Vydrží muž bez milovania (vo vzťahu)?

klara343

Byt tebou ..ak bude vhodna chvila ja by som sa s nim o tom porozpravala. Budes aj ty spokojnejsia a uvidis co ti povie. Predsa po roku to musite mat pekny a celkom hlboky vztah. Tak zbytocne tie neistoty.. aby si si potom este takto namyslala ze si to kompenzuje inde..chápeš

TamiHami

Mne je aj dosť smutno z toho, že on už mal dievčatá, s ktorými spal, do jednej bol vraj veľmi zamilovaný. A ja sa tak vnútorne trápim, že ja mu to milovanie neviem poskytnúť ako ony. Neviem, aj to ma dosť brzdí.Ale nechcem ho kvôli tomu opustiť a hľadať si panica, lebo ho mám veľmi rada a ozaj je ku mne pozorný, ohľaduplný a viem, že ma má rád.

TamiHami

klara343: Tak my sme spolu už viac než rok. Nespozorovala som zatiaľ žiadnu zmenu jeho povahy, je stále pozorný ako vždy bol. Ani mi také nič podobné nepovedal. Ani na mňa netlačil. Len zo začiatku skúšal.

klara343

Ahoj. Ja ti poviem svoju skusenost.
Mala som priatela bol uplne uzasny pozorny snazil sa a neviem co vsetko...zozaciatku ked som u nho prespavala bol este ako tam kludny...ze teda este netlacil na mna co sa toho tyka. Ako som k nemu chodievala tak to slo postupne ...a po 3mes ked sme sa len tak tulili z neho vyslo nieco na styl frajerka sa po 3mes nechce so mnou milovat. Ok bola som panna bala som sa.. az prisiel den D. Fajn sadli sme si v tejto oblasti musim povedat ale odvtedy sa to rucalo. Zmenil sa ako ti tu aj nizsie napisali..bol chladny..uplne iny az sme sa nakoniec rozisli.

Co ti tym chcem povedat?

Sex do vztahu patri, prvykrat to neboli ak sa toho obavas.
No otazka je aby si to spravila ked to budes sama citit.. a nie preto ze jednoducho on chce.
Mna sa to velmi dotklo. Citila som sa ako odkopnuty pes. Ani nie tak ze som ho stratila..ale to ze som si ba tom vnutorne zakladala a on ma "posliapal". Je to na tebe. Su aj taki muzi. Kamaratka sa takto s priatelom dohodla ze aj ked spolu sexualne zili chcela to mat uz len po svadbe a on to chapal. Ja ked som sa toho svojho spytala ze ako by reagoval...povedal ze je zdravy mlady muz a ci si robim srandu.
Tak to hlavne sprav z vlastného rozhodnutia lebo nie je nic horsie ako ked vnutorny odpor kt. K sebe môžeš citi.

TamiHami

Tak ja už neviem čo mám robiť.

Mesačný princ: A čo vlastne o ňom zistím?
neviem11111: Nedal mi na to dôvod, ale mne samej to napadlo.
theend: áno ja viem, ale keĎ ja mám obavy. To nie je o tom, že ho naťahujem, aby som si niečo dokazovala, alebo, aby si ma viac vážil.

meryyyy

Alebo je tu ešte jedna možnosť, že aj jemu to tak vyhovuje. Možno mu stačí že mu sem tam pošleš nahú fotku, on sa spraví. A on sa nemusí stresovať keby ste mali sex, že môžeš zas otehtonieť , bolo by potrebné spraviť svadbu,....možno mu to aj vyhovuje ako je... to je ťažké povedať my tu na fore môžme len tipovať, možnosti je veľa:-)

theend

Zeny trpia predstavou ze ked budu svojho frajera natahovat ako blbecka a odkladat sex na svateho dindi, tak ze si ich chlap bude viac vazit a milovat.. tak vam hovorim na rovinu - JE TO BLBOST :D zdravy chlap sa na vas vykasle PRESNE DO JEDNEHO MESIACA a impotent alebo sexualne nemehlo s vami sice zostane ale ten to nebude (vediet) robit ANI VTEDY KED TO BUDETE UZ CHCIET AJ VY. takze ja len tolko aby sme si vyjasnili niektore myty ktore sa medzi niektorymi zenami este stale vyskytuju :D laska dusevna a telesna (=sex) su v zdravom partnerskom vztahu proste spojene nadoby, to sa neda oddelit ze jedno vynechame v prospech druheho

neviem11111

aby aj to potom nebol problem, ked spolu zacnete sexualne zit, ze on nie je taky sexuchtivy. ked uz spolu zacnete sex. zit, tak je pravdepodobne, ze sex budes chciet aj ty, ale aby ho vobec potom chcel aj on. sem tam sa tu objavi tema o tom, ako muz nechce spavat so svojou partnerkou a ona nevie co s tym. tak by si asi tiez nechcela dopadnut. ak mas obavu, ze ked mu das tak ta odkopne, tak ti asi dal dovod sa toho obavat a ten vztah nebude uplne v poriadku.

Mesačný princ

TamiHami - a je lepšie ak ťa pošle k vode ak sa mu odovzdáš po svadbe???

Riskovať by si mala, inak nežiješ to, čo chceš. Pri milovaní sa ukáže dokonale aký je to človek. Tam to vycítiš.