Partner je voci mne podráždeny a zle sa správa, je výbušný

Príspevok v téme: Partner je voci mne podráždeny a zle sa správa, je výbušný
ferihitka

dobrý den,
mam taky problém. som s partnerom presných 5 rokov.mame taky vztah, presiel si všetkym možným.nemali sme to vzdy jednoduche,hadky a tak, ale viem,že sa l vravim,celkovo tazky vztah.zo zaciatku krasa,potom to začalo upadat.mam snubak na prste,a neviem zrazu,kam z konopi. partner sa uz viac ako rok chova divne ku mne. lepšie povedane zle sa chova. a nič sa medzi nami nezmenilo,nebyvame spolu,ale ja casto k nemu chodim do jeho bytu,ktory si prenajal,ale aj tam sa ku mne blbo chova, za vsetko ma kritizuje, je vkuse vztahovacny,kritizovacny,furt som ja zla, furt vkuse je na mna podrazdeny a vybuchuje. Je vkuse nervozny pre nieco. Vsetko je zle a vsetko robim nedobre len ja. Neviem tamto,neviem hento,a nechce sa rozprávat,akakolvek komunikacia zlyhava,nezaobislo sa to zzial aj bez nadavok, nazval ma nelichotivo teda, za co sa ani neunuval ospravedlnit. je vs vzdelany chalan,dokonca ma ukonceny 3 stupen studia,ja dokoncujem druhy,akoze je inteligentny,vzdelany chlap a takto sa chova. pripada mi,ze mu idem strasne na nervy.pritom ani catso spolu nie sme,iba cez vikendy,lebo zijeme teraz od seba cca 200 km.v kontakte tiez moc nechce byt, nechce skypovat,vraj naco,ked si mozeme zavolat, stale je unaveny z prace, je ajtak,zevra ho furt boli hlava a oci a neviem co sa mi furt stazuje,a robi prvy rok,furt je mrzuty,nepaci sa mu daco furt. snazim sa ajpeknu atmosku vytvorit a tak,ale nedari sa to.on to uplne zadusi vsekto tym,ako sa hnusne chova.dokonca aj na dovolenke sa ku mne naposledy hnusne choval,bud je chladnejsi,alebo rovno je podrazdeny na mna.a vraj ja som protivna, lebo mu napriklad vadi,ze mu pisem smsky( mam free),tak mu za den dve napisem,alebo na nete mu maila napisem cez den,tak mu to vadi, ze co akoze, ze vsak vecer si volavame tak pokecame vecer,ze naco cez den sa ozyvat a take veci. druha baba si nemyslim,ze v tom je.neni taky typ cloveka. len proste vyzera to tak,akoby som sa mu zunovala,a akoby ma mal plne zuby.aj ked ku nemu pridem,tak je vkuse podrazdeny a hned na mna za vsetko vyleti,aj ta kraviny..a potom sa ja rozplacem,neviem uz ako dalej,poradite mi nieco ?ako mam nanho ist ?budem vdacna za vsetky rady.

neviem111111

ferihitka, a co od nas vlastne chces? aby sme ti povedali ze to bude dobre a poradili ti, ako na neho? nebude to dobre a triky neexistuju. uz to pochop.

ferihitka

ja som nikdy v zivote nikoho nastastie neobhajovala,a nikdy som nebola na nijakej strane,som dost triezvy človek, ktory stále je neutrálny,a vie povedat o kazdom aj dobre aj zle,nikoho nevychvalujem,ani naopak nehaním. hovorim cistu pravdu.to nie je jeho obhajoba. to je holy fakt.

Jajaja295.

Ty stále budeš písať to svoje a obhajovat ho. Komu niet rady, tomu niet pomoci. Mala by si uzavrieť túto temu; zbytočne ti tu všetci radíme.

ferihitka

tak ja uz neviem,chcem vam vysvetlit,ako to je medzi nami, ze neni az taky priserny chlap,ako sa mozno na prvy pohlad zda. ma aj dobre vlastnosti,a na margo vasej otazky,ci ma lubi,tak som odpovedala.nejdem si svoje.

som naivka,zamilovanna asi az po uši,ale co...uz no.
nemam peniaze na to,aby som dochádzala kazdy tyzden k nemu 200 km,alebo do školy od neho,a ani nasi by s tym nesuhlasili.lebo ho moc nemusia.nemozeme byt proste spolu 24/7,nejde to zatial,ale o pol roka to uz pojde,res. v januári.kedy končim so skolou.
a vtedy sme si to naplanovali,sa zobrat,len jaksi,....

