymi muzmi ? A ked ano tak ake boli ? Ako si sa citila ?
Len tak zo zvedavosti...

ferihitka

neviem111 čo 92 nechápem? o čo ti ide ? čo riešiš ? nemám náladu dnes na urážky a posudzovanie. asi som nemala o sebe písať údaje verejne.či ?

ferihitka

normálny lenze zase keby si zasexoval u niekoho ineho, nebol by vobec nervozny :)
to je ten problém.naco by si potom zlosť vybijal na mne,kebyze ma sex u inej pravidelny a kvalitny ?lenze zase ja som sa ho na to spýtala,a on mi povedal, ze keby mal inu, tak by siel za nou a utekal by, ze by nas nevodil dve za nos, ze ked sa zalubi do inej povie mi to.tak teraz neviem, a vyzeral vazne ,ked to hovoril. mne sa nezdá, ze by bol z tých chlapov, co podvadzaju zenu na kazdom rohu,a som si istá, ze ak by mal inu a ona by bola slobodna tak by za nou šiel. neostával by pri mne. a ak ma niekoho len na sex, tak nemusi hned ten niekto byt hiv pozitivny. (ak sa samozrjeme nevyspal s nejakou stetkou o com vsak pochybujem,lebo on sa bojí takych evci a prachy by za to nedával,na to je moc sporovlivý)
t
ak,ok....posobim hasterivo, vdaka otaznikom, diky...pokusim sa ich obmedzit, i ked mne sa otázka nezdá hasteriva, ale oka..
hiv ani nestras s takym niecim, toto vobec nepripustam. nepredpokladám, ze by mal inu,
raz som sa prihlásila na jeho čet na maili, alebo na fb a nič som tam take nenašla,a aj roky stále maily..ktore nemazal...a nič tam take nemal,..i ked moze mat aj ine profily.
nechcem si v kutiku duse predstaviť, ze by mal nekoho ineho na sex,lebo viem, ze mna lubi a ja som bola jeho prva baba, a tazko sa mi to chápe a pripusta, on neni z tých, odsudzuje neveru a vyzerá,ze nevie naratat do pat..ked sa nanho clovek pozrie, zien sa hanbi, a celkovo z ludi ma stres a aj z opacneho pohlavia najma..
nevie komunikovat s babami, ani nič. stráni sa ich celkovo.

astro ja nie som skorpion, on je skorpion,16.12.1992 ,žilina a hodinu ti neviem presne povedat, 23 50 alebo tak nejak ku polnoci v ten den..mama sama nevie ani.

astro

Ale nie každá druhá žena, má lunu či zdôraznené znamenie škorpióna. Ak chceš, napíš svoj dátum, čas a mesto narodenia. Rada sa pozriem. By si sa čudovala, že kaz je tiež odrazom nespokojnosti. Zuby sú o rozhodnosti. A len to, že máš zápal nervu v zube, len usvedčuje aj o tom, že hrubé črevo nemáš v poriadku. Pľúca, hrubé črevo, zuby sú prepojené. A som si istá, že u teba znamenie škorpíona určite bude nejako zvýraznené. Ovláda hlavne pohlavné orgány, konečník, hrubé črevo. Navyše ako čítam, máš priateľa v znamení škorpióna. Hm, manipulácia, žiarlivosť, falošnosť, možné sexuálne problémy. No musíte makať obaja na sebe. A napr. nie každá žena, ktorá sa trápi vo vzťahu má ženské problémy. To je pravda. Lebo môže mať lunárne znamenie napr. v baranovi (časté migrény, bolesti hlavy) či v panne (žalúdok, trávenie), atď.
Ale ak ti mám poradiť, škorpíon je sám o sebe komplikované znamenie. Nezávidim ti. ŚKorpióni majú problém zvládnuť samy seba.

normalny

ferihitka - vystihla si to celkom presne. Ak mu nevadi, ze nemate sex, moze mat bokovku a potom jasne, ze mu to nebude vadit, ked si zasexuje u inej.

Ale hovoris, ze tebe sa zdravotne problemy zacali este perd vasim vztahom. Ten test na HIV by nemusel byt na skodu. Mozes ho totiz chytit aj u zubara, ak nerobil maximum pre hygienu. Uz sa to stalo ludom.

Co sa tyka tvojej povahy, tak z toho ako pises, sa zda, ze musis mat posledne slovo. Uz len tolko otazok a otaznikov. Asi to tak nevnimas, ale ini ludia ano. Znies hasterivo.

ferihitka

viktoriabb lenže ja som začala bývať strašne chorá tesne ako sme sa zoznámili, pred siestimi rokmi, a sex sme prvy mali pred troma rokmi...najprv som mávala dychacie infekcie, potom asledne zapaly mechurov, teraz mykozy, bakterie, ale mne to posrali atb, priserne volaco. aj herpesy som mavala prirodzene, aj mama mava, ja mam aj krvne problémy. ale biele krvinky mam vzdy v poriadku, (citala som kdesi na nete, ze hiv sa odráža aj na bielych krvinkach), stále ich mam OK..
neviem konkrétne čím sa prenáša hiv virus- neviem, či len ejakulatom, kt. pride do styku s ustami,alebo posvou, lebo max raz som mu robila orál az do konca a aj to teraz pred rokom dvoma, a nikdy neejakuloval do mna.takze neviem,ci je takyto prenos aj tak možny.

