Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrat

Príspevok v téme: Potrat
sklamannnna

AHOJTE,
chcela som sa len spytat, co si myslite, isli by ste na potrat? S priatelom sme spolu 7 rokov on ma 28 a ja 26 rokov. Ale svadbu este nemame, a on je z takej rodiny ma knazov bratov, aj rodicia su krestansky zalozeny a dieta pred svadbou neexistuje a na svadbu nie su peniaze. Tak ze ma prehovara na potrat on a jeho rodina . Som v 9 tyzdni. prosim poradte

ANGEL-DEMON

ALE krestania potrat neuznavaju tak to čo za "krestanou.."
Ty budeš celý život myslieť na to že si si zabila dieťa,.. ide o to či ho chceš ty,... podla zákona je rozhodnutie na tebe,. či si ho necháš alebo nie.... ja keby som chcela deti a bola by som tehotna a chlap by ma posielal na potrat,.. dieťa by som si nechala a chlapa poslala do piče! ked sa na to snažím nestranne pozerať

Mike_Bassett

Ha, že kresťania. Takí ľudia sú špinaví farizeji, ten najhnusnejší typ kresťanov, tzv. 45 stupňoví svätí, ako vravieval jeden kaplánko čo som ho poznal. Oči v 45 stupňovom uhle smerom k nebu, ruky spojené v 45 stupňovom uhle. A pekne nahlas opakovať Otčenáš... A v prdeli palica, aby chôdza bola pekne tuhá. Hlavne, aby ich v tom kostole susedka z horného konca videli. A potom šup poohovárať, ožrať sa a do niekoho si kopnúť.

Pokiaľ si skutočná, nebuď debilná.

Mne sa pred mesiacom narodil syn. Najkrajší okamžik môjho života, keď som ho prvýkrát videl. Neviem si predstaviť, že by som ho takto zabil. Vieš o tom, že od 5 - 6 týždňa tehotenstva dieťaťu bije srdce ? Bije srdce, takže je živé. Asi tak okolo 4 mesiaca začína žena pociťovať, ako sa hýbe. Hýbe sa, teda je živé. Mohol som položiť ruku na brucho a cítiť jeho pohyby. Lekári dokážu dnes zachrániť deti predčasne narodené v 24 - 25 týždni, deti s váhou pol kila, vypiplať z nich úplne normálnych ľudí. Potrat je jednoducho vražda. Nezabi vlastné dieťa.

tasty

prepáč, ale to čo za katolíci sú, že ťa posielajú na potrat? zabiť plod? toto obnáša katolicizmus? sú to špinaví ľudia

nemajú čo ťa prehovárať, je to tvoje telo a v nom tvoje dieta, rozhodni sa podľa seba podľa tvojho vnútorného hlasu

neviem11111

mesacny vol, radsej byt slobodnou matkou nez absolvovat potrat, ked je to proti jej presvedceniu. moze sa z toho dost vazne psychicky zlozit.
ja osobne by som na potrat isla a vztah ukoncila, ale ja s interrupciami problem nemam. ak niekto ma, tak nech nan nejde, inak to moze dost poznacit zvysok jeho zivota.

Mesačný vôl

Sklamannnna, pozri koľko povzbudzujúcich reakcií tu máš. No nie je radosť stať sa slobodnou matkou?

lienkalenka4

pre zakladateľku - ty sama sa musíš rozhodnúť, žiaľ..... "musíš".
Máš 26 rokov, tak prevezmi zodpovednosť za svoje konanie, nie si už malá. Za mňa potrat určite nie!!! viem čo to je...., nikdy si to neodpustíš.
A ak ťa tvoj partner a otec tvojho dieťaťa naozaj nahovára k tomuto definitívnemu riešeniu, tak si nezaslúži mať dieťa s tebou ani s nikým iným. Na tvojom mieste by som to ukončila...a príde čas ked si ťa nájde niekto, kto si zaslúži byť otcom.
Drž sa

0vecka

vynimocne suhlasim so slobodnou.. proste otehotnela nebula by ani prva ani posledna co ani nevedela ako... a mlady je pravdepodobne pod vplyvom celej rodiny ktora sa desi toho ze ich budu po dedine ohovarat...

Slobodna

Tereza az taka triezva asi nebude :) ale to jedno. Mna by zaujimalo preco je podla vas hlupana? Lebo az teraz zistila, co je jej priatel zac? No keby otehotnela skor, asi by to zistila skor. Preto, lebo otehotnela? Taketo veci sa mozu v zivote stat kazdemu a stavaju sa vacsinou takym, ktori sa tym druhym posmievaju, alebo sa biju do prs, ze im sa to nikdy nestane. Karma je zdarma. Fakt milujem ludi, o ktori si o sebe, len tak, bez akychkolvek objektivnych pricin, o sebe myslia, ze su nadludia, su viac, nez ini.