buď čisto s prírodnými zložkami, alebo z čo najmenej obsahujúcou chémiou? stačí stredne krycí, ľahký na každodenné používanie..som veľmi svetlý typ..viete poradiť značku ak máte odskúšané? Ďakujem :)
Najlepší bio makeup?
neviete, ci ponuka aj podklad? ja som pocula, ze pod akykolvek makeup by sa mal dat aj podklad - podkladova baza
ahojte.mozte mi niektora povedat, co presne tato kozmetika ponuka, ake produkty? ci len makeup alebo aj bronzder, puder.. hlavne co sa dekorativnej kozmetiky tyka
tak tu nemáš čo stratiť. z vlastnej skúsenosti viem, že sa táto kúpa oplatila
No tak s makeupom to je tazko. Aj ked si kupite tak povediac znackovy, tak vam to nezarucuje to, ze vam nezhorsi plet alebo teda nevytvori mapy, s ktorymi ma vela makeupou problem.
ale neboj sa ty nič. tie odtiene presne pasujú. ja mam od nej tiež makeup a neviem si ho vynachváliť. fakt mi pomohol a navyše nezanecháva po tvári ani mapy, čo beriem ako veľké plus
dakujem a idem to aj ihned pozriet. prosim ta pasuju odtiene? aby som jej nahodou neobjednala taky, ktory jej nebude pasovat k odtienu pleti
Mám veľa bio make-upou ale tento kryje asi najlepšie -odkaz odstránený-. Objednávala som ho cez Notino.sk+zľava z -odkaz odstránený-.
ver, ze sa o nu stara, ale tak kvalitny make up by jej nemal ublizit, nie? ba by jej mohol trocha aj pomoct, aspon tak si myslim ja
ked sa u nej objavil takyto problem, tak bude potrebne sa o tu plet ukazkovo teraz starat aby sa tychto problemov co ma zbavila, v mladsom veku je to tak, ze odkladame plet na druhu kolaj, nevenujeme sa jej tolko a je to velkou chybou;)
valinka ano ma problem s akne. Ja viem, ze to nie je len tak napatlat si na tvar makeup a isto je potrebne si dat nieco aj pod neho. Ja by som jeje najradsej kupila vsetko potrebne, nech to teda ma aj nejaky ten ucinok