Ahojte. S terajsim priatelom mam problem...Zacala som uz asi pred rokom velmi ziarlit. Nekontrolujem ho ani mu nic nezakazujem. On o tom v 99% ani nevie...Iba vo mne to velmi vrie. Ked mi hovori o inych zenach, ked viem, ze nejake prezera na internete, ked je nejaka velmi pekna v nasej spolocnosti. Ako s tym bojovat? Lebo on mi nedal dovod ziarlit okrem toho klamania, ze si na internete ziadne neprezera. Kym som na to neprisla, neziarlila som...Co mam robit? :( Mate niekto podobnu skusenost? Ked dam najavo ziarlivost, tak sa vzdy na mna oduje ako prehanam. Vzdy ma to velmi mrzi a citim sa ponizena, ze sa neviem kontrolovat ako keby som nejaka uplna chudera :( Ja mam 23, priatel je trosku stari, on ma 30. Myslite, ze to vekom prejde?
Ako neziarlit?
Toto presahuje aj moje hranice:
Prečo by sa nemohol pozrieť na inú ženu, usmiať sa na ňu, poflirtovať, dať jej pusu na líčko, či pobozkať ruku?
Mily, slusny, to je v pohode. Ale flirt v ziadnom pripade, ja take korenie vztahu nepotrebujem. Mne by to ublizovalo, ak by som to videla, a ja ak by som take nieco mala sama robit, bolo by mi zle od zaludka. Kazdy mame hranice niekde inde. A nie je na tom nic zle. Treba si najst iba rovnakeho partnera. Ono potom z takych nevinnych flirtikov lahko preskakuju iskricky alebo lahko si jedna strana moze zacat prilis namyslat. Pre mna jednoducho nie.
Vies co? Ja sem sem prisla, aby mi tu ludia s podobnou skusenostou poradili a nie aby si tu nejaka ona zo mna robila srandu, lebo som vyjadtila nazor, ze ked ma niekto frajera/frajerku, tak nema flirtovat. Takze laskavo odid z tejto temy a nezaujima ma tvoj nazor. Ked sa nevies s clovekom normalne bavit a hned ho zacnes zosmiesnovat.
Pozriet nech sa pozrie, ale preco nemoze flirtovat a bozkavat lica a ruky? No lebo je to moj frajer a toto sa nerobi :)
Dievča, sprav si poriadok v hlave. Ak to nedokážeš, o vzťah prídeš. A stane sa presne to, čo nechceš. Privoláš si to! Nedívaj sa na iných, kt. "majú problém s podvádzaním!". Zameraj sa na seba, svoj vzťah. Rieš seba, nie partnera. Ty máš problém, nie on! Prečo by sa nemohol pozrieť na inú ženu, usmiať sa na ňu, poflirtovať, dať jej pusu na líčko, či pobozkať ruku? Čo by to s Tebou spravilo? : )
tak kazdy ziarli. Myslim si ze by sa zato ale nemal oduvat ked ty ziarlis, mal by s tym nieco robit a nemal by si prezerat ine zeny na internete
divocina1 tu si ziadne pohlavie nema co vycitat... to iste robia aj zenske...
ani sa ti necudujem.. muzi nedokazu byt verny.. im nerobi problem o den po rozchode tahat sa z druhou ocumovat kazdu... len skoda ze si trufaju na baby ake si trufaju a 80 % z nich sa do zrkadla ani nepozrie ci na taku babu maju :D
Ved aj keby sme manzelia je tu moznost, ze podvedie alebo najde inu. Nevidim v tom velmi rozdiel. Je to jednoducho clovek, ktoreho lubim.
Ja mu nevycitam, ked sa nejaka pri nas ocitne alebo ze by flirtoval. Len mna hned chyti taky vnutorny hnev a zacnem byt trochu odtazita a chladna, potom ma to velmi mrzi. Aj som mu verila tie reci, ze ja sa mu najviac pacim a tak...ale potom ako si pri mne pozeral v mobile nejake veci a videla som, co si hladal, tak som tomu prestala verit a este aj tie historky a teraz ziarlim.
Tiež je dobré nebyť závislá na partnerovi. Nie ste manželia, treba reálne počítať aj s tým, že táto známosť nebude do konca života a dať mu v srdci slobodu, že sa môže rozhodnúť aj pre inú. A aj sebe....