Ahojte.
CHcem sa opýtať žien, či vás fyziologicky vzrušuje ak vidíte muža, ktorý má drahé auto, hodinky, odev a proste sa o ňom vie, že má love. Myslím fyziologické vzrušenie a dajme tomu, že ten muž po fyzickej stránke vyzerá tuctovo. Dodám, že ho ešte nepoznáte aký naozaj je.
Otázka na ženy - vzrušuje Vás drahé auto a oblečenie
ze ja sa sem vobec zapajam
Moireal,Tesla taku vyrobil, su o tom zaznamy. Myslim ze v jeho praci pokracuje Kesheho nadacia. Magravove jednotky vyrabaju elektrinu z eteru. Uz to ma zopar ludi aj na Svk...
R.123, taká škaredá hlupaňa ako ty, urobí lepšie ak zostane sama.
Vôbec ma to nevzrušuje, práve naopak. Super boháčsky vyzerajúci muži ma odpudzujú, pretože kdesi v podvedomí cítim, že vzťah s takým chlapom by ma uvrhol do nešťastia. Bola by som uväznená v zlatej klietke, musela by som držať hubu a plniť príkazy chlapa, cítila by som sa ako telo bez duše, ako nešťastná osôbka majúca zakázané robiť vlastné rozhodnutia a dosiahnuť, aby raz bolo niečo aj po jej. Mala by som síce bohatstvo a peniaze, ale toľko peňazí na tomto svete neexistuje, pre koľko by som bola ochotná predať svoju slobodu a svoje právo rozhodovať o všetkom len a len sama nejakému hlupákovi, zbohatlíkovi a namyslencovi túžiacom len po jednom: aby ma mohol ponižovať, aby mnou mohol manipulovať a aby mi mohol zadávať príkazy a očakávať odo mňa, že ich budem bez reptania plniť, však on ma predsa vlastní a ja som jeho majetok, jeho hračka, jeho poskok!!! ... Ležať v posteli a zomierať na chrípku so 40 stupňovou horúčkou, ale keď milostivý pán diktátor zavelí, že sa ide na snobský večierok a že sa mám dať do poriadku a vypadnúť spolu s ním, neberúc na mňa ohľad, a podobne... Nič moc, od toho radšej zostať sama. Naozaj.
Mne by vyhovoval presne opačný typ manželstva, keby som ja bola tá dobre zarábajúca a on ten menej zarábajúci... Ja by som sa naozaj a skutočne šťastná cítila len v takom manželstve, kde by môj muž po stránke zárobkovej, vzhľadovej, inteligenčnej a vzdelanostnej nedosahoval moju úroveň, ale tak, aby si to milostivý pán láskavo aj u uvedomoval a aby sa podľa toho aj choval. Aby bol poslušný, verný, romantický, milý a láskavý, aby to bol taký ten zakomplexovanec, ktorý je šťastný, prešťastný, že sa vôbec nejaká po ňom obzrela a že ho vôbec nejaká chcela a podľa toho aby sa aj správal. Aby si ma vážil, aby mi modré z neba zniesol a aby ma na rukách nosil, aby bol schopný za mňa aj život položiť, keby bolo treba, aby sa pekne správal aj k našim deťom samozrejme. Ale na to, aby som si takého mohla začať hľadať, si najskôr ja sama musím dať svoj život do poriadku. To znamená vyštudovať vysokú školu a nájsť si, najlepšie v zahraničí, prácu, ktorá danému vzdelaniu prináleží a so slušným zárobkom. A až potom začať hľadať chlapa. No keďže nevidím reálne začať s VŠ skôr ako pred 40-tkou a dokončiť ju skôr ako v 44/45, tak si myslím, že na hľadanie niekoho takého bude už v takom veku neskoro, ale aj tak si myslím, že sa nič nestane, keď zostanem sama. Som zakomplexovaná zo seba, že som určité veci nestihla do určitého veku, lebo som urobila určité chyby (neodišla do zahraničia v 18-tich po maturite, ale až v 26, že som naletela hlúpym poisťovacím agentom, ktorí ma okradli o veľa peňazi, že som si niekedy, keď sa mi nechcelo robiť, vymyslela, že zostanem napríklad rok doma u rodičov, lebo mne sa teraz nechce robiť a míňala som peniaze zarobené v zahraničí...). Chyby robíme preto, aby sme sa z nich poučili a viac ich neopakovali. A za chyby musíme pykať. No keďže mám poruchu vstrebávania vápnika a vždy tu boli problémy s kazivosťou zubov, neviem si predstaviť, o koľko vápnika by ma ešte také tehotenstvo pripravilo, nedajbože ak by som čakala dvojičky :) :) :) Myslím si, že človek, ktorý je nejako telesne chorý (v mojom prípade tie problémy s vápnikom a so zubami, tiež s intoleranciami), ale zato šikovný a talentovaný na učenie, no nebolo mu dopriate mať bohatých rodičov, aby išiel študovať v tom správnom veku, kedy ide väčšina ostatných, by radšej mal predsa len uprednostniť VŠ-vzdelanie pred založením si rodiny obzvlášť, ak ho namyslení zbohatlíci vôbec nepriťahujú, ale len odpudzujú. Nezniesla by som manželstvo s mužom, v porovnaní s ktorým by som sa cítila menejcenná, obzvlášť po stránke výšky zárobku.
