Parazity

Príspevok v téme: Parazity
menma

Zdravím, velmi sa chcem ospravedlniť že zakladám novú temu, chcem začať s protiparazitnou kúrov, nie len v črevách ale celom tele, a potom následne obnovit mikrofloru probiotikamy a vlakninou.

Chcem sa len spýtať v prípade že máte kusok volneho času či by ste mi sem neskopirovali linky s vaších tém alebo tam kde hovorite ako sa tej pliagy zbaviť ja som hladal ale nenašiel som to všetko čo som chcel. možete mi to ak tak poslať na môj e-mail tekken8@centrum.sk
Budem velmi vdačný, ešte sa chcem spýtať neviem či to písal niekto s vás ale volakde tu som čítal o nejakom lieku ktorý dáva aj veterinár, o aky liek ide ak viete? Ďakujem pekne a prajem pekný zvyšok dňa.

lombardo1981

Naozaj nemáš za čo. Som rada, že sa manželovi darí dobre. V rámci možností. Dopriali ste si tú dovolenku pri mori?
Takto je takmer 8 týždňov po výmene kolenného kĺbu. Darí sa mu dobre. Dnes mu došla dokonca trojkolka. Vďaka tej výmene má na ňu nárok. Už pred operáciou ju ospevoval, že dúfa, že mu ju rehabilitačná predpíše. A predpísala. :D
Teraz zase otravuje brata. Chce, aby mu v Číne kúpil motorček. Veď uvidíme, či bude ochotný, keďže si musí strážiť hmotnosť. Nielen kvôli lietadlu, i šliapaniu na biku.

analyn

liecba doplnkami nestaci na zavazne ochorenia- preto aj Rng zle dopadol.
V USA su drahe lieky a lekari, asi nemal dobru poistku, a preto sa liecil, ako vedel.

lombardo1981- D A K U J E M - za upozornenie na mozne zle nasledky serrapeptase a nattokinase , vysadili sme ich a stal sa maly zazrak, uz ziadna nemocnica, pohotovost 10 krat do mesiaca. V D A K A ! ! !

mascha

áno práškový PRQ pre rybky užívajú a ľudia, môžeš sa dočítať na českých fórach o zdraví...
ináč sa dá objednať v Thajsku Natural Health Chinese Medicine, ale je možné, že slovenská colnica ti lieky nevydá, ako sa to stalo mne a to som objednávala v Kanade...

netreba

SadP,
príspevky kontroluje redakcia, až keď ich niekto tu z prispievateľov nahlási, to znamená, že podľa neho tie rady pre niekoho môžu byť nebezpečné, takže žiadne prisluhovanie lekárom, sú za tým len ľudia z fóra.

"Keby sa masovo odparazitovalo, dodrziavala prevencia, a pouzivalo MMS, 90% lekarov by prislo o robotu, skrachovali by poistovne aj farmaceuticke firmy." Toto je tak trochu výsmech vede a výskumu.

"Navyse, mnoho liekov sa da uspesne nahradit prirodnou liecbou, ako tu uz mnoho krat poukazal RNG, cize este aj z tych 10% by mnoho pokrachovalo, keby sa preslo na liecbu na doplnkoch." Doplnkový biznis je rovnako veľký biznis pre niekoho. RNG bral enormné množstvo doplnkov, viac krát to spomínal, a predsa sa z tých chorôb úplne nedostal. Neskĺzni prosím ťa ani ty do tohto paranoidného bludného kruhu, v ktorom budeš prevedčený, že tí vyšší nás chcú zámerne ovládnuť a vykynožiť.

lombardo1981

Až na malé detaily. Tento server je viac ako alternatívne orientovaný. Stačí sa pozrieť na články, ktoré zverejňujú. V podstate je týmto tento server povestný. Ja osobne ho na inej, nemenovanej sociálnej sieti, volám "beznádejné fórum údajne o zdraví". Ak ti nejaký príspevok zmizne, treba viniť človeka, ktorý ho nahlásil. Nie zdravie.sk.
Takže trošku menej konšpirácií a viac uvažovania.

Poradte

SadP krasne si to napisal! Teraz si este viac vazim tvoje odpovede, tvoj cas a energiu ktoru nam venujes ked nas RNG uz opustil... Mrzi ma ze si na tom tak a prajem vsetko dobre, hlavne pevne zdravie! Ak smiem otazku, preco vlastne nemas energiu? Nepodarilo sa ti odparazitovat? Lebo ja si od toho slubujem vela, tiez som teraz uplne bez energie ale dufam ze ked sa precistim tak to bude ok...vies co myslim... I ked sa bojim, ze vlastne logicky sa clovek nakazi vzdy a znova...to by sme musrli zit v izolacii a chodit s ruskami cez nos a usta ako niektori cinania...
Drz sa!

