Ahojte, mám dobrého kamaráta no začnem tak, že boli sme kamarati potom sa to nejak zmenilo správali sme sa ako vo vzťahu on mi povedal, že ma neľúbi ale ja som sa zaľúbila myslela som si, že spolu chodime lebo sa mi naozaj veľa venoval travime spolu všetok voľný čas kupuje mi darčeky je ku mne veľmi dobrý len ma neľúbi a on to nebral ako vzťah ale ako kamarátstvo s výhodami chce to tak naďalej aj po tom čo sa dozvedel, že ho ľubim ale ja neviem či to bude mať zmysel vo mne je stále nádej, že sa zaľúbi aj on. Čo by ste robili na mojom mieste? Ďakujem veľmi pekne za rady:)
kamarátstvo s výhodami
Ernesto, keďže si sa nám tu úprimne vyspovedal, dávam Ti rozhrešenie. Najbližšie to už bude láska, silná láska... : )
Ernesto - otazka je, ci este mas schopnost sa zalubit. Clovek nedokaze naozaj sa zalubit vela krat. Kazdy nasledujuci raz je to tazsie, lebo srdce si pamata ako dopadlo pri tych predchadzajucich razoch.
Ernesto. Mozno ti ten utvar v hrudi rozhybe prave taka, co ti ho aj zlomi
Ernesto, fíha, zaujímavý pohľad. Tomuto vôbec nerozumiem, lebo ak sa mi niekto páči fyzicky, aj rozumovo, tak to srdce si cestu vždy ľahko nájde samo... Takže ti vôbec nechýba? Proste nič, ani keby ju vidíš šťastnú s iným?
Pridam moju cerstvu skusenost z pohladu chlapa :)
Holku som nabalil posledny februarovy vikend, travili sme spolu vela casu, kazdy den som jej volal aky mala den, cele vikendy spolu, prechadzky, vylety, predstavil som ju kamosom, pozval na svadbu sesternice a kamosky za 2 a 3 mesiace. Kupoval som jej kvety, bonboniery, pozvania tu a tam ...
Az nakoniec to zacala na jednom takom peknom vylete riesit, ze ako to medzi nami vlastne je. Ze dufa, ze nieco viac a ze nie som len nejaky zaletnik. Spoznala ma na diske, takze nemame spolocnych znamych a vobec nepozna moju minulost. Ja som uprimne ani nechcel, aby niekedy tuto temu vobec otvarala. Bral som ju ako kamosku s vyhodami. Tak som jej povedal, ze mi vyhovuje po vsetkych strankach, je mila, inteligentna, super v posteli aj v kuchyni, ma podobne zaujmy, rada sportuje - proste fakt chodiaca dokonalost. Rozum a vtak kricia ano, srdce ani za boha sa rozhybat. Tak som jej to povedal.
Ona na to , ze v tom aspon trochu musia byt nejake city, inak by som s nou predsa tolko nebol a taky mily a pozorny k nej nebol. Ze keby teraz odkracala, tak by mi aspon trochu musela chybat. Tak som jej povedal, ze keby teraz hned odisla a v zivote som ju uz neuvidel, tak so mnou ani nepohne. Jednoducho v tom nebolo NIC.
Tak sme si pogratulovali k uprimnosti a ze to este teda potiahneme a uvidime ako dalej. Pred asi dvoma tyzdnami pri clnkovani mi hovorila ako jej uz mama hovori, ze by mala mat deti, lebo prve by mala porodit pred 30kou (ma 27) a ona mi tak naznacila, ze o rok by to bola idealna doba. Tak som sa jej 2 tyzdne vyhybal a teraz cez vikend dal kopacky.
Mohol som byt kreten a tahat to s nou. Kludne aj 3 roky az kym by som nenasiel taku, ktora by ma zaujala aj po citovej stranke. A co ti teda odpoviem na tvoju otazku? Ze keby nebol svina ten tvoj, tak on by to davno ukoncil, aby ta ochranil pred buducim velmi velkym zialom. Lebo on uz dnes vie, ze nie je otazkou ci ti zlomi srdce, ale kedy. A cim dlhsie to s tebou taha, tym viac ti nakoniec ublizi. Preto je dobre taketo veci ukoncovat do par tyzdnov/mesiacov a budes to musiet nakoniec spravit ty - omnoho menej rozhodnuta, plna pochybnosti. Vela stastia.
myslim ze takymto kamaratstvom sme si presli v zivote viaceri. A mozem ti povedat, ze zeny to nedokazu zvladnut..
takýto vzťah ti môže priniesť veľa trápenia z ktorého sa budeš ldho spamätávať, tak si to dobre rozmysli
tiez by som co najrychlejsie ukoncila toto kamaratstvo lebo len ty sa budes dalej namotavat a len pre teba to potom bude velmi tazke