Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Parazity

Príspevok v téme: Parazity
menma

Zdravím, velmi sa chcem ospravedlniť že zakladám novú temu, chcem začať s protiparazitnou kúrov, nie len v črevách ale celom tele, a potom následne obnovit mikrofloru probiotikamy a vlakninou.

Chcem sa len spýtať v prípade že máte kusok volneho času či by ste mi sem neskopirovali linky s vaších tém alebo tam kde hovorite ako sa tej pliagy zbaviť ja som hladal ale nenašiel som to všetko čo som chcel. možete mi to ak tak poslať na môj e-mail tekken8@centrum.sk
Budem velmi vdačný, ešte sa chcem spýtať neviem či to písal niekto s vás ale volakde tu som čítal o nejakom lieku ktorý dáva aj veterinár, o aky liek ide ak viete? Ďakujem pekne a prajem pekný zvyšok dňa.

menma

SadP možeš prosím odpísať, na e-mail alebo tu (tekken8@centrum.sk)

aký liek by sa dal zohnať ? od doktorky predpis na entizol nedostanem inakšie ma napadla ta veterina ale tam neviem čo by som im mal povedať potrebujem nejaku radu čo funguje aby mi dali ten liek, bez neho nechcem dako začinat s tou kurou aby to nebolo všetko zbytočne.

Eduard 49

Celebrita to je super ze sa ti to podarilo, skusim to, len sa mi to nechce verit ze by to islo ozaj tak jednoducho....

poradte

mne veru nepomohlo nic, ani kura od huldy clarkovej, ani vsetky ostatne protiparazitne kury. idem na to mms, len sa chcem opytat, nasiel som to na internete v jednej flaske, teda uz zmiesanu zmes. moja otazka znie, je to v poriadku? lebo doteraz som to vsade videl tak, ze sa to musi miesat, len ja sa tomu vobec nerozumiem a bojim sa, ze by som to pomiesal zle... je mi to dost nebezpecne ked sa chemii nerozumiem. vie niekto poradit? odkial ste to objednavali vy?

Leuska123

Ja som nasla na nete toto, podla toho zlozenia, by to malo byt dobre a obsahovat takmer vsetko, co tu bolo spomenute.. co vy na to? V nejakom prispevku tu na fore som videla, ze na parazity by sa malo ist postupne, aby sa nerozniesli po tele.. ten enzym by mal tomu zabranit.. ja inak beriem wobenzym, on rozklada bielkoviny, takze ja si myslim, ze parazity nemam, ale toto vyzera zaujimavo do buducna..

www.adcc.sk

karolispring78

menma, Entizol(Metronidazol) je vlastne antibiotikum,aj všeobecný lekár by ho vedel predpísať, ale poradcovia ho odporúčajú na prvoky (napr. časté hnačky). Odporúčam si vyhladať na youtube Hana Bláhová-Slobodný vysielač, pre všeobecné informácie. Ona je najkompetentnejšia osoba čo sa týka parazitov.

menma

ďakujem za reakciu nuž niesom s BA ale zo Stredneho Slovenska :) ja namiesto papye skusim jadieerka s tekvice ale asi to nebude mat taký učinok ale chcel by som do toho nasadit aj nejaký liek lenže ako ho zohnať neviem.. nech ta kura je čo najefektivnejšia.. na konci chcem nasadit probiotika nejake aloevera atd.. nech sa všetko tak znova obsadi dobrými bakteriami a potom skusil ešte bezlepkovu dietu či problemy nejdu s toho.. :) Hlavne mi ide o nejaký liek, ostaotk mam objednane alebo už doma.

celebrita facebooková

Ja som pred asi 2 týždňami vypudila zo seba pásomnicu a tisícky malých červov, to boli asi mrle. Zjedla som papáyu so zrnkami. Ale zvolila som si taký postup, že som najskôr čakala, kým mi bude treba na veľkú a potom som sa rozhodla, že ešte nejdem, ale chvíľu počkám. Vypila som vodku a počkala som, kým stúpne do hlavy, aby som sa cítila trochu opilá. Potom som zjedla z papáye iba zrnká a počkala som takých 15 minút. Potom som zožrala papáyu - oranžovú sladkú dužinu a počkala som asi 15 minút. Potom som ožratá jak sviňa rozmýšľala, či aj tú tenkú zelenožltú šupu zjem, no tú som nakoniec nezjedla a pobrala som sa na záchod kakať. Vyšli zo mňa mŕtve hlísty, mrle a pásomnica. Odvtedy si občas kúpim papáyu a opakujem to, ale radšej už bez alkoholu. Za papáyou to do rakúskeho Intersparu nemáte z BA až tak ďaleko.

menma

zdravím, snažim sa zohnať ten entizol, ale niekde pišu že je to na pohlavne choroby... a je to na predpis.. ma to cenu zhanať ? možno by som dokázal nejak cez veterinara alebo vobec neviem čo by som mu povedel aby mi dal recept.. mame akvarijne rybičky ale čo mu poviem? Neexistuje nejaka alternativa bez predpisu ktora ma pdobne učinky proti parazitom ? Prosím poradte mi.

SadP

menma - ano to su oni. Cena je vsak dost vysoka, kedze su bio.

kristof - to je ten problem amazonu, z iherbu to ide. cez amazon sa da ked objednavas cez nemecky alebo anglicky. maju koncovky .de, alebo .co.uk. Skus to tak. Tie probiotika su bombove, za tu cenu, obcas vsak niekomu robia podla komentov sarapatu, lebo su velmi silne.

Tie parazity to by bolo nadlho. Nie vzdy sa to da, ale ked ich mas pomerne vela, tak ich ucitis, ked poznas svoje telo. Ze sa hybu... ked nejaky zomiera, tak sa sklbe... vacsinou ked si davas hladovku a zoberes protiparazitalne veci, alebo MMS, tak ich ucitis... ale musis to vypozorovat, mne to trvalo roky.... neda sa na to urcit presny postup, su niektori ludi vedomy svojho tela a co sa vnutri deje, a niektori proste nie... akoby nevedeli vnimat nic v tele, az pokial nezacitia silnu bolest, nevedia vnimat jemne veci. Parazity sa snazia maskovat, takze sa pohybuju velmi jemne, nenapadne... lahko si tie pohyby zamenis s niecim inym, ze napriklad ti skvrka v bruchu, alebo ze citis pohyb criev... snazia sa aby to vyzeralo ako bezne procesy v bruchu, ale ked sa velmi dobre vyznas, vies, kedy to mozu byt parazity a kedy nie. Teda take pocity, tiky pod kozou, niekedy to moze byt nervove, ze ta to svrbi, inokedy je to parazit. Ja to viem ucitit, kedy je to jedno a druhe. Ale neviem ti to zdovodnit, ako to robim... je to nieco ako ked hudobny skladatel vie produkovat hudbu, ale iny clovek to nedokze, a nevie to pochopit, ako to moze skladatel vediet... proste to vie.