neviem porpavde preco si ma teda chce vziat,asi preto,lebo si mysli,ze sa to patri po 5 rokoch,ja neviem,a asi aj sam seba dobre pozna a pozna aj mna a vie,ze ja som poslusna a proste nic od neho nechcem a nemusi sa pri mne snazit,keby mal inubabu,vie,ze by sa ovela viac musel snazit,no ja sa uspokojim aj s malom( ach jaj..uz ma ma precitanu ako staru knihu,presne ma pozna,a vie,ze ho nenecham,lebo ho privelmi na to lubim.cele zle.

babyale keby ma nelubil,naco by mi take veci teda rozprával ?ako vy hovorite, priblble sladke rečičky,ale tak hovori to chlap,ked zenu nechce ???!! nezdá sa mi .ci ?

Messje

Tato tema je na styl...Ja po svojom,ty po svojom .
Ty si budes proste stale hladkat ego jeho blbymi recickami o tvojej krase a laske k tebe a za to mu budes vzdy odpustat.Je jedno ako sa chova.Vzdy ho chudacika ospravedlnis.
Co na tom ze ste od seba 200km???To nemozes dochadzat ku nemu ako domov?Dievca ty si ides stale to svoje.Zamilovana naivna akoby si mala 16.
Az mi je ta luto.

lolinka

Pises, ze si nerozumie so svojimi rodicmi ani so sestrou, je vobec niekto s kym si rozumie a na koho nenadava? Nebude to ten vecne ufrlany typ co nedokaze s nikym vyjst a nikto mu nie je dost dobry? K tebe mohol byt sprvoti mily, lebo bol zalubeny a nechcel ta odplasit. Ale uz ho to preslo a uz si mu zacala liezt na nervy aj ty a to uz nezmenis. A preco s tebou planuje svadbu, no asi si je vedomy ze vzdy bude mat s kazdym konflikty a ty to znasas a snazis sa. Ina by od takeho uz davno odisla. Je blbost planovat teraz savdbu, ked spolu nedokazete vychadzat ani len ked sa stretavate raz za tyzden. Co by bolo po svadbe, nastahujete sa k sebe a pozabijate sa lebo si vzajomne leziete na nervy a nemozete sa vystat. A suhlasim s nazormi ostatnych, vy sa k sebe vobec nehodite povahou, ste spolu len zo zvyku, ale tento vztah nemoze dobre skoncit.

ferihitka

NINA ale akosi sa mi ani nechce verit tomu,ze by skoro dva roky to tahal s niekym inym,preboha ved to je strasna doba,aj ked zmenil chovanie,aj ked neviem co,tak nerozumiem,rozum sa mi zastavuje.a okrem toho-tlacim ja nanho uplne.strasne tlacim praveze,ale nic sa nedozvedam.

a k vam ostatnym-baby-co ste hovorili,ze ma nelubi,ze takto sa nechova zalubeny clovek,tak ja nemozem povedat,zase ze by som necitila jeho lasku.sú dni ,kedy naplno citim,vnímam jeho lasku,snazim sa citit,on mi ju dáva..toto su len dni,take,chvilky,kedy sa chova zle,a neprijemne a protivne.zase to neni na dennom poriadku.
stale ma oslovuje laska moja,alebo draha,alebo tak,zlatko,alebo ze ma lubi,mi pise,alebo hovori kazdy den,a ked sme spolu osobne,lepšie ovela sa chova,ako ked iba spolu volame,on asi volanie nema rad,alebo co,alebo h oto otravuje,ked sme spolu oosbne,je stokrat milší,a tak.neviem to ani sama pochopit,viem,ze ked sme spolu osobne,je mu dobre so mnou,stale hovori,aka som krasna zena, a tak.ako ma po mne tuzi,sex mame prakticky kazdy raz,co sme spolu.vzdy ma na mna chut,dokazuje mi to,pri sexe,alebo po nom hovori,ako ma velmi miluje,ze som jeho jedina laska a neviem co.hovori mi to do oci,preto si nemyslim,ze by klamal.snazi sa mi pomahat so vsetkym,co potrebujem,vsade ma odvezie kam potrebujem,dovezie,spravi nakup,mozem sa nanho spolahnut,je zodpovedny,a tak.ach....tazko s nim:(
nechcewm ho obhajovat,ale viem,ze ma aj dobre vlastnosti.
ja si sice tiez myslim,ze chlap by sa mal furt spravat pekne k zene,ale niekedy mu to nejde no :( ale neviem,ci je to jasny dokaz toho,ze ma nemiluje už.mozno ma len nalady a depky,alebo co.

