dobrý den,
mam taky problém. som s partnerom presných 5 rokov.mame taky vztah, presiel si všetkym možným.nemali sme to vzdy jednoduche,hadky a tak, ale viem,že sa l vravim,celkovo tazky vztah.zo zaciatku krasa,potom to začalo upadat.mam snubak na prste,a neviem zrazu,kam z konopi. partner sa uz viac ako rok chova divne ku mne. lepšie povedane zle sa chova. a nič sa medzi nami nezmenilo,nebyvame spolu,ale ja casto k nemu chodim do jeho bytu,ktory si prenajal,ale aj tam sa ku mne blbo chova, za vsetko ma kritizuje, je vkuse vztahovacny,kritizovacny,furt som ja zla, furt vkuse je na mna podrazdeny a vybuchuje. Je vkuse nervozny pre nieco. Vsetko je zle a vsetko robim nedobre len ja. Neviem tamto,neviem hento,a nechce sa rozprávat,akakolvek komunikacia zlyhava,nezaobislo sa to zzial aj bez nadavok, nazval ma nelichotivo teda, za co sa ani neunuval ospravedlnit. je vs vzdelany chalan,dokonca ma ukonceny 3 stupen studia,ja dokoncujem druhy,akoze je inteligentny,vzdelany chlap a takto sa chova. pripada mi,ze mu idem strasne na nervy.pritom ani catso spolu nie sme,iba cez vikendy,lebo zijeme teraz od seba cca 200 km.v kontakte tiez moc nechce byt, nechce skypovat,vraj naco,ked si mozeme zavolat, stale je unaveny z prace, je ajtak,zevra ho furt boli hlava a oci a neviem co sa mi furt stazuje,a robi prvy rok,furt je mrzuty,nepaci sa mu daco furt. snazim sa ajpeknu atmosku vytvorit a tak,ale nedari sa to.on to uplne zadusi vsekto tym,ako sa hnusne chova.dokonca aj na dovolenke sa ku mne naposledy hnusne choval,bud je chladnejsi,alebo rovno je podrazdeny na mna.a vraj ja som protivna, lebo mu napriklad vadi,ze mu pisem smsky( mam free),tak mu za den dve napisem,alebo na nete mu maila napisem cez den,tak mu to vadi, ze co akoze, ze vsak vecer si volavame tak pokecame vecer,ze naco cez den sa ozyvat a take veci. druha baba si nemyslim,ze v tom je.neni taky typ cloveka. len proste vyzera to tak,akoby som sa mu zunovala,a akoby ma mal plne zuby.aj ked ku nemu pridem,tak je vkuse podrazdeny a hned na mna za vsetko vyleti,aj ta kraviny..a potom sa ja rozplacem,neviem uz ako dalej,poradite mi nieco ?ako mam nanho ist ?budem vdacna za vsetky rady.
Partner je voci mne podráždeny a zle sa správa, je výbušný
Ferihitka ty musis byt riadny masochista a vyzivat sa v tom, ked toto trpis za slobodna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj sa vysetrit, nieco s tebou nie je v poriadku, ze ani s nim, je jasna vec.
FERIHITKA - Ako to cele dopadlo, ako je to teraz s Vami ???
Nasla si v sebe silu skoncit to??
A ak nie, tak doslo k facke??
FERIHITKA - Ako to cele dopadlo, ako je to teraz s Vami ???
Nasla si v sebe silu skoncit to??
A ak nie, tak doslo k facke??
myslím, že ani jeden z nas dvoch uz nema hrdost,co sa týka tohto vzťahu,hoci navonok posobime nevinne a doslova a do pismena sa hneváme na seba.že je to tak,ako to je. nechcem sa takto k sebe chodvat.navonok posobime vyrovnane, sebaisto sebavedomo, a najma ja,a taktonecham po sebe sliapatuz cele dva roky, co sa tyka jeho divneho a grobianskeho chovania. asi si robíme zle obaja nejako.neobhajujem ho,len asi si mysli, ze " mozeme toto robiť",kedže som sa zahnala nanho aj ja v amoku velakrat,tak si mysli,ze to je asi OK...neobhajujem ho,len analyzujem,
i ked obaja vieme,ze by to takto byt vobec nemalo :( ako inak....
Ferihitka
Tebe ozaj nie je pomoci.Stale si melies to svoje.
Nabuduce ked ti naozaj jednu vrazi,nezabudni napísať. ..priatel ma udrel,co mam robit.A ked ti zase vsetci napiseme,co mas robit,ospravedlnuj jeho ciny naďalej.
