Ako si najst prveho milenca ?

Príspevok v téme: Ako si najst prveho milenca ?
samastale

Ahojte ma po 20ke a este som nemala chalana. Mam trochu problemy s komunikaciou ale uz je v pohode. Ide o to ze sa asi neviem spravne sa bavit s chalanmi. Teda zda sa ze sa im pacim ale nikdy sa o nic nepokusia ale vobec nic. Uz som z toho zufala. Moze to ze som este panna nejako ovplyvnit moju komunikaciu s chalanmi? Teda ze na mne nie je vidno ze ich chcem? Alebo neviem vyjadrit co citim a vyhodnotit ze nieco chcu? Lebo v mojom veku uz baby maju sjusenosti. Ked sledujem ako sa bavia s chalanmi tak im davaju ony najavo co chcu ze maju zaujem. Bola som buchnuta do jedneho chalana a bavila som sa s jeho kamosmi a flirtováa. Ale tych som nechcela vsetko bolo na normalnej urovni neslo mi o to ho provokovat ale zapacit sa kamosom. S nim to nevyslo. Hovorila dom kamoske ze s timi chalanmi som sa bavila bez zabran a ani ti ma za frajerku mechceli. Pri tom som sa im pacila a dobre sa so mnou citili abradi bavili. A ona mi povedala ze bolo vidno ze ani ja ich. A ja som sa cely cas bala ci s nimi neflirtujem az prilis aby si nenamyslali ze ich chcem. Lebo sa bojim ze si chalan bude mysliet ze ho chcem a bude sa mi smiat.
Myslite ze by mi pomohlo keby som s nejakym parkrat spala? Ze by som uz potom vedela ako na chalanov?
Len to je tiez problem lebobja sa ani k tomu neviem dostat aby aspon to nejaky chcel. Ale naozaj poradte mi prosim asi som nemozna.

Messje

Musi pocitit,ze je pre teba zaujimavejsi ako ti ostatni.Pokial mozes,venuj mu viac casu,viac pozornosti,viac sa s nim rozpravaj.Mozes aj s ostatnymi,ale mal by citit,ze sa venujes viac jemu.Nie vtieravo.Pytaj sa ho kde studuje,ak studuje,alebo ci pracuje...alebo ci ma surodencov,co robi vo volnom case,ak ti povie ze ma konicka, napr futbal,opytaj sa ho kde hrava,s kym,na treningy...to je len priklad.
Ak ste na diskoteke,opytaj sa ci nejde tancovať, ak teba nieco bavi,hory,plavanie,ci sa nechce pridat...Proste sa bavte.Len pokial nevies...neflirtuj.Vela chalanov to moze aj odplasit.
Ja neviem,mozno som staromodna a uz to tak nefunguje,ale tymto pokazit nemozes,len ziskat.

stalesama

A ako chalan zisti ze sa mi paci? A ze chcem nieco?
Staci ked sa a nim bavim ako s ostatnymi? A ked ma vidi ze rovnako a este viac sa bavim s inymi?

Mesačný princ

stalesama - presne to je to, čo som ti už písal. Musíš s takými situáciami prichádzať čo najviac do styku.

Inak tu môžeš vypisovať donekonečne. Nie, nenaučíš sa s ľuďmi komunikovať tak, že sa s nimi vyspíš. To chce niečo iné. veď si to vyskúšaj, cho´d len tak niekde kde je viac ľudí v tvojom veku s skús niekoho len tak zbaliť...ak to nepôjde na prvý raz, tak to pôjde na x tý ale pôjde. Len si potrebuješ veriť a to je tá asertivita, ktorú si pravdepodobne nemala možnosť získať, keďže si sa s chalanmi nerozprávala.