ferihitka

baby,dakujem za komentáre.
tak ja sa akosi nijak neviem od neho oslobodiť,my sme uz raz boli rozideni,a to bola cista katastrofa,(ale to bolo este v prvom rokui vztahu,pre taku prkotinu,),vtedy mi zase az tak na tom vztahu nezalezalo,a tak som sa rozisla,ale teraz uz vaham,lebo viem,ze by som sa NIKDY nevratila,a som mu to povedala.ze vtedy,ked ma prosil na kolenach,aby sme sa znova dali dokopy,tak to bude naposledy,ze to skusime.a odvtedy sme ani jeden nemali odvahu to zmeniť.
ani ja na to nemam gule.zial.snazim sa to preto nejako inak vyriešiť,ale som stale z toho viac a viac nervoznejsia.

pytala som sa ho na tie ine baby,ze ci ma,a tak,ze vsak nech mi povie,ze sme dospeli ludia,ze to pochopim,on tvrdi,ze keby mal inu,tak sa hned rozide,ze naco by balamutil dve?to mi na to odpovedal.a vravel to dost presvedčivo.a ze ci si myslim,ze by znasal ,moje hadky a krik,a hysteriu( to tak nazyva nase hadky),kebyze ma inu,ze by sa na mna kaslal.
takze asi inu nema,ani to netreba spominat,lebo sa citim ako posledna chudera,kebyze on si najde inu,tak asi sa obesim.z tej potupy a ranenej hrdosti. a smutku.
ale vie,ze ma ma istu,preto sa asi tak sprava.vsimla som si,ze cim som ja milsia,tym je horsi on.
ale on ked som sa ho pytala,preco sa tak sprava,tak odpovedal,ze nevie,ja som tomu neverila,a ked som mu povedala,ze preco ,furt som nastojila na odpovedi,tak mi povedal,ze keby to vedel,preco sa tak chova,ze mi povie,ze to ide z neho,a mozno ani velakrat nechce sa tak hnusne chovat,ale nevie sa ovladat.a vlastne NEVIE,to je vysledok nasich rozhovorv siahodlych

preto sme nemohli ist k sebe byvat skor.lebo ja najprv musim dostudovat uz TU,kde studujem,ja nemozem ist za nim 200km.a este aj do ineho statu,preto svadba moze byt az teraz.on vravel o svadbe uz ked som dokoncila bakalara,ale ja som proste nemohla ist za nim.preto musime byt na dialku od seba vzdialeni.
niekedy zavse mam pcoit,ze mu to aj vyhovuje.alebo co.je rad,ze ma kusok volnosti pre seba,alebo ako.
aj ked spolu volame,vacsinou je otraveny a mrzuty,a neviem co este.a ze vlastne furt to iste sa bavime,kazdy den o tom istom,ze co furt...ze jeho zivot sa nemeni,ze nema nic nove kazdy den,len maka,a moj zase len v skole,ze nemame moc o com kecat tolke hodiny,ako ja chcem.ale niekedy je naopak mily.

ja som sa snazila uz popracovat na svojej poriadkumilovnosti,takze by to nemal byt uz vacsi problem.a uz par mesiacov na tom pracuje,aj varim,ako gazdinka domáca,ale jemu stale nieco vadi,akoze teraz je par tyzdnov ticho,ale cakam,kedy zase vybuchne pre prkotinu.on sa hned na vsetko hneva,furt je podrazdeny,aj vcera som mu nieco nakazala na zaciatku a neurobil to a tak necham to tak,radsej to od neho nechcem,a nepripominam to,nechcem sa vkuse hadat kazdy tyzden,nemam na to uz vazne silu :( aani energiu ,ani chut.a on tvrdi,ze tiez je mimo z nasich hadok furt.ze furt sa len hadama kricim.(mame hadky tak cca raz za mesiac,ale niekedy aj kazdy tyzden)ako kedy.ale vadi mu to,.aj to..no keby sa tak nechoval,tak nie su hadky.ale on to zvaluje na mna vkuse.

NINA5545

ja som dvakrát v živote mala dusno...cítila odstup a dvakrát v živote som pocítila, aké to je ked si partner popri začal s inou, preto tie reči typu, to sa vyrieši, netlač na partnera...a podobne, sú bullshit, opak: treba klásť otázky, nešetriť mužov až sa dopracujete k realite, pomaly, ale isto
čiže z mojej skúsenosti poznám, že ked muž mení správanie, začne mu vadiť na vás niečo, začne mať odstup, nie je to vami, ale tým, že si našiel inú a vy mu už leziete na nervy