Ahojte.
CHcem sa opýtať žien, či vás fyziologicky vzrušuje ak vidíte muža, ktorý má drahé auto, hodinky, odev a proste sa o ňom vie, že má love. Myslím fyziologické vzrušenie a dajme tomu, že ten muž po fyzickej stránke vyzerá tuctovo. Dodám, že ho ešte nepoznáte aký naozaj je.
Otázka na ženy - vzrušuje Vás drahé auto a oblečenie
hahaha5000 -> krasna slovna zasoba :D myslim ze si sa prezentoval dostatocne a tak si odpustim nejake utoky na tvoju osobu kedze v zivote to mas ocividne tazke.
V kazdom pripade, ja si nekupujem veci podla ceny ale podla toho ci sa mi pacia alebo nie. :D tak pukni od zavisti ak ti to vadi :D.
Trochu nižšie je momentálne zasa aktuálna téma "ako zväčšiť malý penis", nuž evidentne s touto súvisí, prinajmenšom niektorí chlapi si to tak predstavujú :D
nie aj ked v poslednej dobe sa stretavam s chalanmi ktory sa doslova len pysia tym ake maju auta, ako keby mne natom zalezalo
Tak ak by ma uz mal muz zaujat pre svoje auto, tak to bude asi elektricke auto. Tam je naozaj "o com", nieje to len "znacka" a vacsie pohodlie pre sofera. :)
Lolinka. Vies odlisit drahe kvalitne znacky (pokial ich logo znacka nebije priamo hned do oci) od nejakej neznackovej? Tak platis si aj za znacku. To je jasne. Ale zas si tam u mnohych platis aj za lepsiu kvalitu material nadcasovost ai. Ked mam kvalitne kozenne topanky tasky, kozuchy sperky oblecenie ai tak mne to aj cele roky OK sluzi. Mam mix drahsie a lacnejsie. Nezakladam si na znackach ale na kvalite. Ale sama vidim ze niektore tie lacnejsie maju tendenciu sa vacsmi ci rychlejsie roztahat vyprat vydrat vysuchat parat ai. Tiez poznam zabezpecenych co im staci mat koselu za 20e a nie za 200e. Typicke ukazovat sa ze na nieco clovek ma je skor pre postkomunisticky blok.
Prezyvka055 nemáš pravdu, poznám aj bohatých ľudí ktorí majú peňazí fakt dosť ale nedávajú to najavo ani značkovým oblečením, ani autami. Poznám bohatého muža, čo nosí tričká jak z miletičky a bohatú ženu, ktorá sa oblieka tak ako hocikto z nás a má tiež obyčajné auto. Proste na prvý pohľad na týchto ľuďoch vôbec nevidno že majú peniaze. A tí ľudia aj zostali pri zemi, nesprávajú sa k nám chudobnejším s dešpektom, nedávajú nám najavo, že sme niečo menej. Takých ľudí si vážim. Ale ak sa niekto potrebuje bohatstvom vystatovať tak sa k menej majetným aj zvykne správať povýšenecky a takých ľudí rada nemám.
hahaha5000, keď už si začal s tou geneticky podmienenou tuposťou, tak aj teba s najvyššou pravdepodobnosťou porodila žena, a vieš, gény sú gény.
Prezyvka05, ty si kus kokota ktoremu je skoda cokolvek vysvetlovat. Mimochodom ked si kupis sveter za 150 eur tak je to tiez neskutocny rozdiel oproti svetru za 15, ze debil? Ved jasne ze tam mas nejake plus v pohodli ci uzitku, ale to v porovnani s lacnejsim variantom je rozdiel par percent, dominantny rozdiel tvori prave znacka a postup v spolocenskom rebricku, a to je aj dovod preco sa take veci snazia kupovat na splatky aj ludia ktori na ne ani nemaju peniaze - pretoze su to viditelne "spolocenske hodnoty" ktore hlavne na zeny, kvoli ich geneticky podmienenj tuposti, funguju ako hacik s navnadou.
Jano, povedz Ferovi, že nie, nevzrušuje ma to jeho auto :-)
Vzrušuje ma sebavedomý čestný a spoľahlivý chlap!
Mozes si tam dat masazny potah s vyhrievanim za 30Ecok.
www.conrad.cz