Vydrží muž bez milovania (vo vzťahu)?

0vecka

TamiHami vsetci sme iny existuju aj asexuali alebo ludia so zlymi skusenostami impotenti nabozenski fanatici a potom vela ludi ktori su nieco medzi... ale normalne skor nie ako ano...

TamiHami

SadP: áno, myslela som sex. Tak neviem či to aj u neho platí, čo sa týka tej prevej lásky. Lebo raz mi aj povedal, že pre neho sú dôležitejšie skôr také túlenia, bozky, objímanie ako sex. A je jedno pri akej žene by bol, keby mu povedala, že sex nebude, tak on by to akceptoval a netlačil by. Takže asi pre neho sex nie je spojený v súvislosti s pravou láskou.

Mesačný princ: jaj, už chápem ako si to myslel.

Mesačný princ

TamiHami - pri milovaní spoznáš aký človek skutočne je. Či nie je sebecký, či je citlivý, či ťa má naozaj rád a v konečnom dôsledku zistíš aj to, čo si o tebe myslí, či ako vám to bude klapať v budúcnosti.

Je to ako ke´d je človek opitý

SadP

Ak je to skutocna laska, vydrzi aj cely zivot, bez sexu... milovat sa, to definuj co to je. Bozkavat sa, hladit sa v postely, ked zaspavas? Tulit sa? Proste ak mas na mysli, sex, suloz, orgazmus.. .tak ano, vydrzi aj cely zivot, ak je to prava laska. Takto si mozes jednoducho overit, ci ta miluje. Ak vydrzi je to true love, ak nie, tak to nebola true love, lebo zivocisna zavislost zvitazila na lasku.. inak povedane, chcel aj lasku, niekoho blizkeho, ale sex bol prednejsi.

TamiHami

theend: ja som mu o tom aj hovorila, ale on len ticho počúva, lebo, že on sa do toho nevyzná a nevie sa vžiť do mojej kože. Tak už o tom nehovorím.

klara343: áno chápem, veď možno to niekedy s ním skúsim a zistím či mu to chýbať bdue alebo nie.

klara343

Tami na druhej strane je tu taka vec ...ze co ak sa s nim aj raz vyspis a zistis ze on vlastne ani sex nepotrebuje mozno raz do mesiaca a ty ako normalne milujuca zena..co budes robit. Lebo ako to je fajn ked toho cloveka lubime...tazke je vobec nemysliet ho mat takto pri tele..

theend

Tami, problem je ze ty robis zo sexu, kvoli tvojmu nie celkom normalnemu rodinnemu prostrediu z ktoreho pochadzas, velku vedu. Sex ale neni veda, je to tak isto prirodzena a jednoducha vec ako dychanie, jedenie.. a je to hlavne pozitok, zabava a normalna sucast partnerskej lasky, len ty mas o tom uplne prehnane predstavy a rozne bloky. Mozno by bolo dobre aj vyskusat napriklad pomoc psychologa alebo lepsie sexuologa, lebol momentalne si na najlepsej ceste ako si znicit cely sexualny zivot, co sa niektorym zenam presne z takychto dovodov stava. Zacnu neskoro sexualne zit, maju z toho bloky, vycitky, zle pocity, nevedia sa uvolnit, nepoznaju svoje telo, nevedia nijak dosiahnut orgazmus a nasledne sex zacnu az nenavidiet.. skus sa o sexualite narovinu na zaciatok aspon rozpravat s tvojim priatelom, hovor mu vsetko co citis, aj tvoje tuzby aj tvoje bloky a strachy. Ak sa casom nic u teba nezlepsi skus toho psychologa radsej.

TamiHami

klara343: áno, ja som sa sním už o tom rozprávala. On mi aj povedal, že mu to nevadí, aj keby to bolo po svadbe.Že si už od toho odvykol, lebo to už dlhšie nemal a ani to nemával pravidelne. A že ma nepodvádza, ani ma nepodvedie, ani ma neopustí, keĎ sa s ním pomilujem.

Mne je aj ľúto, ako som písala. U nás v rdoine tak vždy bolo, že sestry, mamka, babka mali svojich prvých mužov aj manželov, panicov. A mne je aj smutno, že ja som na takého svojho prvého nenatrafila. Mňa aj to dosť blokuje. Ja sa bolesti neobávam. Viem, že nemôžem mužov posudzovať podľa sexuálnych partneriem, ale ja som dosť citlivá a neviem sa cez to preniesť.

ANGEL-DEMON

pokial nemáš chuť mať s ním sex, zmen partnera... lebo normálna zdravá žena ktorá ľúbi svojho chlapa, chce byť s ním čo najbližšie,.. cítiť ho...ak to tak necítiš, znamená to, že nie je ten pravý...