Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Parazity

Príspevok v téme: Parazity
menma

Zdravím, velmi sa chcem ospravedlniť že zakladám novú temu, chcem začať s protiparazitnou kúrov, nie len v črevách ale celom tele, a potom následne obnovit mikrofloru probiotikamy a vlakninou.

Chcem sa len spýtať v prípade že máte kusok volneho času či by ste mi sem neskopirovali linky s vaších tém alebo tam kde hovorite ako sa tej pliagy zbaviť ja som hladal ale nenašiel som to všetko čo som chcel. možete mi to ak tak poslať na môj e-mail tekken8@centrum.sk
Budem velmi vdačný, ešte sa chcem spýtať neviem či to písal niekto s vás ale volakde tu som čítal o nejakom lieku ktorý dáva aj veterinár, o aky liek ide ak viete? Ďakujem pekne a prajem pekný zvyšok dňa.

Moireal

Nieje zac. Su to uz tri roky. Bola som na imago -diagnostike a tam mi predali tu kuru s entizolom, praziquantelom. Myslim, zeby sa dali zohnat z dakej nemeckej stranky, tam to predavaju, ale neviem ci dorucuju aj na Slovensko. Este k tomu bylinky v prasku a ten regalen je od energy na pecen, s nim som v pohode zvladala entizol ale praziquantel je ina supa. To mi pomohla az ta kurkuma-obycajne korenie nasypat do velkeho pohara-az tusim 4 dcl a daco na dychanie. To som si dala len vtedy alebo kedykolvek ked mi bolo vazne dost zle na vracanie.
Teraz uvazujem nad ocistou od edgara cayceho- s ricinovymi zabalmi a ocistou criev s jablkami a olivovym olejom, moje telo si pyta teraz ocistu.
Celkovo ta moja ocista trvala asi tak 3 tyzdne a ten praziquantel som si dala len raz, hoci som mala 2x. Mne z neho bolo fakt velmi velmi zle. Doteraz ho mam v supliku. Ja si tak nejak vravim, ze by som mala jest iba surovu stravu, minimalne to vyskusat, ale bojim sa ze mi bude mega kosa, ja som velmi zimomrava, mne je zima pod 20 stupnov, neviem si to skratka v zime predstavit. Ine je ked clovek zije v tropoch, kde ma dostatok ovocia a zeleniny po cely rok. Ta kura mi vtedy tusim len na tie metlicky pomohla, aj ked to bol velmi zaujimavy efekt. A nejedla som vtedy nic mastne, vyprazane ani na oleji, proste som bola vareny vegan bez masa a zivocisnych produktov, mozno aj to ze som nejedla mastne, mi pomohlo so zilami, kedze som jedla veci na pecen a ta ma priamy suvis so zilami. Ktohozvie. Kazdpadne ostatne problemy, ktore som mala, mi nezmizli, to chce mozno dlhsi cas...

Fero 51

Tak citam este raz tvoj prispevok, ten regalen je prosim co?
A kurkuma normalna praskova co dostat alebo tabletky? Ako sa to uziva?
Ospravedlnujem sa ze tolko otazok ale nikde sa to nepopisuje komplexne a clovek musi zbierat informacie takto cez dobrych ludi a skladat dokopy ako puzzle, lebo doktori su v tomto pripade nanic. Je to tak.
Pomoze to tu viacerym.... :)

Fero 51

Moireal dakujem za tvoj prispevok. Mohla by si napisat kde si tu kuru zohnala a ako sa davkuje? Predpokladam ze entizol a paraz.nie naraz. To si dostala asi na predpis.

Moireal

A ked uz si davate trebars praziquantel, ten je dost silny. Urcite nieco na pecen a na zaludok si do toho treba dat. Ja ked som si dala praziquantel, bolo mi zle na umretie, takze nasledne za tym pestrec a este aj kurkumu vo vode, ta zabera aj na otravy zaludku. Plus nieco na dychanie, mne teda bolo kvalitne na vracanie. Pomohlo potriet nos alpou a streknutie prirodnej ustnej vody. Inak, ked som brala kuru z entizolu, toho praziquantelu a nejakych bylin spolu s regalenom, zmizli mi aj metlicky-krcove zily, tie sa vsak po case vratili. Preto mam pocit, ze ak clovek nezmeni nadobro stravu, moze sa donekonecna odparazitovavat. Ale to je kazdeho vec, len som chcela prispiet svojou kvapkou.

Moireal

Parazitov sa neda uplne zbavit. Najlepsie je im poskytnut prostredie, kde nebudu viac zivene a samy odidu. A to asi len surovou stravou. To je vsak v zime tazke, financne narocne a cloveku je z toho zima...

Fero 51

A ten praziquentel kde sa da zohnat?
Niekto tu ale pisal ze oni sa zvyknu potom rozliezt do inych casti tela..
Ze ich treba radsej omracit a vyplavit. Tak neviem