Vydrží muž 2 roky vo vzťahu bez milovania so svojou priateľkou? Alebo je tam možnosť si to vynahradzovať pri inej žene? Vďaka za nároy, skúsenosti.
Vydrží muž bez milovania (vo vzťahu)?
Mesačný princ: keď som si prečítala tvoj posledný príspevok, uvedomila som si, že máš pravdu. Asi mi to len mala nejaká nezainteresovaná osoba povedať.
Mesacny ma pravdu...
balanceday: a je kondóm dostatočne spoľahlivý proti otehotneniu? Ja už nemám žiadne očakávania v našom vzťahu. Viackrát ma sklamal a v tom milovaní si už radšej tiež nič nepredstavujem a neočakávam.
tak je dobre mat kondom kym nie ste zohrati. co sa tyka tych ocakavani tak nie je to len o tom, ze sa urobi prilis skoro, ale napriklad sa stava ze sa nebude vediet spravit vobec kvoli nepohodliu, alebo nebude vediet polohy, ako ta chytit, ake je spravne tempo.. tak aby si z toho hned nerobila dramu. chce to len cas a trening, tak vela stastia
balanceday: dobre skúsim to nabudúce, keď bude príležitosť. Môže to byť aj tým, že si nie je istý či to ozaj chcem. Síce už neraz bolo, že som si vyzliekla pyžamo, tričko. On len poobchytkával. Asi mu to musím v danej situácii povedať narovinu. A je mi to jasné, že nemôžem mať nejaké veľké očakávania, hlavne nech si dávame pozor a neprídem domov s 9-mesačným prekvapením :D
a ked uz nahodou k niecomu konecne dojde tak proste nemaj velke ocakavania, len prijimaj to co je a hlavne ze sa vas vztah konecne niekam posunul dalej. kym sa v sexe zladite tak to chce zase nejaky cas a hlavne pravidelny trening
a stal mu aspon? :D ak hej tak je asi naozaj len hanblivejsi a neodvazi sa nic iniciovat sam lebo sa boji ze sa ti to nebude pacit, nie je si proste isty ze to naozaj chces, tak skus napriklad nabuduce ho zavolat ku vam domov ked u vas nikto nebude a skus to iniciovat znovu to bozkavanie a obchytkavanie a skus nieco pridat navyse, dat si dole tricko napriklad a hlavne povedat mu ze to naozaj chces a ze nemusi mat ziadne obavy. nejak ho proste povzbudzuj aby sa osmelil
balanceday: No ja som mu už chytila rozkrok. Niekedy, nie vždy, to pokračovalo a navzájom sme si rukou urobili. To je všetko, nikdy to neposunie ďalej. A ja neviem v podstate ako, lebo on potom skonči.
bozemoj a naco je dobre toto vsetko teoretizovanie? ved tak ho skus proste zviest, ked budete kdesi sami, chyt ho za ruku, poloz si ju na kozy alebo medzi nohy, chyt ho v rozkroku, bozkavaj ho, a ked sa ani potom na nic nezmoze tak to je proste totalny fail, asexual asi.. ale nerob z toho taku vedu lebo riesis tu fakt uplne zbytocnosti ktore nikam nevedu.. bud ma male libido a sex a nepotrebuje alebo sa ta hanbi, tam nemas co spekulovat. a potom ked takto zistis ako na tom naozaj je, tak potom mozes rozmyslat ci sex tiez nepotrebujes a zostanes s nim alebo potrebujes a rozidete sa, to je cela veda