Poprosim iba mužov o názor

Príspevok v téme: Poprosim iba mužov o názor
Szuzi

Spoznali sme sa pred stvrt rokom na socialnej sieti. Obaja mame pred styridsiatkou. Ja som sama dva roky, on vyse roka. Hned sme si sadli, rozumieme si po vsetkych strankach. Obaja sme dost sexualne zalozeni. Nemame nikoho. Riesime to pomockami, aj sa o tom otvorene bavime. Mame sa stretnut. Volame si. Piseme si denne.
No a teraz poprosim muzov o nazor. Bavime sa spolu otvorene aj o sexualnych pomockach, co kto ma rad, po com tuzime (jasne, ze nielen sex spolu preberame). On mi kupil darcek. Venusine gulicky, poslal mi ich odfotene ked ich postou obdrzal. On zas tuzil po mojich nohavickach. Tak som si bola kupit ozaj pekne a sexi. Odfotila som sa mu v nich. Velmi sa mu pacili. Aj ja. Mame sa teraz stretnut. Poprosil ma este predminuly tyzden, ci mu tie moje nohavicky poslem postou. Nemohol vydrzat. Tak som mu ich na jeho meno, adresu, poslala. A teraz sa chcem opytat. Tesi sa na nase stretnutie, v nicom sa nezmenil, komunikujeme nonstop, no tie moje nohavicky ani raz nespomenul. Dostat ich dostal. Preco mi nic na ne nepovedal? Narazky, ze mu nevoniam, neberiem. Lebo viem ako to je. Opak je pravdou. Len ma zaujima, preco sa mi k nim nevyjadril? Ja som uz temu nohavicky nadhodila, ale nereagoval. Stretnut sa chce, lichoti mi, bavime sa presne ako prv, ale toto mi nejde do hlavy. Ze mlci. Ak by som mu nevonala, tak by sa nechcel stretnut. Ma o mna zaujem. Ale chcel ich a potom mlci? Co moze byt dovodom, ze ich ani raz nespomenul? Vy ako muzi skor viete, ako myslite. Tak vam dakujem za nazor, co za jeho mlcanim k tej teme nohaviciek moze byt?

mimiland

Neviem prečo moralizujete nad tým,že mu poslala svoje nohavičky.Ak si teraz rozumejú čo na tom?a každí sa pozrite do svojho vnútra.Ak by ste mali zverejniť vaše sny a túžby tak sa možno vtedy rozum zastaví.Takže prosím neodsudzujte nikoho kto neublíži vám alebo vášmu okoliu

sk1

vzdelaná žena na vysokej úrovni, ktorá vyzerá fakt výborne, hľadá odpoveď na otázku "prečo keď poslala úchylovi svoje zasrané gatky nereagoval" na taktomto portáli :D táááák to už je fakt iný level

Szuzi

A este nieco. Vtedy som riesila, ze je ticho a nevyjadroval sa mi k tej teme. No cim blizsie bolo k nasmu stretnutiu, tym castejsie on sam od seba mi o tom pisal. Pravdaze v dobrom, ako je zo mna nadrzany, ako mu voniam, ako po mne tuzi.

Szuzi

Ozyvam sa po dlhsej dobe. Uz sme sa zaciatkom maja stretli. Dopadlo to vyborne. Potom zas. Teraz ma pozyva on k nemu, kde zije on.

Prezyvka055

Mne na tom divne pride len to ze miesto toho aby ste sa stretli si posielate postou gate. Ako keby to bol problem sadnut do auta alebo na vlak a za pol dna si hockde na slovensku.

adr1a.

Cau Messje :)
Vsimla si si, ze najoblubenejsia nadavka na tomto zdravi je "stara dievka"? :D Tak dievky sme, to je pravda, aj mile krasne mudre vzrusujuce ziaduce ai ai, dobre ked sa nam chce)) noo stare??....sotva))
A nevsimaj si trapkov neschopnych) my sme uz v zivote nieco dosiahli dokazali ai) ja si uz zivot len uzivam a hram sa)) Pekny den vsetkym bez rozdielu pohlavia)
PS: cislo je maaalo :D ked uz, tak ciiisla))