Vydrží muž 2 roky vo vzťahu bez milovania so svojou priateľkou? Alebo je tam možnosť si to vynahradzovať pri inej žene? Vďaka za nároy, skúsenosti.
Vydrží muž bez milovania (vo vzťahu)?
Mesačný princ: áno, ja si uvedomujem, že úprimnosť je dôležitá vo vzťahu. Ale tu skôr ide, že ja potláčam svoje pocity, aby som sa nesklamala. Ja som sa vždy bála riskovať, a to aj v iných veciach. Snažím sa ovládať, svoje pocity, emócie, lebo to je len pud,ktorý sa snažím potlačiť. Takže to nejde ani o to, čo si v podtsate on o mne pomyslí, ale skôr o to, že chcem samus eba ovládať a nepoddať sa emóciám. Nechcem vyzerať nadržane, lebo to je len obyčajný pud, nie je potrebný k životu.
nemôžeš si celý život dávať pozor ako sa budeš pred partnerom správať- Prečo jednoducho nekonáš tak, ako to cítiš?
Nie je lepšia úprimnosť vo vzťahu?
Videla si film ,,Báječná léta pod psa,, Aj tam sa obaja stále len vyzliekali...
Chceš naozaj celý život sledovať svoje reakcie a báť sa o to, čo si druhý človek o tebe pomyslí?
Ukulele
Ja už ani sama neviem. Vraj je bez sexu 2 roky (rok sme spolu). Tak asi to vie nejako vydržať alebo mi so svojimi sexuálnymi skúsenosťami klamal. On je dosť hablivý a v podstate aj ja, čiže akosi nikto nezačne a ja už duplom nie, keďže nechcem yvzerať ako nadržaná. Ja nie som v krci, len nechcem tak blbo vyzerať, keď spočiatku som vážne bola taká, že som nechcela. Teraz by to vyzeralo pre mňa divne.
vydrzi mozno mesiac..
chlap to vydrzi len ako dlho..
podla mna to nie je mozne, kazdy chlap to potrebuje
Tym, ze ti povedal, ze vydrzi aj do svadby, ti chcel len dat najavo, ze ta ma rad a nie len kvoli sexu. Nemyslim si, ze to myslel vazne. Chvilu este pockajte, kym sa na to nebudete citit, ale urcite neradim 2 roky.
Ale vy nemate pekny vztah. To nie je iba o sexe, nie ste k sebe uprimni a hrate sa na nieco, co nie ste. Kym spolu nespite, ste iba kamarati. To, ze on tuzi po tebe a ty po nom, znamena len to, ze sa lubite a nie to, ze on je uchyl a ty lahka. Mali by ste sa pred sebou viac uvolnit, nebyt v krci, nekontrolovat sa tak jeden pred druhym. Ano, je to pekne ked je chlap iniciativny, lebo ked je zena, posobi to skor zufalo.