Ako si najst prveho milenca ?

Príspevok v téme: Ako si najst prveho milenca ?
samastale

Ahojte ma po 20ke a este som nemala chalana. Mam trochu problemy s komunikaciou ale uz je v pohode. Ide o to ze sa asi neviem spravne sa bavit s chalanmi. Teda zda sa ze sa im pacim ale nikdy sa o nic nepokusia ale vobec nic. Uz som z toho zufala. Moze to ze som este panna nejako ovplyvnit moju komunikaciu s chalanmi? Teda ze na mne nie je vidno ze ich chcem? Alebo neviem vyjadrit co citim a vyhodnotit ze nieco chcu? Lebo v mojom veku uz baby maju sjusenosti. Ked sledujem ako sa bavia s chalanmi tak im davaju ony najavo co chcu ze maju zaujem. Bola som buchnuta do jedneho chalana a bavila som sa s jeho kamosmi a flirtováa. Ale tych som nechcela vsetko bolo na normalnej urovni neslo mi o to ho provokovat ale zapacit sa kamosom. S nim to nevyslo. Hovorila dom kamoske ze s timi chalanmi som sa bavila bez zabran a ani ti ma za frajerku mechceli. Pri tom som sa im pacila a dobre sa so mnou citili abradi bavili. A ona mi povedala ze bolo vidno ze ani ja ich. A ja som sa cely cas bala ci s nimi neflirtujem az prilis aby si nenamyslali ze ich chcem. Lebo sa bojim ze si chalan bude mysliet ze ho chcem a bude sa mi smiat.
Myslite ze by mi pomohlo keby som s nejakym parkrat spala? Ze by som uz potom vedela ako na chalanov?
Len to je tiez problem lebobja sa ani k tomu neviem dostat aby aspon to nejaky chcel. Ale naozaj poradte mi prosim asi som nemozna.

Messje

No...
Tolko ludi ti tu napisalo co mas robit a ako sa spravat,ale ty stale opakujes len to jedno dookola.
Mne to pride ze ti to trosku neskor vsetko zapaluje,ze si trosku oneskorena a tu vidim problem.
Mozes byt pekna,ale ked v spolocnosti nechapes o com je rec a reagujes tak ako tu...tak toto odradza.
Precitaj si všetky rady tu este raz a rozmyslaj nad nimi ako je to myslene.Lebo skutocne tu mas toho dost co ti ludia naposali.
Ja si myslim,ze tvoja krasa je utlacena tvojim oneskorenim a detskym chapanim.

stalesama

To je presne to coho sa bojim ako mala som cela zazila odmietnutie nemala sa s kym hrat a nebola som nikomu dobra ani ma nechceli lebo sa so mnou koli zlym spoluziakom nikto nebavil a ohovorilivmabtak mi aj ti novi robili zle. Nevedelabsom sa branit. Ale potom som sa rozvyjala ako som vedela a novi ludia ktorych som spoznala sa cudovali ako mohli mi take veci robit a ze ja som sa mala smiat im a nie naopak. A ze vobec nie som cudna. Ale kamoska mi hovorieva ze som velmi detska este lebo som nezazila kopu veci a memala kamosky predtym lebo sa so mnou nebavili. Nechodila som von a na rande nebavila skoro vobec s chalanmi.
A bojim sa odmietnutia to je pravda a vraj posobim nepristupne ale nie som skareda. Kazdy mi hovorubze som pekna aj sa dobre obliekam. Nie som ziadna zruda. Chalani po mne vsak nanajvys cumia. Ale povedali mi uz viaceri ze som pekna alebo atraktivna a take veci. Len ja neviem prirodzene komunikovat naspat mam deficit. Ina led sa bavi s chalanom tak vie co ma povedat co je vhodne.
Ale te vy si chalani netrufli ? Neviem naozaj xi je to motne.

Jax

Pytas sa na veci na ktore sa da odpovedat iba na zaklade osobneho kontaktu. Nevieme ako vyzeras,ako sa spravas, co vyzarujes. Ty sice nieco hovoris, ale to je tvoj subjektivny nazor a ten nie je vobec dolezity, objektivna realita moze byt uplne ina. Odkial si?

A cele to bude o tom co si napisala, ze sa bojis odmietnutia a vysmechu. Tipujem ze vyzarujes nepristupnost a to sa nikomu nechce lamat ked ma vedla tolko pristupnych.
Pointa je spravat sa tak ako to citis. Chce sa ti smiat tak sa smej, paci sa ti niekto tak mu povedz co sa ti na nom paci. Ak si budes nahovarat ze ta vysmeju uplne poseres svoje vyzarovanie. Rob presne to co citis a chalani sa budu o teba trhat.

neviem11111

samozrejme ze je to mozne. nie u vsetkych, ale su aj taki, ktori si netrufnu, ked si myslia, ze dievca je "mimo ich ligu" a nemaju na nu.

stalesama

To je mozne aby sa 20-25 rocni chalani hanbili a neteufali si na dievca aj ked je pekne? Dokonca aj taki co uz mali vztah? Vzdy som si myslela ze taki chalan co uz mal babu alebo aj viac nema problem s nicim. Da sa na nom vidno ze si netrufa ? Da sa to nejako rozoznat od takeho co nechce?

neviem11111

tak mozno vyzeras az moc dobre a chalani sa boja na teba vobec nieco skusat, lebo si myslia, ze nemaju sancu.

stalesama

Preco stale hovorite o skaredosti? Na to som sa nepytala.
Preco mlade dievca ma smolu abziadny chalan o nu neorejavuje ziadny zaujem? To chcem vediet. Vobec nie som skareda a nic. Mate pravdu co mi pisete ze sa nemozem spravat ako stetka to je jasne hlavne ked ma tak ludia nepoznaju. Ale ako sa to da tak nejak medzi? Ze ani stetka ani taka aka som?
Neviete nejaku modelovu situaciu poradit?

0vecka

stastnamimi to je tiez podla mna hlupost... imho same skor ostanu nejake ktore su velmi divne a nemaju socialne kontakty a potom take ktore su fakt ze velmi velmi skarede popripade az morbidne obezne atd.. nejaka mierne skareda alebo ticha by nemala mat problem