Ahojte, mám dobrého kamaráta no začnem tak, že boli sme kamarati potom sa to nejak zmenilo správali sme sa ako vo vzťahu on mi povedal, že ma neľúbi ale ja som sa zaľúbila myslela som si, že spolu chodime lebo sa mi naozaj veľa venoval travime spolu všetok voľný čas kupuje mi darčeky je ku mne veľmi dobrý len ma neľúbi a on to nebral ako vzťah ale ako kamarátstvo s výhodami chce to tak naďalej aj po tom čo sa dozvedel, že ho ľubim ale ja neviem či to bude mať zmysel vo mne je stále nádej, že sa zaľúbi aj on. Čo by ste robili na mojom mieste? Ďakujem veľmi pekne za rady:)
kamarátstvo s výhodami
Súhlasím s tým, že je inteligentný. Je aj úprimný,... A rozhrešenie už dostal, tak uvidíme... Ale vrátiť by sa mohol a povedať pár slov by tiež mohol. Ani ja nechcem zomrieť sprostá, ale asi budem musieť... On sa na miesto činu nevracia. On nie...
A prave preto Fillip,uznavam ludi,ktori sa neschovavaju pod zakazdym inym nickom.U mna tu...ma vacsiu hodnotu clovek,ktory ma svoje stale meno nech napise cokolvek.
Hej Messje, myslim si, ze Ernesto ma svedomie a musi robit finty ako ho opit rozkom.
Zacinal tym, ze chodil s veriacim dievcatom, chceli sa zobrat, ona chcela intimitu az po svadbe. Podla vsetkeho postupuje odvtedy stale volnejsimi, nezavaznejsimi a bezcitnejsimi vztahmi a momentalne je na tejto urovni ako tu napisal.... A musi si to vzdy ospravedlnit a vysvetlit, ze je to vlastne pre tu dievcinu dobre, tak ako to urobil aj tu.
Vidim to tak....
Ok Fillip...toto by som mozno pochopila z polovice.
Ak ma taky clovek svedomie...a to mu robi vycitky...dokaze to svedomie oklamat tymi darcekmi?
Co aj to svedomie ma svedomie aby ho oklamalo?
Ani Pinocchio neposluchal ked mu cvrcek dobre radil.Nebol cvrcek jeho svedomie?Neprisiel Pinocchio neskor na to,ze mal cvrcka,svedomie posluchat?
Preco sa Ernesto s tym dievcatom rozisiel?Lebo mal svedomie?Alebo hobnemal vobec?
Ach jaj.Teraz si pripadam ja ako jedna nemenovana zakladatelka jednej tu nemenovanej temy. :-D
Messje - darceky su asi urcita kompenzacia partnerke, ked svedomie robi vycitky. Nedavam jej sice lasku, ale davam jej aspon darceky.
Ernesto asi klesa stale hlbsie a hlbsie. Kedysi ma presvedcoval, ze na sex staci laska. Teraz uz asi stacia aj darceky....
No dievcata...
Snad budem moct v pokoji umriet ked dostanem na toto odpoved
Ernestooooo...vraaaaaat saaaaaa :-)
Messje. Nezlakol. Zdrhol. Unik. Utek. Bipolarita. Nazvite si to ako chcete. Keby sa mala robit jeho anamneza prislo by sa na to lahko. On vie v "com je jeho problem". Je inteligentny az prilis. Vie to. On ano.
Messje, nie si sama, kto tomu nerozumie... Aj ja som stará škola. Aj ja mnohé veci nedokážem pochopiť. Ale rada by som...
Ernesto
Mozes mne tymto veciam neznalej vysvetlit ako to,ze chlap dokaze "kamaratku" obstastnovat darcekmi,stravit svoj volny cas s nou,zit intimne,a nic pri tom necitit.Ja som asi stara skola ked tomu nerozumiem.
Ok,chlap ked strieda...zatuzi po tele,a ide dalej,za dalsou.Ale ked sa vracia stale k tej istej,neverim,ze tam nie je nieco.Hlavne ked este aj darceky.Preco darceky?
Nieco ya miselo ma nej fascunivat.Ved podla toho co pises,ste zili spolu ako partneri,frajeri ci uz neviem ako to nazvat.Rozdiel vidim len v tom ze zrazu ked si to mal pomenovat ked sa ona na to opytala...si sa zľakol. Ci?