Ako si najst prveho milenca ?

Príspevok v téme: Ako si najst prveho milenca ?
samastale

Ahojte ma po 20ke a este som nemala chalana. Mam trochu problemy s komunikaciou ale uz je v pohode. Ide o to ze sa asi neviem spravne sa bavit s chalanmi. Teda zda sa ze sa im pacim ale nikdy sa o nic nepokusia ale vobec nic. Uz som z toho zufala. Moze to ze som este panna nejako ovplyvnit moju komunikaciu s chalanmi? Teda ze na mne nie je vidno ze ich chcem? Alebo neviem vyjadrit co citim a vyhodnotit ze nieco chcu? Lebo v mojom veku uz baby maju sjusenosti. Ked sledujem ako sa bavia s chalanmi tak im davaju ony najavo co chcu ze maju zaujem. Bola som buchnuta do jedneho chalana a bavila som sa s jeho kamosmi a flirtováa. Ale tych som nechcela vsetko bolo na normalnej urovni neslo mi o to ho provokovat ale zapacit sa kamosom. S nim to nevyslo. Hovorila dom kamoske ze s timi chalanmi som sa bavila bez zabran a ani ti ma za frajerku mechceli. Pri tom som sa im pacila a dobre sa so mnou citili abradi bavili. A ona mi povedala ze bolo vidno ze ani ja ich. A ja som sa cely cas bala ci s nimi neflirtujem az prilis aby si nenamyslali ze ich chcem. Lebo sa bojim ze si chalan bude mysliet ze ho chcem a bude sa mi smiat.
Myslite ze by mi pomohlo keby som s nejakym parkrat spala? Ze by som uz potom vedela ako na chalanov?
Len to je tiez problem lebobja sa ani k tomu neviem dostat aby aspon to nejaky chcel. Ale naozaj poradte mi prosim asi som nemozna.

0vecka

podla mna si najdu aj tie skarede... ono fakt ze mozno tak 5% najskaredsich si nenajde ale zvysok si najde uplne v pohode... horsie to maju chlapi... teda chlapi okolo 20tky na tych fakt vela neostava

Slnečnica21

Je mnoho škaredých žien, ktoré si o sebe myslia, že sú pekné. Ale neprepadaj zúfalstvu. Mnohé škaredé ženy si nájdu frajera okolo tridsiatky.

stalesama

To nie je pravda ze nie som pekna. A nikto ma nebali. Naozaj nikto ja neviem co je zle. Spravam sa slusne a mila som ako viem. Ina nebudem neviem to zmenit. Neviem reagovat ako mam neviem si ziskat ludi a mam smolu vacsinou.

Slnečnica21

Nie je pekná. Keby bola pekná, tak by dávno niekoho mala. Všetky pekné ženy sú zadané a tie škaredé sú samé a fňukajú, ako sa im nedarí si nikoho nájsť.

0vecka

js nechapem ako moze mat 20-rocna problem si niekoho najst... zien je menj ako muzov (v jej veku neratam tu ludi nad 50) a navyse take 20tky balia aj 30tnici,40tnici takze je o ne velmi velky zaujem... to je ako keby niekto povedal ze nevie v hongkongu najst najomnika...

adr1a.

Samastale. Radia ti tu ozaj dobre. Aj posledny prispevok od joe. Porozmyslaj nad vsetkym co ti tu pisu a zamysli sa nad tym. Mas este tak malo rokov. Ak raz padnes do stoky, tak aj ak sa z nej raz vyhrabes, smrad z nej na tebe ostane.
Ja ta vnimam po psych.stranke, ze si este decko. Si velmi zranitelna, naivna, si citliva. Ved ty nevies uniest osamelost. Ako potom chces unesies keby si bola pre niekoho dobra iba ako milenka?? Ze si s tebou uzije a zas pojde po svojom? Budes sa citis odkopnuto, pouzito spinavo, ako obycajna handra. Vies ako by ta to poznacilo?? Kam sa ponahlas? Kasli na kamosky. Myslis, ze daka ti povie pravdu?? Sa spamataj. Tam niekde chlapi s nimi neraz zaobchadzaju ako s handrami ako s NIC a pred tebou sa budu hrat ze maju idealne vztahy ako z romanov od rosamundy pilcherovej)) Nikdy never zenam)))
Mas len po 20tke. Kam sa ponahlas? Nechci vsetko urychlit uponahlat. Maj svoju hodnotu cenu. Bud mudra, intelektualne vedomostne osobnostou na urovni, maj celkovo svoju uroven cest hodnotu. Makaj na sebe. Venuj sa niecomu zmysluplnemu. Rozvyjaj sa, musis stale rast. Neporovnavaj sa s priemerom. Vycnievaj a bud extra. Sedy priemer nikoho nezaujima. A buduj si soc.kontakty kamaratstva, no ziadne take ze byt niekomu dobra len na sex a potom dovi dopo)
Co ma prist to pride. A nesnaz sa nasilu flirtovat. Ak to nevies, nemas prirodzene v sebe tak to bude skor smiesne a trapne vyznievat posobit. Bud mila prijemna priatelska a hlavne sa usmievaj. Usmev pristane kazdej zene. Stan sa Ženou a nie stetkou. O take muzi nestoja (u takych im ide o sex no nie o dlhodoby vztah lasku, aby si ju vazili ctili zboznovali ai.). Takze stretavaj sa s ludmi rovesnikmi, chodievaj von, maj plno aktivit zaujmov zalub konickov. Tam isto niekomu padnes do oci, zaujmes. A ked ta aj niekto oslovi, bud sama sebou, spravaj sa slusne milo prijemne. A usmev)