Otázka na ženy - vzrušuje Vás drahé auto a oblečenie

igghi

100 ludi 100 chuti takze asi tak ... ;-)

Ale ak mam povedat sama za seba svoj subjektivny nazor, tak nie ziadny muz ma nezaujme pre auto, oblecenie, hodinky a peniaze .. a ked ho ani nepoznam to uz vobec nie!
U mna ma sancu muz, ktory je inteligentny, scitany, ma svoj vlastny nazor, sebestacny, zodpovedny, ma svoje ciele a sny, je ambiciozny, ma pracu ktora ho bavi a posuva ho dalej, cielavedomost a trosku humoru v sebe :-) - ano, tym padom takyto muz ma casom aj nejake peniaze, auto, byt, pretoze sa daleko v zivote prebojuje, ale to je len dosledok jeho pozitivnych vlastnosti a nie to co ma prvotne zaujme a zaujima. A jasne, musi sa mi pacit aj vzhlad a to co si oblieka, ale to nie je o drahych znackach ale o jeho vkuse! Moze mat na sebe kludne bezne dostupne znacky a moze byt pre mna pritazlivy.

Ale toto je len moj subjektivny pohlad - tym, ze taka som aj ja, preto ma to zaujme aj na muzoch. :-)

vaporwave

ja som antitalent na auta a som aj dost eko zmyslajuci clovek, takze toto si vobec nevsimnem...ale ked ma niekto motorku to hej :DD

a ten korporátny odev, hmm, vacsina aj tak vyzera dost tuctovo ...ale mam takých kamosov co takto chodia na undergrand a rôzne art parties, ich prevedenie je jednoznačne lepšie :)))

adr1a.

Ja som sa vsak neraz stretla aj s inym pristupom)) ze niekto posobil najskor fakt nenapadne, uplne vsedne, ziadne okazalosti ai a potom uff, vyklulo sa z nich nieco uplne ine) a pritom by to podla oblecenia doplnkov ai nik na nich povodne nepovedal netipoval. Ze chceli zaposobit inak, sami sebou, nez cez tieto "vonkajsie" povrchnejsie veci co hned udru do oci a potom uz ako keby prehliadali ich samotnych

adr1a.

Uz nie raz v zivote som sa stretla s tym, ze je to tak. A stretla som sa s tym aj u takych bab a zien (starsie ci mladsie), ktore vraveli ze nie, mali plno vznesenych fraz no potom sa aj tak spravali konali inak pri takomto muzovi-aj ked akoze hlavne "nenapadne" (flirt nadbiehanie, koketovali zabavali sa smiali, davali najavo zaujem, hadzali zvodne pohlady usmevy, vlasy ai, recou tela vysielali jasne signaly ako aj gesta mimika ai). A vidim to aj u zabezpecenych zien, no tie to nerobia ani tak kvoli ich peniazom, ako skor preto, ze chcu mat pri sebe rovnocenneho partnera ako su ony same. Je to vsak individualne, no aj "geneticky" dane (samicky pozerali ci je ich samcek silny ai. Aj u zvierat je to tak-pred parenim samceky znasaju dary potravu ai))) a samicky si vyberaju rozhoduju sa aj podla toho ako sa vie postarat zabezpecit ai))

Uma

janofero: nie, aspoň mňa určite nie...je mi jedno, aký je bohatý, ak ma nepriťahuje, môže mať aj všetky peniaze na svete, kašlem naňho...a never ani tomu, že ženám sa páčia iba muži fešáci, vyšportovaní atď. Muž, ktorého milujem ja, má od dokonalosti poriadne ďaleko, a predsa má v sebe niečo mimoriadne príťažlivé, čo ma upútalo na prvý pohľad. Mám ho rada preto, aký je, ako sa správa, nie kvôli peniazom. Ja sama nerozumiem ženám, ktoré si vyberajú bohatých mužov, a sú s nimi, aj keď k nim nič necítia, to by som ja nedokázala. Drahým autom, oblečením atď. zaujmeš len istú skupinu žien, ktoré budú s tebou len kvôli peniazom, ale nebudú ťa naozaj milovať, no ak ti to nevadí...