Parazity

Príspevok v téme: Parazity
menma

Zdravím, velmi sa chcem ospravedlniť že zakladám novú temu, chcem začať s protiparazitnou kúrov, nie len v črevách ale celom tele, a potom následne obnovit mikrofloru probiotikamy a vlakninou.

Chcem sa len spýtať v prípade že máte kusok volneho času či by ste mi sem neskopirovali linky s vaších tém alebo tam kde hovorite ako sa tej pliagy zbaviť ja som hladal ale nenašiel som to všetko čo som chcel. možete mi to ak tak poslať na môj e-mail tekken8@centrum.sk
Budem velmi vdačný, ešte sa chcem spýtať neviem či to písal niekto s vás ale volakde tu som čítal o nejakom lieku ktorý dáva aj veterinár, o aky liek ide ak viete? Ďakujem pekne a prajem pekný zvyšok dňa.

menma

sadP ahoj prosím napíš mi na e-mail tekken8@centrum.sk alebo marek84@gmail.com, chcem sa ta niečo spýtať a nechcem tu od teba pýtať e-mail takže tu dám svoj. Ďakujem.

Maťa0139

Na parazity je účinná kombinácia ajurvédsky byliniek Neem (-odkaz odstránený-) + Triphala (-odkaz odstránený-)

zvedavý3413647

Ak sa napríklad podáva 1/10 smrteľnej dávky chemoterapie a 1/10 smrteľnej dávky MMS, tak predpokladám že musia mať rovnaký účinok.

zvedavý3413647

Aké množstvo MMS zodpovedá 50% úmrtností ľudí (myší, králikov), a koľko yperit? Koľko yperitu sa pichá pri chemoterapii, a koľko MMS odporúča Jim Humble?

analyn

mms je silny oxidant, rozlepta a nahloda vsetko v tele, ma na haku, ci nici parazity alebo zivotne dolezite organy.

analyn

Sadp - tak ta pochvalim teraz, ok?
Kazdy clovek je iny, jedinecny, co pomoze jednemu, druhemu nemusi, dokonca jedincovi nieco pomaha a vzapeti ublizi- napr. serra.+ natto mojmu muzovi pri dlhodobom uzivani. Bral aj rozne ine enzymaticke doplnky, mysleli sme ako ty, cim silnejsie, tym lepsie. Uz si to nemyslime. Ako sa hovori- pomaly dalej zajdes, co sa dlho kazilo v tele, neda sa rychlo opravit.

zvedavý3413647

Po pár rokoch po liečení rakoviny zomrie väčšina ľudí na chorobu z ožiarenia alebo devestáciu yperitom?

zvedavý3413647

Chemoterapia zníčí najprv kostnú dreň, až potom rakovinu. Preto sa kostná dreň pred chemoterapiou vyberá, a po chemoterapii sa vracia. Chemoterapia je yperit pichaný do žili. Mimochodom, yperrit obsahuje niekoľko atómov chlóru. Chlór vyrába aj MMS. Čo zabije chlór skôr ako parazity?

babulka65

z mms som sa skoro priotravila, tiez sa priklanam k nazoru ludi ze nie, skor nieco prirodne ako napr SCRAM™ Antiparazit, je to z bylin, nici aj zarodky