ja888 :)
Mozno ked ludstvo bude schopne nejakym sposobom vyuzit energiu z vesmiru, kde jej je prebytok, bude to aj plne ekologicke. Ale tolko veci by bolo moznych, keby sa niekto nepotreboval stale obohacovat a ovladat druhych .
tak taku teslu by som brala aj ja a Elona s nou :) on je pripad super bohatych ktori nestratili dusu :) a chysta sa vyrabat veganske tesly :) Ma charizmu, je sexy, je sikovny, chce pomoct svetu juj a vyraba krasne auta ale o ich ekologickosti si nerobim iluzie. Lebo ta elektrina v domacnostiach ide zrejme z atomoviek vo vacsine krajin :)
vraj su tu prispevky plne nenavisti tak tie vyplody citat radsej nebudem. no je fakt ze bezdomovcom sa lahko nezije, to su vsak existencne problemy. iste bezdomovci nie su jedini kto ich na slovensku riesi. ale na druhej strane odhliadnuc od toho ja mam taky pocit ze my ostatni si az prilis casto a prilis lahko nechame nahovorit co je pre nas dolezite, co nas urobi spokojnymi a stastnymi a najcastejsie su to prave materialne veci ktore ziskame ako inak nez peniazmi. pritom je velmi diskutabilne nakolko su tie haraburdy ktorymi sa radi obklopujeme skutocne nevyhnutne a robia nas stastnymi. ciastocne je ta potreba podmienena pudmi, ale to co zijeme a co uznavame je skor taka prehnana verzia. ja si dokonca myslim ze sme si spravili sami na seba taku akoby pascu kde sme sa tak trochu stali zavislymi na peniazoch.
Epikuros hovoril ze ludia ku stastiu potrebuju tri veci. Mat priatelov (nemusi ich byt vela, ale musia byt priatelia), byt slobodny a hladat v sebe vnutorny pokoj :-) ja by som doplnil ze nejaku zmysluplnu cinnost, pracu, nie nevyhnutne zavratnu karieru s vysokym zarobkom. v jeho obdobi sa ta myslienka dokonca velmi rozsirila a ludia zakladali komunity vychadzajuc z jeho myslienok. pravda je ze v tejto dobe nie je vela alternativ a ked sa nejaka objavi mame tendenciu o nej silne pochybovat lebo to co uznavame teraz na co pocuvame teraz povazujeme za taku samozrejmost az mame pocit ze to je jedine mozne a spravne. myslim ze naposledy to boli hippies ktori isli proti materialnej a konzumnej spolocnosti. mozno ked niekto naberie odvahu riadit sa vlastnou predstavou skonci s trochou oblecenia, nejakym dobrym greckym syrom, par filozofickymi knihami a dobrymi milymi priatelmi :-)
Moireal - veľmi pekne si to napísala. Ale definuj mi úspešného a veselého človeka?
Veď takýto človek nemusí mať ani to auto, ani to oblečenie, ba ani dobrú prácu či peniaze. Alebo sa mýlim? A predsa môže byť úspešný a veselý....ale to je na dlhú debatu...no myslím, že vieš čo tým myslím :)
Mesačný princ -> ja si zas nemyslim ze to ze si sam spociva v tom ze nemas peniaze, podla mna to spociva celkovo k postuju zivota ako takeho. Ved aj bezdomovci medzi sebou "randia" a ty peniaze rozhodne nemaju.