Ako si najst prveho milenca ?

Príspevok v téme: Ako si najst prveho milenca ?
samastale

Ahojte ma po 20ke a este som nemala chalana. Mam trochu problemy s komunikaciou ale uz je v pohode. Ide o to ze sa asi neviem spravne sa bavit s chalanmi. Teda zda sa ze sa im pacim ale nikdy sa o nic nepokusia ale vobec nic. Uz som z toho zufala. Moze to ze som este panna nejako ovplyvnit moju komunikaciu s chalanmi? Teda ze na mne nie je vidno ze ich chcem? Alebo neviem vyjadrit co citim a vyhodnotit ze nieco chcu? Lebo v mojom veku uz baby maju sjusenosti. Ked sledujem ako sa bavia s chalanmi tak im davaju ony najavo co chcu ze maju zaujem. Bola som buchnuta do jedneho chalana a bavila som sa s jeho kamosmi a flirtováa. Ale tych som nechcela vsetko bolo na normalnej urovni neslo mi o to ho provokovat ale zapacit sa kamosom. S nim to nevyslo. Hovorila dom kamoske ze s timi chalanmi som sa bavila bez zabran a ani ti ma za frajerku mechceli. Pri tom som sa im pacila a dobre sa so mnou citili abradi bavili. A ona mi povedala ze bolo vidno ze ani ja ich. A ja som sa cely cas bala ci s nimi neflirtujem az prilis aby si nenamyslali ze ich chcem. Lebo sa bojim ze si chalan bude mysliet ze ho chcem a bude sa mi smiat.
Myslite ze by mi pomohlo keby som s nejakym parkrat spala? Ze by som uz potom vedela ako na chalanov?
Len to je tiez problem lebobja sa ani k tomu neviem dostat aby aspon to nejaky chcel. Ale naozaj poradte mi prosim asi som nemozna.

joenapolitano

....nerob zo seba stetku...neponukaj sa ako handra...vaz si samu seba....pride vhodny chalan, muz, ktory za to bude stat vhodny na vztah aj sex...nesnaz sa silou mocou vychrapat s hocikym len tak...mas pravdu, je najkrajsie ked muz zene dvori....tak si pockaj....komunikuj nenasilne, prirodzene, trosku intelektu..a uvidis ze niekoho zaujmes...a ked si nezaujala okolo...nic to....muzov je vela...len prosim ta nekefuj hocikde...neponukaj sa...my muzi si nevazime zeny co su lahko dostupne....napr.moja znama co ma vyfaj....len tak par krat....no bolo to prijemne ale..za partnerku by som ju nechcel....chcel som povedat, sexuj z lasky s vhodnym muzom...kde su city....ked sa rozkefujes len tak bezcielne, citovo otupnies...a moze sa stat ze taka ostanes forever...

stalesama

Ja mam zavolat chalana von? Toho sa bojim. Vzdy som si myslela ze chalan ma byt iniciativny.
Len som nerozumela preco ziadny nie je.
Toto mimo trochu myslim ze vy dvaja by ste si rozumeli.

Messje

Ooops ivo prepac,ja som nevedela ze sa pytas mna.
Co by som spravila ja?
Usmiala sa,povedala ..."Dakujem",(usmiala sa znovu) a poviem "aj ty sa mi pacis"

ivobrick

Ved aj teraz je to tak.

To bola otazka na Messje, na ktoru neodpovedala :D

Stalesama - nakoniec tvoj extra problem ktory si myslis ze mas, sa bude dat zuzit na dve tri slova.. "Pod von" / "uvidime sa este" ? ...

stalesama

Ved to mas pravdu nepaci sa im ked je velmi vyzyvava ale to ja ani neviem byt. Ked ja sa smejem s nimi aj ten chalan co sa mi paci sa vzdy smeje ked nieco poviem aj na tom co podla mna az take vtipne nie je. Zlaty je strasne. Len sa nema k cinu. Neviem.
A co si tym chcel povedat ze keby si mi povadal ze som pekna co by sa stalo?

Messje

Ivo
Mala som tym na mysli,ze pokial nevie,ci by z toho mohlo vyklut nieco...vtedy neflirtovat.
Ja som sice zenskeho rodu a co si ja pamatam,chalani chceli vtedy skor baby,ktore boli prirodzene,na nic sa nehrali,vedeli rozosmiat a vedeli sa smiat.Baba,ktora flirtovala hned ako sa dala s niekym do reci,este o nom nic nevedela,skoncila s nim na par hodin a dost.
Kym baba,ktora bola zabavna a stale sa smiala,neurazala sa z kazdej hluposti...o tu boli vzdy bitky :-)

ivobrick

No na mna posobis ako vytrasena hrkalka. Prepac.. ale daj sa trochu dokopy.

Ty sa nemusis vobec brat ohlad na druhe baby, co a ako robia oni, to ti nepomoze. Ani to ze so seba spravis stetku a budes s nejakym spat.

Citaj co ti pise Messje. toto nechapem - "Len pokial nevies...neflirtuj." - keby si nikoho nemala, bavime sa dakych 30 minut a poviem ti medzi recou ze "Si pekna" co mi spravis? :D

Vsak chlapov mozes mat na kazdy prst 20, lebo zien je malo.

stalesama

Niekedy ma uz aj napadlo ze nechcem zit. Trapi ma ze som nebola ako ostatni. Vzdy som bola trochu introvert ktory nechapal ako veci chodia. Ze v oblasti medzi ludmi mi to nejde chapat. Ze ine dievcata maju vztahy a ja sa neviem dopracovat ani k jednemu. Som osamela zalubena a citim sa neschopna.
Viem ze nie je na to navod ale ani modlenie nepomaha nic nepomaha. Tak co. Flirtovat ja zase tak nezvyknem teda nic perverzne ani tak. Ale vsimla som si ze chalani si casto nevedia co maju mysliet o mne alebo ako reagujem asi inac ako ostatne.

stalesama

A na co man cakat? Necakala som uz podla teba dost? Aj ja si zasluzim predsa aspon sancu.
Citala som ten clanok. Dobry je. Ked mne doma hovorua ze som dala dost najavo ale kamoska zase ze nie ze tolko ako s nim sa bavim s kazdym. Tak neviem. To ja ked ostanem ako tela pride to same? Ale preco do teraz neprislo?

Mesačný vôl

Stará vôlská múdrosť hovorí: trpezlivosť ruže prináša. Takže, milá zakladateľka tejto témy, buď trpezlivá. Všetko má svoj čas. Aj ty sa dočkáš toho, po čom túžiš.