Partner je zúrivý, takto som si vzťah nepredstavovala

Príspevok v téme: Partner je zúrivý, takto som si vzťah nepredstavovala
ferihitka

dobrý deň,
chcela by som sa posťažovať a možno aj nazbierať nejaké užitočné rady. Chodím s partnerom, už veľmi dlhé roky. Teraz sme nedávno mali aj pauzu a dali sme sa opäť dokopy. Naozaj sa ľúbime,ale niekedy sa naozaj k sebe dobre nesprávame. Vyplýva to najmä z toho,že ja som hysterická osoba, ktorá hned kričí pri prvom probléme, avšak partner je zase veľmi nervozna povaha,, nepokojná, vkuse niečo rieši, a nakoniec posledné obdobie je aj zúrivý k tomu všetkému. Nechápem,prečo to tak je, nebol istotne taý odjakživa, akoby sa menil mi pred očami, a ja už skutočne neviem,čo s ním. Plánovala som si svadbu s ním, lebo skutočne je to chlap akého chcem, prajem si ,aby bol otcom raz mojich detí v budúcnosti, chcem s ním zostarnúť, máme podobné záujmy a tak. no jeho vytáča každá volovina a kravina. Hned začne hysterčiť, a je zúrivý. doslova a do písmena.niekedy to už vážne nezvládam,je to typický cholerik žiaľ, nemá v sebe ani kúsok pohody. A nebolo tomu až tak zmenil sa k horšiemu, za tie roky,čo sme spolu. Viem,že každý mi radí, rozíd sa teraz kým si mladá bla bla, rodina a neviem čo,ale ja to nechcem takto riešiť. mali sme pár dní pauzu,ale nedokázala som zavrieť za ním dvere úplne. akoby som nevedela byť bez neho. chcem,aby sa zmenil,aby sa stal kludnejším,a nie aby stále nerváčil. Ked sa mu čosi znepáči, hned reaguje nervozne a podrážene a o pár minút o tom ani nevie. berie to ako niečo normálne. a tak z toho vychádza ,že sme k sebe ako psy.avšak ja nechcem,aby to tak bolo, chcem,aby sme mali opäť ten očarujúci vzťah,ked ma pobozká,chcem cítiť to chvenie a jeho lásku, chcem čítiť, že je to človek,kt. môžem hocičo povedať a bude OK, nebude hysterčiť a hrešiť a vybuchovať na mna. Takto som si vzťah nepredstavovala.a teraz neviem,čo s ním. lebo som sa veľmi s ním zamotala po každej stránke.máme medzi sebou určité puto,a neviem ho rozťať.
chcela by som od vás radu, ako mám bojovať proti tomuto jeho démonovi v povahe,lebo naozaj sa mi to nepáči.ako nanho,aby nebol taký, aký je ?aby sa trošku skludnil ? čo mu pomôže ?on odmieta akékoľvek rady a nechce sa zmeniť.budem rada ak mi napíšete dámy tie ,ktoré ste si tým prešli....čím prechádzam teraz ja.dakujem

ferihitka

neviem111 v podstate s tebou súhlasím. on ma poznal od začiatku vedel,aká som, že hustím, kecám, a tak..vyhovovalo mu to najprv, tri roky bol ok, potom zrazu už bol problém.a neviem, či je furt problém IBA v mojej ukecanosti.

adr1a a normalny kamošku mam na to, ze sa vykecáme,a tak..ale mne to nestači, ja potrebujem viacej kecat ..mam strašne vela veci,co ma tazia. my sa rozprávame s kamoškami, to asi pri nich som zukacanela, ale mna to trápi, tak ked mu leziem na nervy, tak nech ma necha do riti napokoji a nie mi nadávať, nie som ovca ani vec, som lubiaca žena predsa.

neviem111111

v podstate s vami suhlasim, ale ide o to, ze ked mu lezie na nervy, tak nech to s nou skonci. a nie ze s nou ostane a takto sa k nej chova. sam si ju vybral za partnerku. tak ked mi niekto nevyhovuje, nie som s nim, a nie ze som s nim a nadavam mu vulgarne a pod.

adr1a.

ferihitka. No nato su kamosky priatelky zname!) No nie priatel. Jasne ze s priatelom treba zdielat dobre i zle, podelit sa s nim o nazory myslienky pocity ai. Ale VSETKO S MIEROU. Ak donho hustis nonstop ako nam tu v tejto teme, tak chlapec ma zlatee nervy a moj obdiv :D
Ja by ta uz daaavno niecim ovalila sputala, usta zapchala pretiahla ta ai ai leen uz aby si konecne ČUŠALA

normalny

Ferihitka - kup si diktafon, nahravaj to nan a potom to zmaz. Alebo to napis a potom zmaz. Alebo si hladaj ukecena kamaratky a tam budete kazda hovorit to svoje ty o voze, ona o koze a ked skoncite, bude dobre obom. Hlavne neotravuj pseudoproblemami, ktore si vytvaras vo vlastnej hlave. Ty ho provokujes a on reaguje. Mozes byt rada, ze ta neovalil po hlave. Vydrzat tolko reci pocuvat, to je na nobelovu cenu.