astro verím na take veci, ako hovoríš, lenze potom by asi kazda druha zena ,ktorá ma problémy vo vzťahu mala taketo zdravotne problémy, cize to mi trošku nesedí.a nemyslím si, že by všetky choroby boli zrovna odrazom psychicky.su viacere choroby ,ktoré nie su odrazom psychiky. mam zapal nervu v zube, to neni psychika, to je kaz..a kaz neni psychika.

lolinka ja som sa uz pokusala zmeniť, bola som inaksia k nemu, nemavala som hystericke zachvaty a kadeco, a on sa nezmenil. bolo take obdobie práveže, ja som už nanho vyskusala naozaj švetko dostupne a overené.nezaberá nič.

normalny prosím ťa, kde sa prejavuje moja rýpava povaha ?nehnevaj sa, stále nechápem niektorým vyjadreniam. to ze sa pytam a chcem nieco vediet, nie je že rýpem, to je len cista zvedavost.
nikde som netvrdila, ze je šašo,aby mi robil program, (ak narazas na dovču),ale vyžadujem od partnera a bolo by to od neho aj celkom take slusne a mile, zalubene, kebyze aspon ma VNIMA na tej dovolenke, sem tam ma objime, pobozka alebo sa aspon na mna pozrie na plazi a potom zaspi, ale on nič, osusil sa azaspal..bez slova, bez gesta, takto 9 dni.toto neni normalne. ja od neho necakam program ako od dvorneho šaša, ale cakam, ze aspon trošku sa mi bude venovať
pozri s tym sexom- my sme nikdy extra pravidelne nesexovali, takze zavisly byt na tom asi nemoze, lebo nase poprve bolo, potom pol roka nič, co som sa liečila, potom nieco par mesiacov, potom zase pauza a takto stále, teraz akurát aktuálne rok sme pravidelnejšie sexovali, ale uz aj s tym je teraz koniec, zase mam problémy.
ale v niecom asi mas pravdu, pripustam.no pytala som sa ho velakrat, ci je nasraty na mna kvoli TOMU, odpovedal, ze nie, nech neblaznim,ze si zvykol , ze to je vlastne jendo ( potom vo mne vykricnik a otázniky ! nema inu ??!!)nahodou ??!:(
potom by sa nedajboze naplnila predstavu, ktoru mi tu pise viktoriabb ze by som mohla mat hiv ...ze ma nakazil niecim, alebo niecim inym hnusnym,to je jendo..co ak ma inu ?!!
asi uz nemozem veriť nikomu vobec..lebo mi nesedí to, že -viem o nom, ze je sexuálny velmi akcny clovek, je skorpion, a proste musi to mat kazdy den,masturbuje aj kazdy den,ked sme neni spolu atd, ma sexuálne aktivity velmi rád, byvame od seba niekolko stoviek kilometrov, vidime sa len cez vikendy, a zrazu,hups nema to,co chce, nema sex, nema ine aktivity, je este aj 5 dni sam, 4 večery cele..tak mi napadá, nepoddrbáva ma s niekym iným? ked je taky navonok spokojný ??!!! lebo sa moc neprieči..ked mu pviem, ze sex nebude, on sa pousmeje, ze ok..jasne, ved ked ti je zle..latentny odpor žiaden..nenuti ma..tak mam pochybnosti, ci nevymeta inu..zialbohu

viktoriabb

dovtedy pokial ma nenakazil som byvala uplne zdrava a potom zrazu uplny zlom neustale zenske problemy vytoky neustala mykoza ktoru som do svojich 33 rokov nepoznala ani raz v zivote a mohla som sladkeho jest na kila potom som zacala trpiet na herpesy infekcie dych. ciest a zapal pluc bol posledna bodka tak to nejako zacalo do seba zapadat a utekala som na testy kedze som zistila ze mi bol neverny. Ja som bola ukazkovy pripad priznakoveho pacienta. Keby sa nedam testovat trapim sa dodnes

astro

Veľmi sa tu nechcem vyjadrovať k tvojmu vzťahu, lebo, ako vidím, aj tak si nechceš dať poradiť. Ale ohľadom tvojho zdravia. Všetky choroby sú psychického pôvodu. Ženské problémy sú odrazom tvojho vzťahu, nie si spokojná, vo vnútri sa trápiš. A všetko okolo tvojich nálad, si hysterická, panovačná, dlhodobé mykózy. Dievča daj si doporiadku myslenie, dušu a uvidíš ako tie mykózy začnú ustupovať. Samozrejme, má na tom podiel aj strava, tie antibiotiká.
Takže začni od seba, nežiadaj, že on sa zmení. Alebo sa rozíď, daj pauzu od vzťahov, uprav si to sama v sebe. Ženské ochorenia nie sú žiadna sranda, dávaj pozor na to. A ešte asi máš aj nejako oslabenú pečeň, obličky. Je to o energách, ale nie každý tomu verí. Už len tvoja hystéria, plačlivosť, prehnaná citlivosť, hnev. Daj si kompletnú detoxikáciu duše i tela. Ale hlavne vzťahu. Ak by si chcela viac info, tak odpíš na môj príspevok, zaoberám sa prírodnou medicínou.

exwhyz

Treba hľadať veci, ktoré vás spájajú a nie rozdeľujú. Keď sa tak medzi sebou dokážete nenávidieť, tak to by mohla byť pre vás tá správna cesta, aby ste si našli niekoho, koho budete nenávidieť. Najľahším terčom sú susedia, tých si zoberte na mušku:-)