Ahojte.
CHcem sa opýtať žien, či vás fyziologicky vzrušuje ak vidíte muža, ktorý má drahé auto, hodinky, odev a proste sa o ňom vie, že má love. Myslím fyziologické vzrušenie a dajme tomu, že ten muž po fyzickej stránke vyzerá tuctovo. Dodám, že ho ešte nepoznáte aký naozaj je.
Otázka na ženy - vzrušuje Vás drahé auto a oblečenie
Mesacny princ, suhlasim s tebou. Taketo temy mi pridu vzdy umele,lebo generuju tolko nenavisti a zloby, vsetci na seba utocia a napadaju sa preto, ze su ini.
A suhlasim aj s tym, ze peniaze treba mat. S nimi nieje nikdy tak dobre, ako je bez nich zle, lebo ako aj ty si uz parkrat povedal, da sa za ne castokrat aj zdravie kupit, zivot si predlzit a v neposlednej rade, ludia sa drzia tych, co su pri peniazoch. Ano v zenach tento pud je ale je celkovo aj v ludoch, ludia su radsej pri uspesnych, veselych ludoch, tak to skratka je a aj bude.
Ale to preco si ty konkretne sam, ma urcite viacero pricin, o ktorych vies len a len ty.
Mas pravdu s tymito trollmi, ale ludska hlupost a ignoracia je tvrdy oriesok. :D Mimo ineho, je to uz celkom realna buducnost. Nejaky cas este potrva, kym si to auto budu moct dovolit aj ti menej bohati ale preco nad tym frflat? Stale sa to vylepsuje, vsetci v mojom okoli su tym uplne nadseni a ja s nimi suhlasim. Obzvlat aj preto, ze to tu uz mohlo byt davno nebyt istych "veci".
By ma zaujímalo koľko platia tým ľuďom, ktorí zakladajú podobné témy.
Musí to byť pekná suma, pretože okamžite po založení takejto témy sa tu ľudia div, že nepozabíjajú...omg.
Ak človek nemá spomínané ,,benefity,, ktoré sú hore ,,v názve témy,, uvedené tak u žien v tejto dobe skončil.
Uvediem na príklade samého seba. Mám jedno civilné oblečenie. Nemám potrebu kupovať druhé. Nikdy som nevlastnil auto, pretože som nemal dostatok finančných prostriedkov na jeho kúpu. Ak ma niekto zbadá v pracovnom oblečení, tak radšej odo mňa bočí...a takto by som tu mohol písať :D
A som sám...kto vie prečo :D
Moireal -> skoda reci, chcem som mu odpisat ale radsej uz nebudem feedovat tych trollov, kazdy normalny kto take auto videl predsa vie ze okrem stanice sa samozrejme da dobit aj doma z 220V s dojazdom okolo 500km kde ho mozes zas dobit s adapterom na 220V za par hodin.
Hihihiha, hahaha, hohoho, whatever u like. Ale vidim, ze zakomplexovancov je tu fakt viac nez dost ako vravi aj Prezyvka. Asi nevies o tom elektrickom aute nic, tak zalez do nory ty "jedinec". Lebo nieco si o tom precitat, je nad tvoje sily. :)
Filip TT -> 3,082,243 BMW, 3,091,807 Audi, 4,223,587 Mercedes, 58,788 jaguar, 78,115 chrysler, 257,070 porsche, volvo 457,925 ... chces aj ine znacky ?
tusil som ze sa najde nejaky trotl co nechape pointu ale pojde do cisel.
"luxusnejsich aut mozno aj 30%" a keby sme isli do velkomiest a nebrali celkovo GER tak v takom MUC ten pomer bude daleko vyssi.
Mimochodom nemecko nema ani 81mio obyvatelov.
Filip vrat sa radsej k nabozenstvu.
Elektricka sracka, ktoru si nemas ani kde nabit. Moireal vidno, ze si riadne na prachy a ides po tych najdrahsich autach, ale akoze eko haha
Milion ludi v 82 milionovej krajine - to je hornych 1,2%.
Moireal -> tesla model s napriklad ... uzastne auto :)
lolinka -> nepoznas bohatych ludi podla mna mozno si o nich len pocula alebo citala. V kazdom pripade, my mame s spriatelkou dokopy 3 auta. Zijeme v nemecku, mame priemerne roboty, sme tu viacmenej priemer (kazdy druhy clovek tu ma bmw napriklad a podobne.).
To len ked prideme na slovensko tak hned zavyslivy slovak moze otvarat usta. Lebo podla neho ked chcem ist na slovensko za rodicmi tak sa mam prisposobit a mam si kupit fabiu 1.2, lebo nemozem sem prijst normalnym autom ktorych chodim po mnichove musim sa prisposobit aby to chudak slovak pochopil, lebo inak sa akoze vyvysujem ked chodim s tym co bezne po nemecku ma dalsi milion ludi.
Kupim casio hodinky digital, na oblecenie sandalky biele ponozky a tricko alebo teplaky a mikina, aby som zapadol, lebo to je jediny pripustny kodex na slovensku, lebo chapes nemozem prist obleceny tak ako chodi milion ludi v krajine kde zijem, lebo to uz je vyvysovanie..... no comment slovakia, ale presne tak to je :D presne take vzorky sa tu nasli ako chodia po vonku ... co zavidia este aj defekt.