Ako si najst prveho milenca ?

Príspevok v téme: Ako si najst prveho milenca ?
samastale

Ahojte ma po 20ke a este som nemala chalana. Mam trochu problemy s komunikaciou ale uz je v pohode. Ide o to ze sa asi neviem spravne sa bavit s chalanmi. Teda zda sa ze sa im pacim ale nikdy sa o nic nepokusia ale vobec nic. Uz som z toho zufala. Moze to ze som este panna nejako ovplyvnit moju komunikaciu s chalanmi? Teda ze na mne nie je vidno ze ich chcem? Alebo neviem vyjadrit co citim a vyhodnotit ze nieco chcu? Lebo v mojom veku uz baby maju sjusenosti. Ked sledujem ako sa bavia s chalanmi tak im davaju ony najavo co chcu ze maju zaujem. Bola som buchnuta do jedneho chalana a bavila som sa s jeho kamosmi a flirtováa. Ale tych som nechcela vsetko bolo na normalnej urovni neslo mi o to ho provokovat ale zapacit sa kamosom. S nim to nevyslo. Hovorila dom kamoske ze s timi chalanmi som sa bavila bez zabran a ani ti ma za frajerku mechceli. Pri tom som sa im pacila a dobre sa so mnou citili abradi bavili. A ona mi povedala ze bolo vidno ze ani ja ich. A ja som sa cely cas bala ci s nimi neflirtujem az prilis aby si nenamyslali ze ich chcem. Lebo sa bojim ze si chalan bude mysliet ze ho chcem a bude sa mi smiat.
Myslite ze by mi pomohlo keby som s nejakym parkrat spala? Ze by som uz potom vedela ako na chalanov?
Len to je tiez problem lebobja sa ani k tomu neviem dostat aby aspon to nejaky chcel. Ale naozaj poradte mi prosim asi som nemozna.

stalesama

Ano mam ale nemam skusenosti. Nemozetebmi poradit? Nie som velmi zbehla stale sabucim hovorila som ze som mala v minulosti problemy s komunikaciou. Nebavila som sa velmi s chalanmi ked ina baby na zakladnej a strednej sa blaznili a nahanalibtak ja nie. Neviemnsi pomoct. Co robim zle?

stalesama

Ale ja to mesilim. A do kedy mam cakat? Do 40? Alebo kym sa na mna neulakomin nejaky chalan co nema ziadnu a nevadi mu aka som?
Preco nic nemozem aktivne robit?
Moze byt zo mna citit ze som nikoho nemala?
Teda ze je nieco ine pri mne ako pri ostatnych?

neviem11111

podla mna to zbytocne silis. ved bud sama sebou a ked stretnes niekoho, kto ta taku bude mat rad, tak s tym bud. a nie sa nasilu prejavovat tak, aka v skutocnosti nie si, len aby si dakoho ziskala.

Mesačný princ

Musíš byť aspoň taká spontánna a uvoľnená aj pri niekom, kto sa ti páči. Možno aj niečo málo pridať. Inak sa nepohneš.

stalesama

Kamoska mi raz povedala ze ked chce chalan sex tak to ma tazsie ako baba najst niekoho. Je to pravda? Lebo odomna nikto nechce aj kes sa im pacim. Tak ako je to?

Mesačný princ

v tejto vete je napísané všetko

,,Ked s tym ostatnimi sa bavim lepsie uvolnenesie a skor som spintanna ako pri takom co sa mi paci.,,

stalesama

A podla mna zufalo nevyzeram pytala som sa kamosiek a tie hovorili ze skor vyzeram ze nemam zaujem. A nie je pravda ze chcem hocikoho. Ten chalan sa mi musi pacit musim citit k memu nieco.
Ked s tym ostatnimi sa bavim lepsie uvolnenesie a skor som spintanna ako pri takom co sa mi paci.