AHOJTE,
chcela som sa len spytat, co si myslite, isli by ste na potrat? S priatelom sme spolu 7 rokov on ma 28 a ja 26 rokov. Ale svadbu este nemame, a on je z takej rodiny ma knazov bratov, aj rodicia su krestansky zalozeny a dieta pred svadbou neexistuje a na svadbu nie su peniaze. Tak ze ma prehovara na potrat on a jeho rodina . Som v 9 tyzdni. prosim poradte
Potrat
lol toto je fakt ze joke ist na potrat kvoli tomu ze nieste zobrati... dost perverzne
Tak je to smutne, ze ta on prehovara na potrat. Ja by som s nim nebola uz ani chvilu a dieta by som si urcite nechala. Ked rodina prehovara na potrat, nieco je zle
Sú to farizeji ked su schopni priatelku svojho syna poslat na potrat. Nerob to ..hovorí sa to lahko ale ak by to dieťa bolo splodene iba náhodou s muzom ktoreho poznas par hodin este by som to prekusla. No ste spolu krasnych 7 rokov.
Ak su nabozni tak vedia ze sa Pan Boh postara. Poznam rodiny kde tych penazi nie je vela ale tie deti su hotovym pozehnanim ...nehovoriac ake su sikovne.
Keby som bola na mieste jeho rodiny, tak by som ti urcite ihned a spravne pomohla... I tak to urobim a hned teraz... Si normalna ze si chces dieta dat zobrat?! Prepac ale niekedy ma ludia dost prekvapuju...spytaj sa na toto jeho rodiny, ked pises ze chodia do kostola, ci je podla nich v poriadku, no a kedze noe ste manzelia, to je trocha pravdupovediac blbe, to by ste nemohli chodit na prijimanie. Tak uz to nechajte vsetko tak ako je, nenechaj si zobrat dieta, ved to je vrazda! Tak ti prajem vsetko dobre, a ber moje slova uplne vazne! A daj si vztah doporiadku! Majte svadbu prosim ta...
V ziadnom pripade! Nechaj si to