Poprosim iba mužov o názor

Príspevok v téme: Poprosim iba mužov o názor
Szuzi

Spoznali sme sa pred stvrt rokom na socialnej sieti. Obaja mame pred styridsiatkou. Ja som sama dva roky, on vyse roka. Hned sme si sadli, rozumieme si po vsetkych strankach. Obaja sme dost sexualne zalozeni. Nemame nikoho. Riesime to pomockami, aj sa o tom otvorene bavime. Mame sa stretnut. Volame si. Piseme si denne.
No a teraz poprosim muzov o nazor. Bavime sa spolu otvorene aj o sexualnych pomockach, co kto ma rad, po com tuzime (jasne, ze nielen sex spolu preberame). On mi kupil darcek. Venusine gulicky, poslal mi ich odfotene ked ich postou obdrzal. On zas tuzil po mojich nohavickach. Tak som si bola kupit ozaj pekne a sexi. Odfotila som sa mu v nich. Velmi sa mu pacili. Aj ja. Mame sa teraz stretnut. Poprosil ma este predminuly tyzden, ci mu tie moje nohavicky poslem postou. Nemohol vydrzat. Tak som mu ich na jeho meno, adresu, poslala. A teraz sa chcem opytat. Tesi sa na nase stretnutie, v nicom sa nezmenil, komunikujeme nonstop, no tie moje nohavicky ani raz nespomenul. Dostat ich dostal. Preco mi nic na ne nepovedal? Narazky, ze mu nevoniam, neberiem. Lebo viem ako to je. Opak je pravdou. Len ma zaujima, preco sa mi k nim nevyjadril? Ja som uz temu nohavicky nadhodila, ale nereagoval. Stretnut sa chce, lichoti mi, bavime sa presne ako prv, ale toto mi nejde do hlavy. Ze mlci. Ak by som mu nevonala, tak by sa nechcel stretnut. Ma o mna zaujem. Ale chcel ich a potom mlci? Co moze byt dovodom, ze ich ani raz nespomenul? Vy ako muzi skor viete, ako myslite. Tak vam dakujem za nazor, co za jeho mlcanim k tej teme nohaviciek moze byt?

Szuzi

Mesacny princ. Ja mam vibratory, on zas zensku vaginku. Robieva sa denne. A nohavicky moje asi tusis, naco chcel.

Supolienka. Podla mena si asi dievca. Keby mal zaujem o nepouzite nohavicky, kupil by si ich sam. Ja som ich nenosila. Som sa do nich urobila.

Mesačný princ

Tak to ja naozaj netuším, nikdy som nemal potrebu dostávať poštou ženské nohavičky a privoniavať si k nim :D

Ale ok, každý má iné chúťky