Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Partner je voci mne podráždeny a zle sa správa, je výbušný

Príspevok v téme: Partner je voci mne podráždeny a zle sa správa, je výbušný
ferihitka

dobrý den,
mam taky problém. som s partnerom presných 5 rokov.mame taky vztah, presiel si všetkym možným.nemali sme to vzdy jednoduche,hadky a tak, ale viem,že sa l vravim,celkovo tazky vztah.zo zaciatku krasa,potom to začalo upadat.mam snubak na prste,a neviem zrazu,kam z konopi. partner sa uz viac ako rok chova divne ku mne. lepšie povedane zle sa chova. a nič sa medzi nami nezmenilo,nebyvame spolu,ale ja casto k nemu chodim do jeho bytu,ktory si prenajal,ale aj tam sa ku mne blbo chova, za vsetko ma kritizuje, je vkuse vztahovacny,kritizovacny,furt som ja zla, furt vkuse je na mna podrazdeny a vybuchuje. Je vkuse nervozny pre nieco. Vsetko je zle a vsetko robim nedobre len ja. Neviem tamto,neviem hento,a nechce sa rozprávat,akakolvek komunikacia zlyhava,nezaobislo sa to zzial aj bez nadavok, nazval ma nelichotivo teda, za co sa ani neunuval ospravedlnit. je vs vzdelany chalan,dokonca ma ukonceny 3 stupen studia,ja dokoncujem druhy,akoze je inteligentny,vzdelany chlap a takto sa chova. pripada mi,ze mu idem strasne na nervy.pritom ani catso spolu nie sme,iba cez vikendy,lebo zijeme teraz od seba cca 200 km.v kontakte tiez moc nechce byt, nechce skypovat,vraj naco,ked si mozeme zavolat, stale je unaveny z prace, je ajtak,zevra ho furt boli hlava a oci a neviem co sa mi furt stazuje,a robi prvy rok,furt je mrzuty,nepaci sa mu daco furt. snazim sa ajpeknu atmosku vytvorit a tak,ale nedari sa to.on to uplne zadusi vsekto tym,ako sa hnusne chova.dokonca aj na dovolenke sa ku mne naposledy hnusne choval,bud je chladnejsi,alebo rovno je podrazdeny na mna.a vraj ja som protivna, lebo mu napriklad vadi,ze mu pisem smsky( mam free),tak mu za den dve napisem,alebo na nete mu maila napisem cez den,tak mu to vadi, ze co akoze, ze vsak vecer si volavame tak pokecame vecer,ze naco cez den sa ozyvat a take veci. druha baba si nemyslim,ze v tom je.neni taky typ cloveka. len proste vyzera to tak,akoby som sa mu zunovala,a akoby ma mal plne zuby.aj ked ku nemu pridem,tak je vkuse podrazdeny a hned na mna za vsetko vyleti,aj ta kraviny..a potom sa ja rozplacem,neviem uz ako dalej,poradite mi nieco ?ako mam nanho ist ?budem vdacna za vsetky rady.

Bubliii

Messje... úplný súhlas. Je to tak, on si ťa svadbou chce pripútať, lebo vie, že iná žena by mu netolerovala toto všetko. Si preňho proste istota. Veď vidíš, že sa chce brať za každú cenu, bez ohľadu na to, čo cítiš ty.
Ferihitka, asi sme ti v tejto diskusii neodpovedali na tvoje otázky, ale aspoň sme ti (dúfam) trochu ukázali váš vzťah z iného nezaujatého pohľadu a dodali trochu odvahy na ďalší krok. Držím palce, aby sa to čím skôr vyriešilo. Trpíš dva roky, nemusíš aj ďalších dvadsať... nenechaj so sebou zametať.