stalesama

Ja hladam partnera som zalubena do jedneho chalana. Ale myslela som ze krby som malabtoho milenca tak by som uz vedela ako sa mam spravat k tomu chalanovi co sa mi paci. A ako mu dat najavo co ine prirodzene vedia. Koli tomu som dala ten nazov temy.
Ja to proste neviem. Take veci ako dotyky ludia sa pidvedome dotykaju inych ani o tom nevedia ja take nerobim neviem to a skor sa odtahujem ked to niekto urobi aj doma. Nie som na to zvyknuta. Ked by som chcela ako radia chrbtom ruky sa dotknut ramena niekoho to aj v beznej komunikacii vyzeralo by to smiesne. Viem ze ste sa s tym asi este nestretli ale taka spm. Pri tom keby ma obial chalan ktoreho chcem bola by som v siedmom nebi.
Oni fakt nevedia co si maju mysliet jeden ma chcel obiat uz sa blizil a ja kukam a nakoniec to nechal tak spustil ruky a nic. Jednoducho sa asi tvarim nejak cudne.
Podla mna sa nespravam na svoj vek a ti chalani nevedia ze som nikoho nemala a myslia si ze nemam zaujem.

Messje

Stalesama
Nemozes flirtovat s kamaratmi niekoho kto sa ti paci...Ak by on aj mal zaujem,neziskas ho lebo flirtujes s inymi.Dokonca flirtujes ako pises s viacerymi.Podla mna sa len prilis silis a moc ponukas a to ich odozenie.Bud normalna.Bav sa s nimi o vsetkom,smej sa,zapoj sa do debaty,ale neflirtuj.Flirtovat mozes s niekym na kom vidis,ze ma o teba zaujem,aj to odtial potial.Podla mna to tym len kazis.Chlapi maju radi babu,s ktorou sa mozu bavit o vsetkom.Ked aj o vyrobe auta.Ked nevies,opytaj sa,zaujimaj sa...
Chcela by som ta vidiet ako sa chovas ked teda flirtujes.Co robis?Co im rozpravas?

Mesačný princ

koktail.pravda.sk

ostatné ti poradí ujo Google :)

Je tam toho toľko, že by mi trvalo celý život ak by som sem tie linky podával.

stalesama

Co su to za hluposti ze to chcem lebo to ostatni maju. To niebje pravda. V mojom veku je tuzba po vztahu a sexe uplne normalna. Hlavne ked som do niekoho zalubena. A bola som viackrat ale vzdy to viazlo na tom ze som sa nevyznala a mala problem. Co sa tyka toho vobec nie som strnula. Bavim sa s chalanmi aj sa nasmejeme citia sa so mnou dobre. Ale to je asi tak vsetko. Neviem sa dostat dalej. Kolkokrat na mna cumia a ja neviem co mam robit ako im dat najavo svojim spravanim ze mam zaujem. Lebo tskto ma beru ze vsetko ok porozpravali sme sa ale iba pozeraju a nic. Uz sa na mna jeden nastval co som sa dozvedela ze som sa mu pacila ale som ho vraj stale odrovnala. A nic som mu nedala najavo. A ja som ani nevedela ze sa mu pacim iba ostatni.

Slobodna

Vobec nejde o to, ze nemas skusenosti, alebo problemy s komunikaciou. U teba jednoducho postradam vyvoj mozgu a nazorov, ktore prisluchaju veku, ktory tvrdis, ze mas.

A nazory tvojich kamosiek detto. To su jednoducho primitivne, pubertalne nazory, ako sa hrat s chlapcami, ktorym sa buria hormony a nevedia chudaci, kde je sever. Za prve mi to nepride spravne a za druhe mi to pride uplne hlupe.

Co robis zle? Uplne vsetko. Ty chces chlapa na sex, lebo uz vsetci mali. Sa na vsetko jednoducho vyser a prestan byt taka zufala. Zi si svoj zivot, staraj sa o seba a pride to. V zivote nejde o to, mat vsetko, co maju vsetci okolo, ale byt spokojna a stastna. A to musis dokazat sama, nie podmienovat svoje stastie tym, ze niekoho budes mat, budes mat to a hento, az vtedy budes stastna. Jednoducho s tymto tvojim zufalym, strnulym chcenim niecoho, si kazdeho od seba odpudzujes. Hovori sa tomu aj mampi*izmus. Bud stastna, bud vesela, bud sama sebou a vsetkych budes pritahovat, hoci to nebudes vobec potrebovat a chciet. Ak nedokazes vydrzat sama so sebou, nikto s tebou nevydrzi.