Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Parazity

Príspevok v téme: Parazity
menma

Zdravím, velmi sa chcem ospravedlniť že zakladám novú temu, chcem začať s protiparazitnou kúrov, nie len v črevách ale celom tele, a potom následne obnovit mikrofloru probiotikamy a vlakninou.

Chcem sa len spýtať v prípade že máte kusok volneho času či by ste mi sem neskopirovali linky s vaších tém alebo tam kde hovorite ako sa tej pliagy zbaviť ja som hladal ale nenašiel som to všetko čo som chcel. možete mi to ak tak poslať na môj e-mail tekken8@centrum.sk
Budem velmi vdačný, ešte sa chcem spýtať neviem či to písal niekto s vás ale volakde tu som čítal o nejakom lieku ktorý dáva aj veterinár, o aky liek ide ak viete? Ďakujem pekne a prajem pekný zvyšok dňa.

mascha

pre pár rokmi jednému mužovi od NZ vybrali z oka Loa červa...
ale nemusia to byť červy čo sa ti mihá pred očami, veľa parazitov sa však usídľuje aj v očiach, pritom pomáhajú kvapky koloidné striebro

entizol je na prvoky a lamblie,ja mám s tou účinnou látkou Macmiror..

Praziquantel používajú v prášku pri parazitoch na rybkách...

Mamotazku

Aj vy si vidite cerviky v ociach ked lezite na slnku a zavriete oci?
Nie, nerobim si srandu, myslim to uplne vazne!
Znamena to snad, ze sa mi v ociach promenaduju cerviky a zeru mi oko zvnutra? Da sa to nejako vynicit? Ved ked sa tam premnozia....??!!

menma

Hej mohol by sa vyjadrit sadP ale nechcem nikoho obtažovať je to jeho volba či tu napíše či nie :) ak tak zanechaj mu tu aj e-mail možno nechce pisať na toto forum alebo čo.

No to s tim veterinarom ohladom psa, psa ku nemu prinesieš v pohode bude sa pýtať prečo tu neni, možno bude chceit vyšetrit stolicu tomu psovi, s rybkami to je o inom akvarium tam nedonesieš :D Ktovie ale či napíše nejaký recept na entizol možno da niečo ine alebo čo... je to dost na nahodu preto sa chcem spýtat sadP viacej že aspon čo su to tie bičikovce alebo nejaký iný spôsob zýskania netizolu alebo pdobneho lieku. Tiež si chcem pozret to MMS možno to budem objednavaŤ aj ja ale trošku neskor.. nechcem to všetko naraz k tej kure užívať.. takže tak.

Nema niekto entizol na predaj? Kupil by som. Ozvite sa (tekken8@centrum.sk)

Poradte

Menma dakujem. To msm vobec nepoznam, a to nie je take skodlive?
Bolo by super keby sa nam sadP ozval, on sa fakt vyzna. Ja mam uz odskusane vsetko okrem toho entizolu a mms, je to na zufanie ako si musime sami pomahat a klamat veterinara, ved to je des!
Drzim ti palce. Inak ma napadlo ved povedz ze mas doma psa a pre neho potrebujes, nie pre rybicky...

menma

cau poradte, to MMS som neskušal nemam to ani doma uprimne som nad tým uvažoval ale zatial sa do takýchto "extremov" puštať nejdem skusim to najprv takto a uvidim ako zareagujem. Ale chcel by som aby mi odpisal SadP aby som vedel čo mam hovorit u veterinara nejde to len tak nakračat povedat mu že mam v akvariu bičikovce nech mi da entizol... ked sa spýta ako som na to priišel že su to bičikovce tak som nahraný a hanbu su spraviť nechcem, od zajtra už mám volno tak chcem pomaly začať uživat všetko čo som si objednal aj ked si myslim že je toho asi malo...

Mam ten orešak palinu a ricinový olej tekvicove semiačka, nejake doplnky čo mama doma našla na parazity čo su slabučke a hlavne sa spolieham na ten enzitol čo chcem .. len neviem či mi ho veterinar da a aj ak tak pre rybky akvarijne to nebude moc toho vela.. :( škoda že sa to neda nejak zohnať cez niekoho ked lekari to len tak nedaju... tam potrebuje človek vyšetrenie stolice a ak sa v stolici neukažu vajička tak si zdravý hlavne že parazity možu byt v celom tele a vajčika nevylučuju vždy.. takže to je somarina spoliehat sa na vyšetrenie zo stolice... a takto to je všade.... to si musi človek pomoc sam.. :) ešte otázka na teba poradte to MMS ti ma pomoct na tie parazity? ja som čital aj o MSM to skušat nechceš?

menma

SadP čau našiel som kde si pisal ako zohnat entizol, chcem ist ku veterinarovy a povedať že mam v akvariu bičikovce ale vôbec neviem ako to vypada či to su nejake vajička alebo nejake červiky.. na googli toho moc nenašlo same divne fotky s ktorých nič nevyčítam.. vlastne ono možno aj v akvariu čo mame naozaj niečo je lebo je cele volake špinavé a ryby niesu moc zdrave takže by to vlastne ani nebolo klamstvo keby tam idem. Ide mi len o to že ak sa bude veterinar nahodov niečo pýtať aby som vedel aspon o čom je reč.. ďakujem prosím odpíš mi na e-mail alebo tu.