Vies, aj ked je to zrejme trpezlivy chlap, pohybujes sa na hranici. Tak rob dalej bez zmeny a on to vyriesi za teba. Bude od teba utekat a mas po vztahu. Takze kludne pridaj s rozpravanim, len to urychlis....

ferihitka

tak sorry no ..ja sa ale proste niekomu musím vyžalovať, lebo mám pocit, že ked si to nechám u seba vo vnútri, tak ja explodujem...asi ..:/viem, že píšem litanie, ale ufff, nejde mi to inak :/ sorry

normalny

ferihitka - 22 stran a stale o tom istom. Tvojmu muzovi uz musela z toho buchnut hlava ako sampanske. Gratulujem, zrejme jedina pomocka, co vam pomoze je ist do erotic shopu a kupit ti "roubik", alebo aspon v hobby sope, odolnu a univerzalnu "ducktape", ze ti zavrie usta. To je to jedine, co mozes urobit dobre pre vas vztah. BYT TICHO.

TTommm

ferihitka, prosim Ta skus si pre seba odpovedat ci mas sebauctu? A ako sa to prejavuje, ze ju mas/nemas? A ci veris, ze ak sam clovek nema uctu k sebe, tak ci moze mat aj niekto iny k nemu uctu?

Howling

Ferihitka - Ty si ako pokazený gramofón, stále dookola píšeš to isté, ako bolo kedysi a ako je teraz a ako bolo na dovolenke a bla bla, isto aj známi sú z toho znudení, keď im dookola vyprávaš to iste, chceli sme Ti pomôcť, resp. poradiť ale to sa Tebe nedá, pokiaľ Ti človek niečo povie hneď zaútočíš a to nie je dobré v živote, ale na to musíš sama prísť

ferihitka

,

neviem111 možno si poymslíš o mne, že som tupelo nejako, ale rozum sa mi zastavuje nad tým,aký je,toto neni len "obyčajný vývoj, a dospievanie",ako si to nazvala, že sa zmenil a to. to je kravina. tam musí byť volačo inakšie.nejde to,proste,aby TAKTO sa zmenil človek, nedá sa to, my sme neboli od seba dva roky a teraz zrazu sme sa stretli, neboli sme kazdy v inej republike, na inom kontinente, boli sme spolu, pri sebe, jednoducho táto zmena nemohla nastať len TAK..takto sa človek nezmení !!! mali sme rovnaké plany, postoje, nazory, ideály, všetko rovnaké. rovnake myslienky, rovnako sme sa snazili komunikovať, niekde je chyba.teraz mame komunikačnu barieru,ale nebolo tomu vždy tak, niekedy proste bol mily vypocul ma, proste sadli sme si , poplakala som si, on ma utesil objal, potom prislubil,ze bude inaksi, a bla bla poznas to, ja som uverila,a naozaj sa posnažil a teraz ?nič ani naprava,ani omluvenie,ani bu ani be,teraz sa absolútne neospraveldnuje, ani nekomunikuje,ani nemá chuť niečo riešiť, na to je príliš veľký pán a ja som len ""chudera"""ktorá furt daco rieši.a chce frt od neho niečo...on mi neslubuje práveže nič !! vies aka stastna by som bola,kebyze mi aspon daco prislubi ??a správa sa podla toho? nic. vobec..a ked som sa ho spytala,preco mi aspon cosi uprimne neslubi, ze zmena, snaha neviem co, povedal ze nie, ze on neni clovek,co by sluboval, ze bud ciny,alebo nic, ze do vetra on nevypráva,tak ok...tak som cakala ciny..a ciny vydrzali dva tyzdne ?asi ccaa.
čosiiiii- on neslubuje,to je ""prenho povrchne a prizemne""".a ked z neho dolujem nejaky príslub ze sa pokusi zmenit, napravit to, alebo pokusi sa nenadavat,alebo proste hocic opre mna dolezite,bud mykne plecom, zmeni temu,alebo sa nasere,alebo prislubi navela nevale,ked hustím dlho,ale ma ma totálne u riti,on sam nechce, nechce sa zmenit, všetko poklada za stratu casu a nerieši. nema dovod """ slubovat """"" lebo mi nechce klamat, on sa zmeniť nechce, prenho je normalne, ze si ludia nadavaju do pic a jeblych..aj doma si tak nadávaju..on nechápe,ako mna to moze urážať,ked v tom vyrastal a stále je.to mu proste nedopína v mozgu.