Messje

Ferihitka
Niekedy sa pytam...naco vy zeny pytate rady ked si aj tak najdete ma vsetko vyhovorku a omluvu?Vsetci ti to tu pekne vysvetlili ze ten clovek nema k tebe uctu.
Ja ti odpoviem preco riesi svadbu.
Lebo idete na zotrvacnost.Po 5 rokoch nebol schopny si ta nasťahovať ku sebe.Ta svadba podla vas je len ppsun po tolkych rokoch chodenia spolu.Ale uz ti tu niekto napisal ze ludia vstupuju doanzelstva lebo chcu spolu zit,lubia sa,chcu spolocnu buducnost,respektovat a vazit si jeden druheho,maju plany...Ty z tohto nemas nic.Omlivas jeho chovanie tisickami argumentov ktore nemaju ziadny vyznam.Su nic.Ty nepoznas lepsie lebo je tvoj prvy.Ale ver,ze toto nie je chlap ktory ta lubi.Aj ked ti to sem tam povie.Ale niekedy to nemusis chciet pocut.Niekedy to staci citit.Ludia si to dokazuju.On ti dokazuje len to,ze ta ma za psika ktory za nim vzdy dolezie.Aj keby ti taz od nervov dal facku,omluvis to ze si urobila ty chybu.
Ako sa sprava ku mame,kamaratom,pripadne súrodencom?Tak isto?Alebo pekne?Oba pripady su zle pre teba.Ked sa tak chova aj ku druhym,taku clovek sa bude vzdy aj k tebe chovat ze ta nema za nic.Chova sa k ostatnym milo?Potom teba nema za nic.Vidis,ani jedno nie je dobre.Chces takto zit nadalej?
Tak ti prajem vela sil.Za par rokov aj tak skoncis v smetnom kosi alebo podvadzana.Lebo takyto chlap ktory si nevie zenu vazit,je mu jedno ci jej ublizi a ako.Snivaj dalej ze sa zmeni.Stracas pekne roky zivota ktore by si mohla prezit uplne inak.

Superspace

Ako som pisal na zaciatku. Nehodite sa ku sebe, co najrychlejsie nabrat odvahu a ist kazdy svojou cestou. Mas tu velmi pekne a rozumne komentare na zaklade prezitych skusenosti. A ako bonus si spravte dieta na zachranu vztahu.. To dieta by trpelo cely zivot, co si vela podobne zmyslajucich individui podobnych tebe neuvedomuje.

Bandolera

Pytas sa preco to teda s tebou taha a ohana sa svadbou? Lebo nema gule ti do oci povedat pravdu, co NAOZAJ citi... Mozno to nevie vyjadrit, mozno ani sam nevie preco ho tak strasne dokazes vytocit, mozno ani sam nevie ako je to mozne, ze ta tak dokaze zranovat... Proste sa asi nevyzna ani sam v sebe, asi nevie vydrzat ani sam so sebou, kto vie? Hrozne chces vediet co sa deje, preco, naco, ale to my ti tu nevieme vysvetlit! Myslis ze len ty mas vztah v ktorom su nevypovedane otazky? Poviem ti novinku, ci sa ti to paci alebo nie, tri stvrte ludi si prezilo takyto hokej v hlave... Niekedy sa jednoducho neda dopatrat k odpovediam na otazky, ktore ti rozozieraju srdce... Proste je to tak a basta, a nic ine ti neostava len sa zmierit s faktami! Stale mas moznost volby, bud si ochotna trpet a spominat ako vedel byt k tebe pred xy rokmi aj pozorny a mily alebo sa kua schopis a povies si, ze neni jediny chlap na svete.... Boze, sak je to tvoj prvy, preco musi byt silou-mocou aj posledny, aj za tu cenu ze ti znici zivot? On sa bude nad tebou povysovat, budes po ruke, ked sa bude potrebovat vyzurit ako na nejakom psovi a tvoje sebavedomie bude stale slabsie a slabsie lebo ved coked stale robis vsetko zle ako nevyzrete decko, lebo ti to henten bude non-stop vtlkat do hlavy? Chces takto dopadnut? Nie? Tak uz sa prestan pytat preco, zaco, naco dufajuc, ze dojdes na tu zahadu a konaj! Hod mu ten prsten do ksichtu a povedz, ze ked si ta zacne opat vazit ako v ten den ked ti ho daval, nech sa ozve...

