Vydrží muž 2 roky vo vzťahu bez milovania so svojou priateľkou? Alebo je tam možnosť si to vynahradzovať pri inej žene? Vďaka za nároy, skúsenosti.
Vydrží muž bez milovania (vo vzťahu)?
Tak on spočiatku bol iniciatívny, ale teraz už nie je. Odkedy vie, že som panna a mám obavy. Tak mu stačí len rukou, tak ja neviem už. Vraj mu to nevadí, že spolu nespávame, lebo nie je taký sexuchtivý.
No aj preto to odkladám, čo keď ma pošle k vode, keď sa mu odovzdám.
Mesačný princ.. kolko ti trval ten vztah/manzelstvo?? Prip.mali ste deti? Lebo to sa bez sexu moc neda :D :D
tak mať sex aby si odskúšala, či vám to bude vyhovovať po stránke sexuálnej je zbytočné,aj keby to bolo na prvý raz zlé, tak by si ho neodkopla snád hneď. Ale skôr čo je dôležité možno prečo mať skôr sex, tak muž po sexe sa prejaví naozaj akí je a nebude sa už tolko pretvarovať a skôr by si spoznala jeho zlé stránky.Zas keby ťa nechal, alebo nechať by ťa ani nemusel , ale keby ťa už nechcel ako poznám mužov správal by sa k tebe hrubšie a časom by ste sa rozišli. A teba by bolel skôr rozchod keby ste sa rozišli keby si sa mu celá odovzdala.
Tak ja si uvedomujem aj to, že si nemusíme pasovať v tom. ale tak si aj myslím, že sa to dá naučiť časom.
Neviem, ja by som aj chcela, aby on bol iniciatívny, ale veľmi nie je, tak ja potom akoby ani to milovanie nevyhľadávam a vyhýbam sa mu.
TamiHami - ak ti toto povedal tak neviem...
Masturbácia je ok ale človek tú intimitu jednoducho potrebuje. Čo ak po svadbe zistíte, že vám to v intímnej oblasti neklape? Sa rozvediete? Potom len bude hľadať druhé!
Miest na prvé milovanie je veľmi veľa ako tu máš napísané. Dokonca existujú aj hotely...
Ale tú aj oveľa krajšie a romantickejšie miesta na prvé milovanie ako je obývačka u vás doma.
Asexuálna ani frigidná by som nemala byť. Len som ešte sex nemala. Nemám dostatok odvahy do toho ísť a k tomu mi priateľ povedal, že mu to nevadí a vydržal by aj do svadby. Tak som začala uvažovať, keď to chlap akceptuje, že to bude až po svadbe. Ale tak mi napadlo či náhodou on si to nebude ventilovať u inej žene.
A ked je problem v tom ze nemate priestor tak predsa sukat sa da aj vonku, v aute, na verejnych zachodoch, v kabinkach na prezliekanie, v satniach, za domom, v garazi, v pivnici, na stavenisku, pri rieke, v lese, na luke, v autobusovej zastavke,.. boha ved je milion moznosti
tak zavisi aj od toho, ž eaký vedie životný štýl, poznáš jeho kamarítov, má nejakých, väčšinou akého ma kamarata najlepšieho taký je aj on, ked sa stretávate 3x do týždňa, tak sa môže dosť pretvarovať, tak ja by som sa nebala ani tak o ten sex ale aj iné veci, aby si sa veľmi nenaviazala, nebola zamilovaná závisla od neho a nevieš ako on berie ten vzťah