Ahojte, mám dobrého kamaráta no začnem tak, že boli sme kamarati potom sa to nejak zmenilo správali sme sa ako vo vzťahu on mi povedal, že ma neľúbi ale ja som sa zaľúbila myslela som si, že spolu chodime lebo sa mi naozaj veľa venoval travime spolu všetok voľný čas kupuje mi darčeky je ku mne veľmi dobrý len ma neľúbi a on to nebral ako vzťah ale ako kamarátstvo s výhodami chce to tak naďalej aj po tom čo sa dozvedel, že ho ľubim ale ja neviem či to bude mať zmysel vo mne je stále nádej, že sa zaľúbi aj on. Čo by ste robili na mojom mieste? Ďakujem veľmi pekne za rady:)
kamarátstvo s výhodami
kamaratstvo s vyhodami nema ziadnu buducnost raz som sa dala na take nieco nahovorit a trpko som to olutovalo.
Kýčera: problém s muchami, som vyriešil takým spôsobom, že som sa s ich prítomnosťou zmieril.
Teraz mám úplne iné starosti. Neviem uspokojiť svoju túžbu po láske. U nás na Mesiaci, je totiž nedostatok kráv. Asi to vyriešim tak, že sa presťahujem na planétu Volovina.
Kyčera, dobre, berem ťa za slovo :D
A netušila si že je čoho viac?
@ Divočááák, budeš prvý, komu to dám vedieť! A to som netušila, že ich je viac... : )
@ Mesačný vôl, ako si vyriešil ten Tvoj problém s muchami?
Ja takzvané kamarátstvo s výhodami neuznávam. Keď už by som niečo riešil, tak buď vzťah a sex len v rámci vzťahu, alebo nič. Nebudem predsa babu vodiť za nos a ešte sa aj rehotať, ako sa ona namotala zaľúbila a ako ja s ňou zametám. To je vrchol chudáctva a zakomplexovanosti u chlapa, keď si zvyšuje svoje sebavedomie tým, že ponižuje babenku takýmto spôsobom a kdesi v krčme s kamošmi za jej chrbtom sa chvastá opilý, ako sa ona namotala a ako s ňou on zametá. Byť takou babou, vyseriem sa na takého chlapa.
Kyčera až niekto vymyslí niečo také ako tebou spomínaný záručný list na lásku daj vedieť. Potešil by som sa.. :D
www.youtube.com
Ja som tiež zaláskovaný, pozitívne mysliaci a všetkým lásku a šťastie prajúci vôl.
Messje, vari Ty nie si zaláskovaná? Len si ju vypočuj aj Ty! : )
Kycera
Iba zalaskovanym?
:-/
Skoda,chcela som si to otvorit :-)