dobrý den,
mam taky problém. som s partnerom presných 5 rokov.mame taky vztah, presiel si všetkym možným.nemali sme to vzdy jednoduche,hadky a tak, ale viem,že sa l vravim,celkovo tazky vztah.zo zaciatku krasa,potom to začalo upadat.mam snubak na prste,a neviem zrazu,kam z konopi. partner sa uz viac ako rok chova divne ku mne. lepšie povedane zle sa chova. a nič sa medzi nami nezmenilo,nebyvame spolu,ale ja casto k nemu chodim do jeho bytu,ktory si prenajal,ale aj tam sa ku mne blbo chova, za vsetko ma kritizuje, je vkuse vztahovacny,kritizovacny,furt som ja zla, furt vkuse je na mna podrazdeny a vybuchuje. Je vkuse nervozny pre nieco. Vsetko je zle a vsetko robim nedobre len ja. Neviem tamto,neviem hento,a nechce sa rozprávat,akakolvek komunikacia zlyhava,nezaobislo sa to zzial aj bez nadavok, nazval ma nelichotivo teda, za co sa ani neunuval ospravedlnit. je vs vzdelany chalan,dokonca ma ukonceny 3 stupen studia,ja dokoncujem druhy,akoze je inteligentny,vzdelany chlap a takto sa chova. pripada mi,ze mu idem strasne na nervy.pritom ani catso spolu nie sme,iba cez vikendy,lebo zijeme teraz od seba cca 200 km.v kontakte tiez moc nechce byt, nechce skypovat,vraj naco,ked si mozeme zavolat, stale je unaveny z prace, je ajtak,zevra ho furt boli hlava a oci a neviem co sa mi furt stazuje,a robi prvy rok,furt je mrzuty,nepaci sa mu daco furt. snazim sa ajpeknu atmosku vytvorit a tak,ale nedari sa to.on to uplne zadusi vsekto tym,ako sa hnusne chova.dokonca aj na dovolenke sa ku mne naposledy hnusne choval,bud je chladnejsi,alebo rovno je podrazdeny na mna.a vraj ja som protivna, lebo mu napriklad vadi,ze mu pisem smsky( mam free),tak mu za den dve napisem,alebo na nete mu maila napisem cez den,tak mu to vadi, ze co akoze, ze vsak vecer si volavame tak pokecame vecer,ze naco cez den sa ozyvat a take veci. druha baba si nemyslim,ze v tom je.neni taky typ cloveka. len proste vyzera to tak,akoby som sa mu zunovala,a akoby ma mal plne zuby.aj ked ku nemu pridem,tak je vkuse podrazdeny a hned na mna za vsetko vyleti,aj ta kraviny..a potom sa ja rozplacem,neviem uz ako dalej,poradite mi nieco ?ako mam nanho ist ?budem vdacna za vsetky rady.
Partner je voci mne podráždeny a zle sa správa, je výbušný
tak neviem,co by som mala robiť. lebo takehoto ho nechcem ,on bol inaksi,neviem sa zmieriť akosi s tym,aby bol taky aky je,akoze teraz je napriklad dva tyzdne klud,ale neviem,ci to neni zase len "hra"..alebo kedy to zae nanho pride,akysi je kludny,asi heh,preto ,ze pred dvoma tyzdnami som mu povedala,ze chcem odist na leto do zahraničia a vratim sa v oktobri, tak asi sklapol ,uvidime dokedy...asi som to mohla povedat už aj skoršie...D ak sa mi to podarilo ho vystrašiť,že by ma stratil,a este som mu aj povedala,ze si tam najdm ineho :D tak snad to pomohlo natrvalo..
aak nie,ak aj cez leto bude nadalej takyto,budem to musiet ukoncit,aj ked nechcem vobec,lebo po jednej strane mi je s nim fajn.budem vas informovat,ako to pokracuje :)
Mesacny princ ti to napisal najlepsie.
