Ako si najst prveho milenca ?

Príspevok v téme: Ako si najst prveho milenca ?
samastale

Ahojte ma po 20ke a este som nemala chalana. Mam trochu problemy s komunikaciou ale uz je v pohode. Ide o to ze sa asi neviem spravne sa bavit s chalanmi. Teda zda sa ze sa im pacim ale nikdy sa o nic nepokusia ale vobec nic. Uz som z toho zufala. Moze to ze som este panna nejako ovplyvnit moju komunikaciu s chalanmi? Teda ze na mne nie je vidno ze ich chcem? Alebo neviem vyjadrit co citim a vyhodnotit ze nieco chcu? Lebo v mojom veku uz baby maju sjusenosti. Ked sledujem ako sa bavia s chalanmi tak im davaju ony najavo co chcu ze maju zaujem. Bola som buchnuta do jedneho chalana a bavila som sa s jeho kamosmi a flirtováa. Ale tych som nechcela vsetko bolo na normalnej urovni neslo mi o to ho provokovat ale zapacit sa kamosom. S nim to nevyslo. Hovorila dom kamoske ze s timi chalanmi som sa bavila bez zabran a ani ti ma za frajerku mechceli. Pri tom som sa im pacila a dobre sa so mnou citili abradi bavili. A ona mi povedala ze bolo vidno ze ani ja ich. A ja som sa cely cas bala ci s nimi neflirtujem az prilis aby si nenamyslali ze ich chcem. Lebo sa bojim ze si chalan bude mysliet ze ho chcem a bude sa mi smiat.
Myslite ze by mi pomohlo keby som s nejakym parkrat spala? Ze by som uz potom vedela ako na chalanov?
Len to je tiez problem lebobja sa ani k tomu neviem dostat aby aspon to nejaky chcel. Ale naozaj poradte mi prosim asi som nemozna.

samastale

Nejdw mi o to ze to ini uz mali. Bola som velmi zalubena a dopadlo to velmi zle chcela som to s nim. A velmi som si vytrpela koli nemu. Potom druhy s tym to nevyslo. Nemala som preto este nikoho. A uz som z nich vonku. Paci sa mi jeden chalan ale neviem ci viem dat najavo co citim. Ked na tych babach to z nich ide prirodzene. Ja nechcem skalpy len ci by mi to nepomohlo ze by som uz vedela ako na to. A co mam vastne robit.

Slobodna

Tak ty ich chces, ale nechces, aby vedeli, ze ich chces :) Oni z teba skor citia zufalost, mat niekoho, len preto, ze uz vsetci niekoho mali a mat ich preto, len aby si zistila, ako na nich ... Skus byt sama sebou, na nic sa nehrat, nechciet jeden skalp za druhym, neporovnavat sa s inymi. Neviem, podla mna je to ta spravna cesta. Ale to je moj skromny nazor.