Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Najlepší bio makeup?

elischa

ahojte.mozte mi niektora povedat, co presne tato kozmetika ponuka, ake produkty? ci len makeup alebo aj bronzder, puder.. hlavne co sa dekorativnej kozmetiky tyka

lajlara

No tak s makeupom to je tazko. Aj ked si kupite tak povediac znackovy, tak vam to nezarucuje to, ze vam nezhorsi plet alebo teda nevytvori mapy, s ktorymi ma vela makeupou problem.

assara

ale neboj sa ty nič. tie odtiene presne pasujú. ja mam od nej tiež makeup a neviem si ho vynachváliť. fakt mi pomohol a navyše nezanecháva po tvári ani mapy, čo beriem ako veľké plus

Gabcana

dakujem a idem to aj ihned pozriet. prosim ta pasuju odtiene? aby som jej nahodou neobjednala taky, ktory jej nebude pasovat k odtienu pleti

Emma73

Mám veľa bio make-upou ale tento kryje asi najlepšie -odkaz odstránený-. Objednávala som ho cez Notino.sk+zľava z -odkaz odstránený-.

Gabcana

ver, ze sa o nu stara, ale tak kvalitny make up by jej nemal ublizit, nie? ba by jej mohol trocha aj pomoct, aspon tak si myslim ja

ZemanuelaZ

ked sa u nej objavil takyto problem, tak bude potrebne sa o tu plet ukazkovo teraz starat aby sa tychto problemov co ma zbavila, v mladsom veku je to tak, ze odkladame plet na druhu kolaj, nevenujeme sa jej tolko a je to velkou chybou;)

Gabcana

valinka ano ma problem s akne. Ja viem, ze to nie je len tak napatlat si na tvar makeup a isto je potrebne si dat nieco aj pod neho. Ja by som jeje najradsej kupila vsetko potrebne, nech to teda ma aj nejaky ten ucinok