SadP

Nehovoriac aj t tom, ze mi tu uz par krat mazali prispevky... hlavne v suvislosti s MMS. Cize aj zdravie.sk je len oficialny server, ktory prisluhuje lekarom a celemu tomu biznisu, a ist proti prudu, vzdy vycerpava. Toto ma dost odradza odpovedat, vzdy musim zvazovat co napisat a co nie, a to ma vycerpava. Uz si budem tie prispevky odkladat, nech to potom nejak modifikujem, ked mi to zmazu, lebo to ma najviac stve, ked do toho investujem energiu a potom prispevok nikde.

SadP

Ja by som sa aj vyjadril, ale problem je, ze sa mi to citat nechce, chodit sa sem odreagovat, aj na ine fora. O to ide, ze nemam energiu, mam take obdobie. Ani teraz som to este necital zdaleka cele. Preto mi trva niekedy aj 2 tyzdne odpovedat, ked mam energiu, tak si nieco precitam, odpisem. Co sa tyka veci s parazitmi, tak v skratke je to tak, ze je to stav, ktory je vyprovokovany zamerne, proti ludom, aby boli chori, a rovnako je to aj s mms, a rovnako je to aj s psychiatriou, co polovicu problemov robia parazity, ktore zasiahnu nervovu sustavu, ale ti ludia skoncia zavisli od liekov. Je to cele len o peniazoch, pacient a choroba ide bokom a taha za kratsi koniec. Cielom je, aby boli bohaty bohatsimi, hlavne farmaceuticke firmy, mnoho ludi v poistovnach, a vezu sa na tom aj lekari.

Keby sa masovo odparazitovalo, dodrziavala prevencia, a pouzivalo MMS, 90% lekarov by prislo o robotu, skrachovali by poistovne aj farmaceuticke firmy. Navyse, mnoho liekov sa da uspesne nahradit prirodnou liecbou, ako tu uz mnoho krat poukazal RNG, cize este aj z tych 10% by mnoho pokrachovalo, keby sa preslo na liecbu na doplnkoch. V podstate by prezili len chirurgovia, ktori by zliepali ludi dokopy po autonehodach. Ti budu potrebni vzdy a u mna to je jediny druh lekara, ktoreho uznavam.

Ja si to casom precitam, niekedy sem nechodim aj par dni, a niekedy si co to precitam, a potom zbieram energiu na odpoved. Hlavne tieto otazky typu parazity vycerpavaju, lebo je to ciernota, ktora sa pacha na ludoch, a dost to vycerpava riesit, rovnako ako MMS. Pretoze mnoho ludi este proti tomu zbroji a veri lekarom... co su uz viacmenej len predajcovia farmaceutickych liekov, aj su tak skoleni.

menma

Ale ten praškový praziquintel čo sa dáva rybam do akvaria može uživat aj človek pokial neobsahuju ine látky na ničenie parazitov?

Liek cez doktorka nezohnám pretože dokotry môj stav maju uzavretý už dlhšie všetko čo im poviem odignorujú.. takže tam to nema zmysel.

Preto zhánam ten liek, chcem skusit tu kuru tento liek chcem užívat velmi krátko 2-3 dni na začiatok kúri ostatok chcem ist prírodne možno ešte ku koncu ak sa b udem citit lepšie znova dam ten liek a potom začnem uživat probiotika. Samozrejme do toho viacej veci.. mam aj spirulinu napríklad atd.. čo by mohlo pomôcť. Pripravoval som sa na to už pred 2 mesiacmi a vedel som že teraz budem mat volno tak to potrebujem začať. Naišel som aj predajcu toho lieku, a aj na internete sa to da kupit ale zo zahraničie to budem dlho čakať. Entizol nechcem už vraj to ma vela negativných učinkov a v niektorých krajinach je aj dokonca zakazaný. Takže chcem náhradu čo je ten Praz. ktorý ma najlepši učinok a najmenšie vedlajšie učinky.

MMS skušat nebudem zatial.

mascha

MMS je na prvoky, tiež rozbíja cysty, čo môže mať negatívny efekt, rozpustené vajíčka sa môžu rozliezt v organizme, väčšie parazity môže zatlačiť ešte hlbšie...
ja mám pozitívnu skúsenosť ešte s kombináciou chloritan sodný a aktivátor HCl, CDS2 je už novšia forma...