Vydrží muž 2 roky vo vzťahu bez milovania so svojou priateľkou? Alebo je tam možnosť si to vynahradzovať pri inej žene? Vďaka za nároy, skúsenosti.
Vydrží muž bez milovania (vo vzťahu)?
...niektori tu mate pravdu...sex mi narusil duchovne hodnoty...po rokoch sexovania vo vztahoch aj mimo vztah len tak...nie som schopny dusevne milovat...som dusevny mrzak...proste iba kefujem....staci mat v zivote 2-3 sex partnerov a celozivotneho partnera...a nie 30-50...potom je vase duchovno KO...:(...neskore zistenie...
dalmatinec: pýtala som sa ho či je nemá njaký zdravotný problém, povedal, že nie. On by mi povedal ak áno. Ale je dosť veľká pravdepodobnosť, že on o tom nemusí vedieť. Problém so sústredením nemá a je vysoký cca 181 cm. A to neviem či má dostatok svalovej hmoty, ale podľa jeho tvaru postavy, myslím,že viac tuku (vraj má BMI na hranici normálnej váhy a nadváhy). Určite má cca 90-95 kg a aktívne a pravidelne necvičí. On sa teda vie veľmi dobre ovládať, až tomu nechápem. Ja sa neviem niekedy ovládnuť, ale on bozkávanie zastaví a ja už nepokračujem, aj keby som chcela.
ono totiz nedostatok testosteronu sa moze prejavit tak, ako pises a to je potom muz v pohode s milovanim, ale nema potrebu ho iniciovat, nie je v pozicii lovca - do tej muzov zenie prave testosteron... malo testosteronu ma za nasledok aj napr menej svalovej hmoty atd atd, a ak by ho mal menej, tak treba zistit pricinu.
Ono existuju potom injekcie, tie to daju do poriadku a zobudi sa v nom lovec :))
ale neviem. nema fakt aj ine problemy? poznate sa natolko, ze sa viete doverne porozpravat?
ono totiz ak je muz charakter, tak sa vie ovladat. Ale zena aj tak rozpozna a citi, ze po nej tuzi strasne, ovlada sa v cinoch, ale nie v prejavoch. takze ak Ti to nejak nesedi, daco na tom bude...
ahoj,
napadla mi jedna vec, ale to moze byt uplne odveci... nemoze mat nejaku endokrinologicku poruchu alebo cosi podobne? Pretoze ako popisujes, on po tebe tuzi, ale nezenie ho pud, a ako si napisala kam ho posadis, tam bude... nema aj nejake ine problemy? napr. so sustredenim, aky je vysoky?
Tak, napíše tu niečo, možno to s tým nesúvisí. Ale tak asi mi budete vedieť poradiť.
Môj priateľ je možno viac ,,ženský" ako mužský. Je veľmi jemný, empatický (tak akurát citlivý). To mne sa páči. Ale čo som si všimla, tak keď priberie, tak to vyzerá ako, keď žena naberá tuk vo všeobecnosti. Ukladá sa mu hlavne v oblasti bokov, pŕs. Môj ocko ked priberá, tak čisto pivné brucho. Priateľ má ten tuk na bokoch, je málo ochlpený na hrudníku (pár chlpov). Má jemnejší hlas. Fitko sa mu nepáči. Maximálne chodí zabehať, keď vidí, že už treba niečo robiť so svojou postavou. Viem, že toto nemeria oastného ,,chlapa", ale tak všimla som si to.
Je to taký typ ,,macko", kde ho posadím, tam bude sedieť. Neviem si ho predstaviť rúbať devo napr.:D Doma mi povedali, že y sa hodil za farára. A majú aj pravdu, ide z neho veľký pokoj, so všetkým je spokojný, nesťažuje. K mojej osobe mu nič nevadí.
Neviem, môže to mať nejaký súvis s tými ženskými hormónmi či výchovou od matky?
Rada by som odpovedala len na otazku, ktora bola polozena, kedze sa mi
nechce citat a bolia ma oci, mam sedy zakal.
Niektori muzi nemaju az taku velku chut na sex. Asi to suvisi s hormonmi. Mozno maju menej testosteronu alebo viac zenskych hormonov???? To neviem, nie som zdravotnicka ani lekarka. Ale viem, ze to tak je. Muzi si to asi neradi priznavaju, nedivim sa preto, ze tu prevlada asi nazor, ze .....je urcite neverny ....... ma milenku .....
Mam uz cosi odzite a viem, ze niektory to musi mat 3 x denne (aj zeny su take) a niektoremu staci bohate raz do tyzdna, aj do dvoch tyzdnov.
plus je tu este aj Anca Dlanova a dnes je naozaj na nete aj dost vela stimulantov, stimulancii obrazovych, dokonca udajne aj nazivo (chichi). A nevera to NIE JE. Ved aj my zeny to robime.
Tak dobru noc zela pani Nahodnikova a netrapte sa blbostami.
