Ahojte. S terajsim priatelom mam problem...Zacala som uz asi pred rokom velmi ziarlit. Nekontrolujem ho ani mu nic nezakazujem. On o tom v 99% ani nevie...Iba vo mne to velmi vrie. Ked mi hovori o inych zenach, ked viem, ze nejake prezera na internete, ked je nejaka velmi pekna v nasej spolocnosti. Ako s tym bojovat? Lebo on mi nedal dovod ziarlit okrem toho klamania, ze si na internete ziadne neprezera. Kym som na to neprisla, neziarlila som...Co mam robit? :( Mate niekto podobnu skusenost? Ked dam najavo ziarlivost, tak sa vzdy na mna oduje ako prehanam. Vzdy ma to velmi mrzi a citim sa ponizena, ze sa neviem kontrolovat ako keby som nejaka uplna chudera :( Ja mam 23, priatel je trosku stari, on ma 30. Myslite, ze to vekom prejde?
Ako neziarlit?
Musim sa to aj ja naucit. Lebo naozaj niekedy som dost neprijemna. Aj mi strasne vadia chaty s kolagami a podobne veci. Neverim tym chlapom vobec :(
Ja tiez ziarlim a reakcia je presne taka ista, ze co prehanam. Pritom ono niekedy to nejde, tiez sa staram o seba, rozvijam sa dusevne aj fyzicky, ale skratka niekedy to nejde. Ja ziarlim na veci ako napriklad to ze si vypisuje s niekym alebo nadvazuje kamaratstva so zenami, na tom nemusi byt nic zle keby som nemala z minulosti snim zle skusenosti. Moja obranna reakcia bola ze som zacala mat v pazi a zacala som mu miesto hysterie hadzat na veci ktore sa mi nepacia satyricke poznamky, dve tri a potom som to uz neriesila. Potom on nema pocit ze ma pravo sa na mna hnevat kvoli mojim hysteriam a miesto hnevania sa premysla nad sebou, ci sa sprava tak aby som bola stastna.
Dievocka, tiez tak obcas ziarlis?
tiez som na tom rovnako :)
ako neziarlit? tak na to teda recept neexistuje
Martinka, jemu to velmi vadi, ked poviem, ze ziarlim a nieco sa mi nepaci. Preto to nechcem davat najavo.
Velmi sa snazim mat sa rada a svoje telo taktiez. Sportujem a staram sa o seba. Len obcas to nejde. Ako keby mi preplo a spustil sa moj ziarliaci mod:) Neviem to vysvetlit. Potom sa vzdy citim velmi ponizena, ze nieco take pocitujem
ale co vsak nech vie ze trosku ziarlis, co je natom? niektorym chlapom sa to paci, je to tiez akysi prejav lasky
ja viem ze to zaboli, rozumiem ti a nemal ti to tak povedat, to bolo hlupe od neho. ale prehnanym kontrolovanim si ho neudrzis. ty sa musis mat zacat rada taku aka si nezavisle na niekom inom a ukazat mu ze nie si na neho tak odkazana. maj svoju hrdost a sebauctu. a potom sa da vzdy cosi zlepsit. preto chodia ludia cvicit napriklad, ja neviem.
ale je tu este ina moznost. to ze musis popracovat na svojej sebaucte, na tom aby si sa lubila viac je fakt. no zaroven nikde nie je napisane ze musis ostat s niekym komu sa nepacis taka aka si alebo kto si ta nevazi. mozno to nemyslel v zlom ale mozno treba zvazit ci ti vyhovuje. ty si snad vyberas tiez nie len on. ci nie ? :-)
Tymto mi dal iba najavo, ze tie vyhladavane lepsie vyzeraju a moje sebavedomie kleslo pod bod mrazu