Privrela si dvere.Tak ich uz konecne poriadne zatvor a viac neotvor.Alebo ho omluvaj dalej,ale potom nepytaj rady.Nechavas po sebe sliapat a kopat.Nemas ziadnu hrdost.Tu uz nie je co radit.
Vela šťastia
no aj ja som sa nanho velakrat zahnala počas mojich amokov ,ktore obcasne mavam,tak ,ze mi musel chytat ruky,aby som ho nevyfackala, uletia mi hocikedy nervy..aj mne.a dokonca raz som mu dala facku.
len ja som sa ho zlakla proste teraz,ze mi da facku. nechcem cakat na to,kym mi spravi monokel.ale stále ako blbana verim tomu,ze to neurobí.
Toto skutocne nie je dovod na pauzu. toto je dovod na definitivny rozchod a na to aby si mu uz nikdy nedvihla telefon. DIEVCA NA CO TY CAKAS???? kym ti urobi monokel???? ZA TAKYMTO KRETENOM PLACES??? co po tebe vrieska a zahana sa po tebe?
je to asi jeho osobnostná črta,a ja som teraz jeho terčom,jeho výbochov. som ho asi prechvalila ,ked som napísala,že par tyzdnov sa tvaril a choval normalne. teraz cez vikend sa to vyeskalovalo dost vysoko,si myslim,a neviem teraz,cos tym,momentálne s nim nekomunikujem a mame pauzu tzv. rozhodla som sa tak prirodzene ja.neviem,čo dalej,neviem si dat so sebo urady, stale pocuvam iba hudbu a prechádzam sa sama a mam pocit,ze mi prepne z toho,ani nespavam odvtedy.nechapem..
sme sa velmi pohádali, tak že skoro lietali facky. nevidela som ho ešte asi v živote takeho rozzureneho.mi robil tlaky a nervy ohľadom jeho rodiny, jeho rodina nam dost podstatne stpčuje zivot ked je u mna (volaju mu furt,akoby bol ediny na svete,toto treba,tamto treba furt len on,odbieha odo mna mna.)tak už ma to fakt nasralo,tak som sa ho spytala,ci to akoze nemaju nikoho ineho zavolať,a siel ma skoro zabiť, že co si to dovolujem,bla bla,a strasne krical ( asi ešte v zivote tak nekrical,on skor je ticho,neziape,ked sa vadime,ale teraz ziapal),a vo mne az tak hrklo,lebo som neni zvyknutá na jeho ziapanie.(ja obcasne nanho ziapem,ked nieco ,ale ja to mam v povahe,on nie),tak teda som sa mu to logicky snazila vysvetliť,rpeco si myslim,ze ho vyuzivaju atd,ale on ma ani nepocuval,vrieskal si svoje,ze co ma do toho,ze to tak neni,ze co to rozpravam,ze oni mu dali vsetko,co mohli,co mi to vadi a bla bla.no mna to nasralo,tak som si stale mlela svoje,a nepocuvala som ho a on sa zrazu postavil predo mna roztiahol ruky, v zmysle,ze do stran a otocil voci mne dlane,a ze "prestan lebo ti...." a nedopovedal...a zurivo totálne,ze som si myslela vtedy,ze mi jednu uvalí
tak som ostala ticho,a sklapla som.a som mu zakricala,že nech si bije niekoho inehoa tresla som dverami a zašla som do kupelne,
a som sa rozplakala,sla som od neho prec,a on dosiel za mnou asi za 15 minut,ked som revala,a ma pohladkal p otvari,a ze on nechcel tak, ze mi nechcel dat facku,lenze to bolo gesto zo zufalstva,(on nema vo zvyku sa ospravedlnovat,ani nic taketo)neverím tomu.akosi..a taksme si dali pauzu.neviem,co dalej.
Dievca...toto nie je o VS a inteligencii. Je to jeho osobnostna crta. Emocne nestabilna osobnost. Kazdy psychiater ti povie ze sa s takym clovekom zit neda. Bohuzial. Prec od neho. Aj ked toto si pocut nechcela.
ferihitka on nebol inaksi, on bol stale takyto, ku vsetkym ludom v okoli sa spraval vybusne len k tebe nie. Docasu. Bola len otazka casu kedy si bude tebou tak isty a prestane ho bavit pretvarovat sa a bude sa k tebe spravat rovnako ako ku kazdemu. Toto je skutocny on, tak si na to zvykaj.