Ja by som sa aj vyjadril, ale problem je, ze sa mi to citat nechce, chodit sa sem odreagovat, aj na ine fora. O to ide, ze nemam energiu, mam take obdobie. Ani teraz som to este necital zdaleka cele. Preto mi trva niekedy aj 2 tyzdne odpovedat, ked mam energiu, tak si nieco precitam, odpisem. Co sa tyka veci s parazitmi, tak v skratke je to tak, ze je to stav, ktory je vyprovokovany zamerne, proti ludom, aby boli chori, a rovnako je to aj s mms, a rovnako je to aj s psychiatriou, co polovicu problemov robia parazity, ktore zasiahnu nervovu sustavu, ale ti ludia skoncia zavisli od liekov. Je to cele len o peniazoch, pacient a choroba ide bokom a taha za kratsi koniec. Cielom je, aby boli bohaty bohatsimi, hlavne farmaceuticke firmy, mnoho ludi v poistovnach, a vezu sa na tom aj lekari.
Keby sa masovo odparazitovalo, dodrziavala prevencia, a pouzivalo MMS, 90% lekarov by prislo o robotu, skrachovali by poistovne aj farmaceuticke firmy. Navyse, mnoho liekov sa da uspesne nahradit prirodnou liecbou, ako tu uz mnoho krat poukazal RNG, cize este aj z tych 10% by mnoho pokrachovalo, keby sa preslo na liecbu na doplnkoch. V podstate by prezili len chirurgovia, ktori by zliepali ludi dokopy po autonehodach. Ti budu potrebni vzdy a u mna to je jediny druh lekara, ktoreho uznavam.
Ja si to casom precitam, niekedy sem nechodim aj par dni, a niekedy si co to precitam, a potom zbieram energiu na odpoved. Hlavne tieto otazky typu parazity vycerpavaju, lebo je to ciernota, ktora sa pacha na ludoch, a dost to vycerpava riesit, rovnako ako MMS. Pretoze mnoho ludi este proti tomu zbroji a veri lekarom... co su uz viacmenej len predajcovia farmaceutickych liekov, aj su tak skoleni.