Ahojte.
CHcem sa opýtať žien, či vás fyziologicky vzrušuje ak vidíte muža, ktorý má drahé auto, hodinky, odev a proste sa o ňom vie, že má love. Myslím fyziologické vzrušenie a dajme tomu, že ten muž po fyzickej stránke vyzerá tuctovo. Dodám, že ho ešte nepoznáte aký naozaj je.
Otázka na ženy - vzrušuje Vás drahé auto a oblečenie
Tak muzi si na autach vacsmi zakladaju nez zeny) Mala som sa stretnut s jednym znamym a stale to natahoval odkladal. Ja som to neriesila a potom som zistila ze to vsetko bolo kvoli autu lebo cakal kym mu ho zo zahranicia dodaju a chcel prist po mna 1x na nom) on mi ho potom predvadzal a ukazoval, hladkal ho nezne a sa ho dotykal ako zeny a pritom na mna pozeral)) ja sa naozaj v autach moc nevyznam. Ked sa ma potom muzi kamarati pytali ako to auto vyzeralo tak ho podla mojho opisu aj napokon nasli vygooglili (dvere dohora sa otvarali, 3dverove, ked clovek sedel tak to skor lezal, nizke ai, z koze vsetko, zvlastna prevodovka ai). No z toho auta akurat len ten moj znamy a potom chalani ked si ho na fotkach pozerali mali z neho orgazmus no nie ja)))
ftt -> sadni si niekedy do fabie a do bmw ... nie nie je to pocit socialneho statusu ktory tvoj zadok pociti.
.... cíti sa v ňom dobre preto, lebo tým získava pocit, že má určitý spoločenský status, vážnosť a obdiv. To je presne ten istý dôvod, prečo si ľudia kupujú oblečenie a obuv, kde je viditeľne vyznačená drahá značka.
Prezyvka055, hej je to tak)
No aj hahaha5000 ma kus pravdy. Vsak som o tom pisala hned na zaciatku tejto temy. Vacsina zien tvrdi presne to, co tu aj teraz pisu ale realita je zvacsa o inom. Spravaju chovaju sa uplne inak ako ked maju pred sebou dakeho v monterkach teplakoch obycajne osumelo nahodeneho chlapa ako nejakeho elegantneho pekne nahodeneho ai
lolinka -> nvm trochu to mas pomylene, ked niekto ma peniaze tak ho to moc netrapi ked sa mu take auto oskrie, lebo ho ma poistene a plno penazi hoc aj na opravu alebo dalsie
a za druhe ked si niekto zarobi a vozi sa na nom tak nie preto ze chce nieco ukazovat alebo preto ze mu je v nom dobre a zarobil si na nom tak sa predsa nebude vozit na skode oktavii comi tdi 1.9 strieborna metaliza.
myslim si ze specialne na slovensku je vacsi problem zavysti ako toho ze niekto nieco ukazuje.
Milujem luxusné autá a vsima si ich. Od malička sa mi páčili autá, viedol ma k tomu otec. Ale nevzrusuju ma telesne a ani chlapi v nich. Ked vidim take auto, chlapa si nevsimam. Vidim len krasu toho auta. Vela takych po vonku nechodi,tak si ich uzivam. Vidiet nazivo lambo aaaaaaa to je proste nadhera.
No a muza chcem mat radsej duchovne a dusevne zreleho, ktory miluje prirodu, stale sa vyvija k lepsiemu, s obrovskym srdcom, milujuceho zivot, usmiateho, radostneho, ktory si uziva kazdy okamih, ktory vie ocenit zenu, divoku a nesputanu. Chcela by som autentickeho muza. Tak. A ziadne pozlatko.
Davat taketo otazky zenam je plytvanie casom, pretoze zeny su od prirody falosne. Pozri si ake su tu odpovede a aka je pritom vonku realita. Ti o ktorych tu je rec mozu zeny prehadzovat vidlami, prakticky 10% muzov co ma takto zabezpecene zdroje trtkava 90% vsetkych zien, vratane tych zadanych ako jednorazovky alebo milenky. Ak chces mat vela zien, vratane tychto prihluplych piciek co pisu tieto blbosti tu na fore, treba velmi dobre zarabat a davat to patricne najavo,. Potom ani nebudes musiet balit ty ich ale ony budu balit teba. Reakcie zien na tento prispevok ani necitaj, lebo to zase len bude emocionalne vydieranie, falosnost a vselijake vykrutky aby zamaskovali svoju pravu tvar.
Mňa takéto typy skôr odpudzujú. Myslím tým, ak priveľmi dáva okoliu najavo luxus, že má peniaze, draho a značkovo sa oblieka, musí mať nejaké super fáro aké iní nemajú. Ja rada chodím do prírody, na turistiku aj leziem po skalách, občas prespím v stane. Ak by mal chlap nejaké drahé luxusné oblečenie (nemyslím v práci ak sa to tam vyžaduje ale v súkromnom živote), tak by som si povedala, že ten by do prírody kde sa môže zašpiniť isto nešiel. Ak by mal nejaké nablýskané drahé fáro, povedala by som si, s týmto by nešiel do prírody pod kopec alebo skalu, kde by ho odparkoval aby sme vyliezli hore, ešte by sa bál že si ho tam poškriabe alebo že mu ho ukradnú. Ja som skôr typ prírodnej ženy, žiadna primabalerína čo musí mať drahé značkové oblečenie. Nehovorím, že sa niekedy rada pekne neoblečiem, ale stačia mi obyčajné lacné veci z lacných obchodov. A chlapa čo sa prehnane stará o svoj vzhľad a potrpí si na značkové veci by som pri sebe mať nemohla, ani by sme sa k sebe nehodili a vôbec si nerozumeli.
Nie. Mňa vzrušuje príťažlivý chlap a čím menej toho na sebe má, tým lepšie.
Ja sa musim s muzom najprv rozpravat aby ma zaujal.
Je sice pekne ked je muz pekne obleceny a stara sa o seba,ale to auto ...vobec nie.
Skor na mna tieto typy posobia nedoveryhodne a aj keby vyzeral neviem ako,prave tento typ muza je u mna na poslednom mieste,s kym by som isla na kavu.
Takze moja odpoved...Nie...absolutne.