Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kamarátstvo s výhodami

Príspevok v téme: kamarátstvo s výhodami
lili575

Ahojte, mám dobrého kamaráta no začnem tak, že boli sme kamarati potom sa to nejak zmenilo správali sme sa ako vo vzťahu on mi povedal, že ma neľúbi ale ja som sa zaľúbila myslela som si, že spolu chodime lebo sa mi naozaj veľa venoval travime spolu všetok voľný čas kupuje mi darčeky je ku mne veľmi dobrý len ma neľúbi a on to nebral ako vzťah ale ako kamarátstvo s výhodami chce to tak naďalej aj po tom čo sa dozvedel, že ho ľubim ale ja neviem či to bude mať zmysel vo mne je stále nádej, že sa zaľúbi aj on. Čo by ste robili na mojom mieste? Ďakujem veľmi pekne za rady:)

Tissues

Inac je to zvlastne. Vy sa pytate priatela, ked s niekym chodite a on vam nepovie priamo, ze vas nelubi, ze toto nepovazuje za vztah? Vsak sa spolu stretavate. Chodite von. Predstavi vas priatelom, rodine. Kupujete si darceky. Milujete sa spolu. Odkial ma ta zena vediet - ak jej to on sam nepovie, ze ju berie iba ako kamosku? A nie priatelku?

taky jeden

Tu na fore je viacero vypovedi zien, co takto dufali aj ked im to ten partner jasne hovoril, na com su. To, ze spolu spavate v tebe ten vztah podvedome umocnuje. Ked potom pride ten den, ked ti predstavi svoju naozajstnu lasku, zazijes co je to mat zlomene srdce, citit sa pouzita a odhodena.... a budes sa tym vyrovnavat dlho.

anonymná13

ahoj, skonci s tym co najskor.... bola som uplne v rovnakej situacii ako ty, stale sme boli spolu, pomahali sme si, zoznamil ma s kamaratmi, proste vsetko ako vo vztahu. jedneho dna sme sa zacali o tom rozpravat a on ze nie, ja nechcem vztah a bereiem ta ako kamaratku... tiez som v tom ostala a stale dufala a nakoniec si nasiel babu kt uz aj lubil... nema to zmysel budes len sklamana

Fernando

Vyndej si hlavu z prdele dievca. Ta sa ti nasledne prekrvi a mala by si moznost dopracovat sa k odpovedi aj sama.