Bud ho beriem aky je alebo to skoncim.Nebudem ho chciet predsa menit podla mojich predstav.Nato mame zvieratká
oto netusim teda,kde robim chybu,popravde...ak aj robim nieco,co on nema rad,neviem o tom...onmi totiz nepovie,co je zle,on lennaraz vybuchne..neviem,kde je chyba vazne.mozno aj vo mne,ale neviem kde.
malyprinc a nemaloi by to tak byt vo vztahu? ze mali by byt partnerik sebe mili predsa ?ked sa snazi jeden,mal by sa aj druhy ?(/ teda za predpokladu,ze sa obaja lubia a zalezi im na sebe/,a ked bol taky kedysi,preco sa zmenil?
dost psycho..
ale pre nieco je k tebe taky aky je, nie je trosku chyba aj v tebe?
ferihitka - omg, to akože naozaj? Naozaj ste ako malé deti!
Ty si mi kúpila nové auto a ja ťa ani na dovolenku nepozvem. A čo ako?
Tak si budem jazdiť na novom aute a ty si môžeš predsa kúpiť dovolenku sama. No nie?
Keby sme robili v živote veci tak, že očakávame presne to isté od partnera, tak by sa ľudia ďaleko nedostali.
Nie, tvoj partner nemusí nič, nemusí byť na teba milý ak si ty milá na neho, nemusí sa mu páčiť to, čo robíš aj keď si ty sama s tým spokojná, nemusí ti venovať svoj voľný čas ak ho ty tráviš s ním a presne tak isto nemusí písať sms ak si mu ty napísala aj 100 za deň!
nemusí, môže, ale nemusí!
Ak sa ti nepáči partner, tak ho vymeň...je to taaaak jednoduché.
Chodili spolu asi 6-7 rokov.On po polovicke vztahu sa zacal menit.Bol taky ako ten tvoj.Nic na nej nebolo dobré. Potom sa vzali.Za krátko ho videla na letnej terase sediet s jednou uzasne krasnou zenskou,hladkal jej ruku,smiali sa.Nesla tam.Vecer sa ho na to opytala.Povedal ze to nebol on.Pozna predsa svojho muza.On jej na to...Veris mne alebo vlastnym ociam...Tebe verim.Bola jej odpoved.
Tiez verila ze ked jej povie ze ju ma rád ze to staci.Povedal jej...ved som ti to stale daval najavo,len ty si bola tak blba,ze si to nechapala.Ked sa ho oputala preco bol teda stale s nou,povedal jej,ze ju mal istú.
Uz su rozvedeni a ona sa min leto znovu vydala.Ma muza ktory jej ukazuje co je vztah.
Nemusis tak dopadnut,ale robis vsetko aby to tak nejak skoncilo.
Ma ta tad,lebo ma v tebe istotu.Nemusi hladat.Ale nic viac.
praveze ta tu vsetky chapeme a preto ti hovorime to, co hovorime. nikto ti tu neporadi to co si sem hladat prisla, pretoze na to odpoved nie je. neda sa. pochop to a nemarni dalsie roky svojho zivota.
lolinka no ved prave toto..ze tiez nad tym rozmyslam,co on velke spravil pre mna ..a akosi nenachadzam odpoved :(((((((((((((((((((
okrem nejakych malickosti,neviem.....nikdy neda na mna,na moje slova,takze potomje vsetko zbytocne.
Tak to uz nikdy nerob ze sa cela obetujes pre chlapa. Potom sa nediv, ze si ta nevazi a ze tebou pohrda. Musis mysliet aj na seba, vydobit si svoje, vztah ma byt o dvoch a nie ze jeden vsetko robi pre druheho a ten druhy nic. Co on spravil pre teba?
neivem11 vies co ocakavala som,ze mi dakto tu poradi,ako na to cele,kto ma s takym vztahom skusenosti, ako si vydobit,svoje miesto ..a tak ..ako zacat proste s nim normalne vyhadzat,ako hladat nejake kompromisy, ako nanho proste, aby bol normalny.presne,ako pises.strasne by som cchela,aby sa nad vztah dal opatovne dokopy.ved my sme sa tak velmi lubili,a stale sa lubime :((preco to potom tak hrozne skripe ?:((zmocnuje sa ma zufalstvo totalne a depka,jak svinacoraz viac sa nad tym zamylsam.ak nik ma asi nevie pochopit.investovala som donho tolko casu,energie,namahy,strasne vela som kvoli tomu vztahu obetovala,cas, peniaze,energiu,nervy, zdravie,aj som mohla odcestovat na pol roka do zahranicia zo skoly a kvoli nemu som nesla,taku pilezitost som zahodila,ja fakt uz :(( chyta ma panika