Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Parazity

Príspevok v téme: Parazity
menma

Zdravím, velmi sa chcem ospravedlniť že zakladám novú temu, chcem začať s protiparazitnou kúrov, nie len v črevách ale celom tele, a potom následne obnovit mikrofloru probiotikamy a vlakninou.

Chcem sa len spýtať v prípade že máte kusok volneho času či by ste mi sem neskopirovali linky s vaších tém alebo tam kde hovorite ako sa tej pliagy zbaviť ja som hladal ale nenašiel som to všetko čo som chcel. možete mi to ak tak poslať na môj e-mail tekken8@centrum.sk
Budem velmi vdačný, ešte sa chcem spýtať neviem či to písal niekto s vás ale volakde tu som čítal o nejakom lieku ktorý dáva aj veterinár, o aky liek ide ak viete? Ďakujem pekne a prajem pekný zvyšok dňa.

Sadp

To uz ked mi rupnu nervy, ale v teme kyselina listova som sa udrzal, a tam to bola vacsia brutalita udrzat sa, a za to si ma nepochvalila.

analyn

poradte- vyprosim si tvoju snahu ma urazat, roky bojujem o zdravie mojho muza vsetkymi moznymi prostriedkami, viac-menej uspesne. Tvoja snaha o vysmech nie je na mieste. Ospravedlnit ta moze jedine to, ze za teba hovoria parazity a nie ty.

Ja sama som upozornovala Rng, ze niekde v brani doplnkov robi chyby, vid jeho chatrne zdravie.

Nikto nie je neomylny, ani SadP nie, vid www.zdravie.sk , tam staci napisat, ze ziskal nove informacie, vyjadrit sa k tomu, a nie sa pustat naduto a arogantne do ludi, citujem:
= Nemusite mat skusenosti so vsetkym, aby ste vedeli, ze je to hlupost.

Priklad:
Ked mi niekto povie, zjedz hovno, alebo skoc z mosta a rozplesti sa na betone, bez akychkolvek skusenosti viem skonstatovat, ze je to hlupost. Preco? Lebo som mudry. Z rovnakeho dovodu, viem skonstatovat, ze wobenzym je hlupost. = koniec citatu.
Takto sa mudry clovek nechova. Toto je forum o zdravi, spravajme sa k sebe aspon priatelsky

poradte

poprosim Analyn a Lombardo aby si isli o blbostiach hrkutat na ine forum, tato tema je zalozena pre tych, ktori ozaj veria tomu, ze parazity su problem ludstva. neviem pochopit, naco sa do tejto temy hrabu ludia, ktori tomu aj tak neveria, na ich nazory tu nikto nie je zvedavy. kludne si zite so svojimi cervikmi aj nadalej a zerte tabletky a behajte po doktoroch, nech vam predpisuju dalsie a dalsie. ked ste sliepky, zobte zrno ktore vam tu zhora sypu ale nevnucujte nam svoje zakrpatele nazory.
sadP este raz dakujem za vsetky tvoje prispevky a pravdupovediac, nebudem sa cudovat ked sa tu na to vykasles, lebo inak dopadnes ako RNG, tiez pomahal vo svojom volnom case, nezistne, a miesto vdaky sa tu niektori do neho pustili ako supy... nepochopim, nikdy nepochopim. vacsina ludi ma obmedzene chapanie a potrebuje len proste ist s davom, nevadilo by mi to pokial by neboli agresivni na vsetkych uvedomelejsich a nesli naschval do tem, ktore aj tak neuznavaju len kvoli tomu aby protirecili a zbytocne spamovali.

lombardo1981

Tak nech sa darí aj naďalej. :)
Tá trojkolka je v rámci rehabilitácie. Preto je bez motorčeka. Ale aj u predajcu sa dá dokúpiť. Lieta brácho. Večne nie je doma. Teraz by mal byť niekde v Mongolsku či kde. Ale najčastejšie chodí do tej Číny.
Najväčšia prča bola, že si na ňu potreboval vybaviť psychologický posudok. :D

analyn

do MMS by som nesla, poznam osobne 2 chorych ludi, co to brali, a skoncili v nemocnici a doktorom nepovedali o MMS, napokon sa ako tak vystrabili, takze za mna nie.

analyn

dopriali, uz nebehame po nemocniciach, tak mozeme k moru, muz ale nesmie ani do bazenu, ani do mora- aj morska voda mu moze skodit.

som rada za tatka, nech sa mu dobre dari. On dostal trojkolku bez motora? Mame na baterky elektricke, fantasticka vec! A klop,klop, muz nedavno dostal aj inv. vozik na baterky [ zatial ho nepouziva], tak sa mu stav po vysadeni serr.+ natto. zlepsil. Tatko lieta? S vahou bude problem....