TamiHami miesto toho, aby si si užívala vzťah a aj sex čo k tomu patrí máš milión pochybností. To, že tvoja mama a sestra si vzali panica neznamená, že je to normálne a že to musíš aj ty. Muž musí mať skutočne iné hodnoty ako to, že je panic. A svoje panenstvo si tiež ceníš prehnane, mala by si byť rada, že ti povedal, že by ťa mal rád jedno či si panna alebo nie, lebo to znamená, že má rád teba. Keby ti povedal, že by ťa mal rád len ak by si bola panna, to by bolo podľa teba správne? A až ťa odblaní, tak si pôjde hľadať inú pannu? Nikto ti nezaručí, či spolu zostanete až do smrti, či ho zvedieš zajtra alebo spolu budete mať prvý sex za 2 roky, alebo až po svadbe, ani to ti nezaručí že vám to bude celý život klapať a že ti raz neujde. Je zbytočné sa teraz pretvarovať jeden pred druhým a hrať sa na niečo, čo nie ste a hanbiť sa za svoje pudy. Sex je normálna súčasť života, nie je to niečo, za čo sa musíme hanbiť a hrať pred sebou formu. Ak ho zvedieš po ročnom vzťahu, určite ťa nebude považovať za ľahkú alebo extrémne nadržanú. Teraz obaja čakáte, že ten druhý s tým začne ale takto s tým nezačne nikdy nikto. On sa zľakol, keď si ho odmietla a povedala mu, že si panna a máš z toho strach, nechce na teba tlačiť a skôr čaká, kým s tým prídeš sama, kým na to dozreješ. Obaja teraz čakáte, kým ten druhý spraví prvý krok a obaja máte strach ho sami urobiť. Vo vašom vzťahu nie je úprimnosť a je v ňom veľa pretvárky.
krestan222banas, mozno psycholog by ti vedel pomoct
A co ked ta prichtia deti? Manzel to ma v poriadku, a Ty nie.... sex nepatri do manzelstva, je blbost tejto doby, vadi to detom, boja sa toho. A je to nechutne... preto maju tolko problemov v puberte, kvoli sexu rodicov. Ja som chcel mat rodicov svatych, ze nemali sex a bolo to dobre. Aj nasi starki... kdeze ,taki dobri ludia, neviem si predstavit, ze by som ich prichytil fuj, alebo si len prestavil... dobre ze to nerobili. A este tie moderne uchylky ze pohl. ud do... tam kde sa nema dat (do ust) FUJ, jedna velka hnusna doba, ktora neprospieva detom ani rodine. Sex je len na plodenie deti, v rodine nema miesto, uzivat si tym. Ved pokazite vsetko svojim detom. Hnusna doba... Pan Boh chce aby sme sa iba lubili a milovali, a pohlavne organy nepatria do pusy. Lebo su spinave, je to vyluovaci organ. Navyse usta maju zuby... nepatri to tam!!! Aj brada u muza... fuj...
Kedy to uz pochopite, ze to znici dusu cloveka, a ublizi detom... a v puberte pridu problemy, Boh neplanoval ,aby ste si uzivali sexom!!!! Potom vam nefunguju tela po duchovnej stranke, a rozbije sa rodina.
Ahoj. Neuviedla si tu svoj vek, ale ja ti takto poradím. Ak si vieš so svojím súčasným chlapcom predstaviť budúcnosť (manželstvo, deti), tak s ním začni intímne žiť. Neobávaj sa, nie je to nič hrozné. Môže to byť úplne bez bolestí. Ak sa bojíš otehotnenia, dbaj na to, aby vždy mal ochranu a neejakuloval do teba. A prosím ťa, nedávaj sexu posvätné miesto vo svojom živote. Ja som to tiež tak urobila...
Vydávala som sa ako 26-ročná panna. Mala som priateľa (dnes manžela), s ktorým som chodila 3 roky. Tiež mi hovoril niečo podobné ako tebe tvoj priateľ: ,,mne nevadí, ak by sme sa prvýkrát milovali až po svadbe. Nevyžadujem teraz od teba sex". A ja poslušné, kresťansky vychované dievča, som sa tešila, že on ma musí určite veľmi milovať, že odo mňa nepožaduje sex. Tak sme čakali. Ja som po svadbe zistila, že mne sa sex veľmi páči, ale manželovi to stačí raz za 3 mesiace. Splodili sme 2 deti, toto bol pravdepodobne náš úkol. Som si istá, že ma nikdy nepodviedol, ,,on len proste nie je tak sexuálne založený. Vôbec sa k sebe nehodíme. Vidíš, sú aj také prípady mužov. Takže pozor na to, že mu nevadí, že spolu intímne nežijete.
Zbytočne neuvažuj, nepremýšľaj, keby k tomu malo dôjsť. Urob v danej situácii, ako cítiš. Naozaj v sexe zistíš, aký je partner. A nielen on, ale pochopíš aj seba. Pochopíš veľa vecí. Možno zistíš, že vaše potreby sú rovnaké alebo naopak úplne rozdielne. Ak budú rozdielne, snaž sa na tom popracovať. Ak nebude chcieť, bude lenivec,sebec máš plné právo sa s ním kvôli tomu rozísť. Život nie je o sexe, ale je dôležitou súčasťou každého vzťahu, manželstva. Neurob tu istú chybu ako ja, že som to nevyskúšala vopred.