Blumie

Ferihitka ja ti poviem uprimne, nevydrzi vam to. Tvoj priatel je perfekcionista, ma rad neustale poriadok, vsetko na svojom mieste a tebe to je jedno. Tiez som perfekcionista, napr. kedysi ma islo rozthrnut od hnevu ked priatel namiesto do spinaveho pradla hodil ponozky na zem k posteli, dnes to zdvihnem ja alebo mu poviem nech to pozbiera. A je spokojno. Da sa s tym bojovat jedine tak, ze bud ty sa zmenis a budes sa snazit zit podla pravidiel, ktore ma zauzivane, evidentne byva uz dlhsie sam. Alebo on sa nauci tolerovat tvoju neporiadnost. Mimochodom mna tiez vytaca kupelna plna vody, hlavne ked do nej v rychlosti vbehnem v suchych ponozkach. Tebe by nevadilo, ze sa musis ist este prezuvat ked sa ponahlas napr. do prace? Asi tak nejako.

jajaja295

Ferihitka
ty si zrejme dufala, ze ludia ti napisu, ze to bude lepsie, on sa zase zmeni alebo ti daju recept, aby bol normalnejsi. Ako ti radili predo mnou, treba si s nim dat na chvilu pauzu. Bohuzial, clovek sa sam od seba nezmeni k lepsiemu. Ak sa ti nepacia odpovede od ludi, tak je asi zbytocne sa viac zapajat do tejto diskusie. Vacsina ti tu radi na zaklade vlastnych skusenosti, dokonca aj moka je kamoska je na tom tak isto ako ty a ver, ze on sa k nej tiez sprava ako k handre a ona si nechce dat pomoct, nakolko dufa, ze to bude lepsie. NIE NEBUDE.

neviem111111

"vam sa to baby strasne lahko hovori,ale ako si mam vydobit to,aby ma zacal brat vazne ?" ja neviem uz ako ti mam napisat, ze NIJAKO. to nie je pes, aby si ho vycvicila. po rokoch sa vztah ma tendenciu zhorsovat, zalubenie trocha vyprcha a ludia ukazu, aki su. vy k sebe vobec nepasujete. mozes sa postavit na hlavu a skusat to este par rokov, ale aby si to potom nelutovala, ze si prisla o najlepsie roky.

Sjuzi-zi

má frajerku, ver tomu, ak zmenil svoje doterajšie správanie a je pri tebe podráždený a výbušný tak má bokovku a tá mu chýba, naňu myslí.
toto som zažila aj ja až neskôr som zistila že má inú popri mne, svoju kolegyňu. Tá suka mu chýbala keď bol so mnou.

ferihitka

bandolera neviem111
vam sa to baby strasne lahko hovori,ale ako si mam vydobit to,aby ma zacal brat vazne ?ako si vydobit,aby teda si ma zacal vazit neskutocne ?
preco potom teda,ked si myslite,ze ma nelubi,tak je so mnou?preco s ateda nerozide,preco mi teda rozprava kazdy den,ze ma lubi?o com to teda cele je ?
ano,vadi mu dost veci na mne, prkaticky asi velmi vela,az vsetko,ale on je taky clovek,furt mu na kazdom cosi vadi.ale kedysi mu to na mne nevaidlo,tak neviem,kde je pes zakopany.ale obavam sa tiez buducnosti,ked mu zacne vadit,ze aj dýcham.a nechapem,preco mu to do pekla vadi ??!!! nemam ziadne skusenossti s chlapmi,ani nic, ale toto je tiez podla na prilis...a este ako arogantne a podrazdene mi to vytyka,trosku by sa tiez mohol spamatat,a nebyt ku mne taky hruby grobian..ved taky nikdy nebol :(
velakrat som mu spomenula rozchod,a on to nechce pripustiť..on si zaumienil,ze si ma vezme a bodka.ako vidím..ale velmi sa neobhliada za tym, ci som stastna,alebo nie..a pocybujem vlastne,ze aj on je stastny..toto je len akesi prezivanie,ci co..ani sama neviem.