kamarátstvo s výhodami

Príspevok v téme: kamarátstvo s výhodami
lili575

Ahojte, mám dobrého kamaráta no začnem tak, že boli sme kamarati potom sa to nejak zmenilo správali sme sa ako vo vzťahu on mi povedal, že ma neľúbi ale ja som sa zaľúbila myslela som si, že spolu chodime lebo sa mi naozaj veľa venoval travime spolu všetok voľný čas kupuje mi darčeky je ku mne veľmi dobrý len ma neľúbi a on to nebral ako vzťah ale ako kamarátstvo s výhodami chce to tak naďalej aj po tom čo sa dozvedel, že ho ľubim ale ja neviem či to bude mať zmysel vo mne je stále nádej, že sa zaľúbi aj on. Čo by ste robili na mojom mieste? Ďakujem veľmi pekne za rady:)

lolinka

pýtaš sa čo by sme robili my na tvojom mieste. No ja by som na tvojom mieste v tomto kamarátstve nepokračovala, lebo ty si zaľúbená, vždy budeš čakať, dúfať v niečo viac ale pri ňom budeš vždy len trpieť. Správa sa ako vo vzťahu ale oficiálne to vzťah volať nechce, prečo asi, buď si chce užívať s inými alebo je zaľúbený do nejakej inej.

Kýčera

@ Messje, vďaka! Nádherná, nádherná... Věru můžu též!

@ Mesačný vôl, toto Ti posielam ako bonus! Bonne chance!

www.youtube.com

xa

nepokracuj..kamosi byt mozte, ale intimny vztah s nim skonci..mozno casom zacne citit nieco aj on, no kym to pride, nic viac by som mu nedovolila..ked ti narovinu povedal ze ta nelubi a ty napriek tomu chces vo vsetkom pokracovat, sama pred nim takto znizujes svoju hodnotu ..zachovaj si hrdost a v tomto to s nim skonci..

xa

nepokracuj..kamosi byt mozte, ale intimny vztah s nim skonci..mozno casom zacne citit nieco aj on, no kym to pride, nic viac by som mu nedovolila..ked ti narovinu povedal ze ta nelubi a ty napriek tomu chces vo vsetkom pokracovat, sama pred nim takto znizujes svoju hodnotu ..zachovaj si hrdost a v tomto to s nim skonci..

Kýčera

Mesačný vôl, z celého srdca Ti to prajem a verím, že sa Ti to podarí! Veď aj stará ľudová múdrosť hovorí : "Keď sa šťastie unaví, aj na vola sadne!" Šťastnú ruku pri výbere tej správnej kravy!!! ; )

Mesačný vôl

Kýčera: Potrebujem partnerku. Každý vôl pri sebe potrebuje mať kravu. Zatiaľ zostávam sám. No do budúcnosti hľadím s nádejou a pokorou v srdci. Verím, že raz nájdem to, čo hľadám.

Kýčera

@ Divočááák, pesničiek, pesničiek... : )

@ Mesačný vôl, nezahováraj! Ja presne viem, kde si bol, keď si sa stiahol. A neprilákala Ťa späť ani pieseň, čo som Ti poslala, aby napravila Tvoje mužské ego. A načo by Ti bola krava, povedz? Vari si zatúžil po deťoch?