Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrat

Príspevok v téme: Potrat
sklamannnna

AHOJTE,
chcela som sa len spytat, co si myslite, isli by ste na potrat? S priatelom sme spolu 7 rokov on ma 28 a ja 26 rokov. Ale svadbu este nemame, a on je z takej rodiny ma knazov bratov, aj rodicia su krestansky zalozeny a dieta pred svadbou neexistuje a na svadbu nie su peniaze. Tak ze ma prehovara na potrat on a jeho rodina . Som v 9 tyzdni. prosim poradte

lucilla74

jaguar aj ja som si myslela ze mam super partnera boli sme spolu roky a sup ked som otehotnela ostala som s malou sama. zo dna na den.. takze aj ten najslusnejsi muz moze zlyhat o ktorom si kazdy mysli aky je super a skvely clovek. V dnesnej dobe je to tazke ked su dvaja ale ked zena ostane sama ako ja s mojou malou je to priserne. Nechci zazit to co som si zazivala ja ked som dosla o pracu ex mi nedal ani euro dcera mala zdravotne problemy a on mi nato odpisal ze jeho starost to neni nech si to vyriesim sama. Ten muz o ktorom kazdy tvrdil aky mam poklad bol v skutocnosti kruta svina. Keby mi vtedy nepomohli rodicia alebo keby ich nemam asi sa zblaznim.

blueberryNNN

jaguar, on sa niekedy aj "slusny" chlap dokaze v priebehu par rokov velmi zmenit, zaruky neexistuju na nic, aj ked je zena opatrna pri vybere partnera, nema ziadnu poistku, ze ju neopusti, ked pride dieta

Jaguár5

Je hrozné, že na svete je tak veľa hlúpych žien, ktoré odmietajú slušných mužov a namiesto toho si vyberajú darebákov, ktorí im urobia decko a potom ich opustia. Tak im treba. Aspoň sa im tá hlúposť vráti.

anjelik1111

je mi hrozne lúto že na svete je toľko opustených žien s detmi. NIkdy nepochopím že muž sa takto surovo dokáže vykašlať na ženu a aj na svoje dieťa. Nepochopím tú surovosť a bezcitnosť že sa muž zoberie preč a povie že on sa o svoje decko starať nebude. Je to hrozné a ja dúfam že sa to tým chlapom v živote aspoň dostatočne vráti :(

mmoonna

Si predstav, že nie som slobodná matka... Len nechápem, ako môžeš druhému . želať niečo zlé. Sa nad sebou zamysli.

joulinecka11

je mi lúto autorky témy pretože skončí ako chudera.. teda vlastne ako každá dobrá žena... ostala bez muža bez vlastného bývania sama s dieťaťom a u rodičov ... ja som bola v takej istej situácií a rozhodla som sa pre prerušenie tehotenstva... tiež ma opustil priateľ po rokoch a ked sa dozvedel že som v tom a viem že by sa o mňa nepostaral....nedokážem si totiž predstaviť ako by to dopadlo keby som sa rozhodla inak... mám kamarátky ktoré taktiež ostali samé s detmi a nevidia od ex partnerov ani cent predierajú sa samé životom a už si ani nenašli vzťahy lebo dieťa...z veselých báb sa stali utrápené ženy bez úsmevu ktoré obracajú každý cent chodia neúspešne po súdoch kde aj tak nevybavia nič a počúvajú doma rodiny o tom ako si pokašlali život ..toto je tvrdá realita.. tvoj ex si bude žiť ako prasiatko v žite bez toho aby o ňom niekto vedel že má niekde dieťa a ty budeš tá ktorá bude sama musieť o všetko postarať všetko zabezpečiť... všetko bude na tebe..a bude to tažké on ti naozaj nepomôže pretože muži taký surový sú...môj názor a skúsenosť.

R.123

To akože má bratov kňazov a vražda (potrat z kresťanského hľadiska) je pre nich viac prípustná ako "čo povedia ľudia" na váš sex pred svadbou? Čiže ľudský život (život vášho dieťatka) sú ochotní obetovať pre mienku ľudí? Hanba im! Čo tak urobiť kompromis? Že si urobíte len malú svadbu (vy, rodičia a svedkovia -> po sobáši v kostole posedenie v reštaurácii, zopár fotiek). A bude aj vlk sýty, aj ovca celá.