Ahojte.
CHcem sa opýtať žien, či vás fyziologicky vzrušuje ak vidíte muža, ktorý má drahé auto, hodinky, odev a proste sa o ňom vie, že má love. Myslím fyziologické vzrušenie a dajme tomu, že ten muž po fyzickej stránke vyzerá tuctovo. Dodám, že ho ešte nepoznáte aký naozaj je.
Otázka na ženy - vzrušuje Vás drahé auto a oblečenie
odpoved je jednoznacne NIE !
a ešte k tomu, skoro každý chlap /na slovensku/ čo má prachy sa správa ako kkt, a aj ked dajme tomu vyzerá dobre, jeho správanie u normálnej ženy akékolvek vzrušenie zabije, hlavne ked si myslí že ak má drahé auto a nejaké druhotriedne fejkové handry tak sa z neho poserie každá ....
ANGEL-DEMON www.youtube.com
sla som s kamoskou do kauflandu.. a ona že "videla si aký fešák v tom aute..?" samozrejme ze na parkovisku vela aut,.. a ona nevie ani značku nič... uz ani farbu auta mi nevedela povedať.. ale pointa,.. ja si šoferou absolutne nevšimam,... vidím len auto... ona len šofera..
to je čo za debilnu otázku? ešte sa mi nestalo že by som zvlhla keby som zbadala hummer a z neho vystupovať šikmookeho v obleku..
ja osobne mám skor slabosť na automechanikov a chlapov v monterkach... a patrím medzi ženy ktoré sa dokážu o seba postarať samé, chlapa k životu ani nepotrebuju.... sme nazývané aj "emancipovane feministky..." takže tak....
Reagujem na Meursalta, Princa a Adriu, nemyslim si ze je nieco zle na tom,ked sa nam pacia elektricke auta. Logicky si ich tiez nemozeme dovolit a ze nas zaujmu, tak skor samotne auto a nie jeho majitel. Ja mam priatela a nepotrebujem si niekoho dalsieho hladat. :))))
Prezyvka055 tak to píšeš hlúposti, žila som v Nemecku a ľudia sa tam nevyvyšujú, aj tí bohatí chodia normálne oblečení. Na prvý pohľad nerozornáš podľa oblečenia kto je priemerne zarábajúci a kto boháč. Ale ty si zrejme z tých, čo sa radi vyvyšujú nad bežných Slovákov a preto sa nediv, že s tebou aj tak jednajú.
hnusi sa mi to lebo tie prachy za ktore sa obliekol a kupil faro splaca roky a je zadlzeny po usi. Bohaty je ten kto nema uver to je bohatstvo.
Pri pokladni v hypermarkete jedna slecna vyklada na pas tovar: jednu bagetu, jedno jablko, jeden baleny syr, jednu orieskovu tycinku... mlady pokladnik tovar skenuje a ked je pri poslednej polozke, pozrie sa slecne do oci a s ucastou povie: "Slecna, vy zijete sama, vsak?"
Slecna sa placho usmeje a spyta sa: "Ano. Ako ste na to prisli?"
"Lebo ste strasne skareda."
To je len na ilustraciu, ze nase interpretacie predpokladanych pricin neuspechu sa nemusia zhodovat so skutocnymi pricinami nasho neuspechu. Ako tu uz bolo spomenute, aj z najvacsej chudoby sa dokaze zrodit laska, lebo ide iba hmotnu chudobu. Ale je ovela jednoduchsie hladat priciny zvonka, ako v sebe samom.
Pokoj Meursault aj Mesacny princ. Aj horsie este bude))