Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrat

Príspevok v téme: Potrat
sklamannnna

AHOJTE,
chcela som sa len spytat, co si myslite, isli by ste na potrat? S priatelom sme spolu 7 rokov on ma 28 a ja 26 rokov. Ale svadbu este nemame, a on je z takej rodiny ma knazov bratov, aj rodicia su krestansky zalozeny a dieta pred svadbou neexistuje a na svadbu nie su peniaze. Tak ze ma prehovara na potrat on a jeho rodina . Som v 9 tyzdni. prosim poradte

0vecka

Messje ee ona je nejaka fanaticka.. inde pisala ze dusa vznika v 3. tyzdni... to ze niektore zeny v tretom tyzdni iba ovuluju jej nevadi...
tym neskoro mysli asi to ze tam vznika dusa... imho netusi ako to funguje

Kýčera

@ Filip, Messje, dnes si už aj myslím, že sme naleteli.

@ Lienkalenka, som rada, že si mi porozumela...

@ Angel - Demon, Tvoj príspevok s ukážkovým vulgarizmom z 18.5. o 15:27:40 admin nevymazal. Zrejme usúdil, že bol skutočným prínosom pre túto tému. Chcem Ťa upozorniť, aby si začala používať slovník primeraný spoločnosti, v kt. sa nachádzaš. Ty máš bachor?

Messje

Gima zle googlila.Nato co tu ona dokaze prilepit z googlu vytiehnute prispevky co sa roluju hodinu... nevie ze UPT sa robi do 12 tyzdna.

ANGEL-DEMON

GIMA čo to trepeš? si naštuduj ked nevieš.. vraj "na potrat je neskoro uz v 3 tyždni" interupcia sa robí do 12 týždna! zakladatelka temy je údajne v 9 týždni, čiže mala by sa poponáhlať ak to chce stihnuť,..
a chcela by som teba vidieť ako by si chodila s bachorom "po dedine" 9 mesiacov a potom ludom vysvetlovala ze kde maš dieta ved si bola tehotná...?! zdemolovane telo, vagína dotrhaná..ak by rodila prirodzene,.. a to len preto aby decko dala do hniezda zachrany? to by malo aky zmysel... ziadny.. a este by ho aj videla po porode a potom by ho mala dať preč? potrat je menšia trauma...
a že to ubliži "dieťatu?" neviem ako ty, ale ja si svoj pobyt v maternici nepamätám..