kamarátstvo s výhodami

Príspevok v téme: kamarátstvo s výhodami
lili575

Ahojte, mám dobrého kamaráta no začnem tak, že boli sme kamarati potom sa to nejak zmenilo správali sme sa ako vo vzťahu on mi povedal, že ma neľúbi ale ja som sa zaľúbila myslela som si, že spolu chodime lebo sa mi naozaj veľa venoval travime spolu všetok voľný čas kupuje mi darčeky je ku mne veľmi dobrý len ma neľúbi a on to nebral ako vzťah ale ako kamarátstvo s výhodami chce to tak naďalej aj po tom čo sa dozvedel, že ho ľubim ale ja neviem či to bude mať zmysel vo mne je stále nádej, že sa zaľúbi aj on. Čo by ste robili na mojom mieste? Ďakujem veľmi pekne za rady:)

Kýčera

L. A. Seneca, rímsky filozof, básnik, dramatik a politik :

"Milujeme tých, čo nás odmietajú, odmietame tých, čo nás milujú."

Všetkým zaláskovaným posielam :

www.youtube.com

matuus5

osobne ti poviem takto.. neni vsetko vzdy take ako sa zda..mal som frajerku taky vazny vztah a ta sa vykreslila ako najvacsia spina...co vsetko porobila radsej nebudem pisat... potom som s jednou babou mal taky vztah ako popisujes ty a zistil som ze je fajn ze si mame aj co povedat ale aj nam to klape v posteli.. a sme spolu...spokojny a stastny... takze nie vzdy vsetko konci tragicky ...

blueberryNN

Trpis, ze? No, tak mas odpoved. Ak si myslis, ze utrpenie ma byt sucast zivota, tak pokracuj. Ak si myslis, ze si zasluzis stastie, tak nepokracuj. Lebo pri nom ho nenajdes.

Messje

Co by som ja robila na tvojom mieste?
Ked s tebou dokaze travit volne chvilky,kupovat ti darceky,smiat sa s tebou...

Neriesila by som to.Nejaky cit tam z jeho strany musi byt.Ked ta nelubi,ma ta aspon rad.
Ja by som si to uzivala a vychutnavala kazdu chvilku s nim.Neries co ti povedal.
Ber to s rizikom,ze jeden den si najde ine dievca,ktore bude ozaj milovat.Bude to boliet,ale budes mat pekne spomienky.A mozno to budes ty do ktorej sa zamiluje.
Zi teraz.V tomto pripade neries buducnost.Je vam spolu dobre tak preco to pokazit...

xxx xxx xxx

Možnosť, že sa muž pri takomto "vzťahu" dokáže časom zaľúbiť je minimálna. V jeho očiach si už definitívne zaradená. Hľadaj si niekoho s kým to bude mať budúcnosť a pre ktorého budeš tou naj. To ti radím z pohľadu muža.

Mesačný princ

Zamilovať sa človek dokáže behom pár okamihov, ale láska vzniká postupne.
Spoločným trávením voľného času, porozumením a inými veľmi dôležitými skutočnosťami.

Ja si naopak myslím, že aj toto ,,kamarátstvo s výhodami,, má svoje plus a môže tam vzniknúť naozajstná láska.
je možné, že sa jedna strana po čase zamiluje do niekoho iného ale ako som už písal ....je to len ,,zamilovanosť,, ktorá presne tak, ako prišla, môže odísť.

Ja ti nebudem radiť, čo máš robiť, ale existuje viac možností ako sa to celé môže skončiť. Budúcnosť nejestvuje a je na nás, akú si vytvoríme.

Ja som mal kamarátku, veľmi dobrú, trávil som s ňou dosť veľa času a po čase som sa zamiloval. No nikdy som jej to nepovedal. Po čase sa naše cesty rozišli a viac som ju nevidel.

Čo myslíš, ktorá z týchto možností je lepšia? Tvoj príbeh, alebo môj?
Budúcnosť si tvoríš tak, ako chceš a ak chceš, aby v tvojom živote ten človek ostal, tak vieš čo máš spraviť.