Spoznali sme sa pred stvrt rokom na socialnej sieti. Obaja mame pred styridsiatkou. Ja som sama dva roky, on vyse roka. Hned sme si sadli, rozumieme si po vsetkych strankach. Obaja sme dost sexualne zalozeni. Nemame nikoho. Riesime to pomockami, aj sa o tom otvorene bavime. Mame sa stretnut. Volame si. Piseme si denne.
No a teraz poprosim muzov o nazor. Bavime sa spolu otvorene aj o sexualnych pomockach, co kto ma rad, po com tuzime (jasne, ze nielen sex spolu preberame). On mi kupil darcek. Venusine gulicky, poslal mi ich odfotene ked ich postou obdrzal. On zas tuzil po mojich nohavickach. Tak som si bola kupit ozaj pekne a sexi. Odfotila som sa mu v nich. Velmi sa mu pacili. Aj ja. Mame sa teraz stretnut. Poprosil ma este predminuly tyzden, ci mu tie moje nohavicky poslem postou. Nemohol vydrzat. Tak som mu ich na jeho meno, adresu, poslala. A teraz sa chcem opytat. Tesi sa na nase stretnutie, v nicom sa nezmenil, komunikujeme nonstop, no tie moje nohavicky ani raz nespomenul. Dostat ich dostal. Preco mi nic na ne nepovedal? Narazky, ze mu nevoniam, neberiem. Lebo viem ako to je. Opak je pravdou. Len ma zaujima, preco sa mi k nim nevyjadril? Ja som uz temu nohavicky nadhodila, ale nereagoval. Stretnut sa chce, lichoti mi, bavime sa presne ako prv, ale toto mi nejde do hlavy. Ze mlci. Ak by som mu nevonala, tak by sa nechcel stretnut. Ma o mna zaujem. Ale chcel ich a potom mlci? Co moze byt dovodom, ze ich ani raz nespomenul? Vy ako muzi skor viete, ako myslite. Tak vam dakujem za nazor, co za jeho mlcanim k tej teme nohaviciek moze byt?
Poprosim iba mužov o názor
aj vy tu komentujete a chlapi nie ste. ja zas suhlasim s nou. autorku nesudim, nech si kazdy robi co chce, ale nemyslim si ze je to normalne posielat cudziemu cloveku pradlo do ktoreho sa spravim (keby su uz partneri tak je to z mojho pohladu uz troska o inom). vseobecne mam nazor na taketo stretavanie sa cez internet. clovek si tym koleduje tak akurat o to aby ho niekto okradol, znasilnil alebo zavrazdil.
adr1a
Dobre,ja sa pripajam k tebe.Neznamena,ze ked sa nieco vymyka mojim predstavam,ze mam pravo sudit.
A este otazka
Laboska...
Ty si chlap?Otazka tu bola polozena chlapom.
Ja si tiez stojim za vsetkym co som ohladne teba ci autorky temy napisala))
adria mozem si svoj nazor povedat hocikde a hocikedy ...
sliepka si tu akurat tak ty,tak taketo pomenovania si pouzivaj v rodine,dobre? ja si to vyprosim...
a k teme: stojim si za svojim ze je to chore...v poriadku,ked su partneri ktori spolu ziju resp. sa stretavaju za nejakym ucelom pre mna za mna ,budis...
ale nepoznaju sa,rozum by mohla mat a vie dobre ako lahko sa da zneuzit vsetko napr identita.. kazdu chvilku davaju ako sa zeny nechaju oklamat,kedy sa pekní ,inteligenti vysokopostaveni chlapi akoze pisu a kontaktuju so zenami,pricom na druhej strane su nechutne prasata ...
a po dalsie,asi si nepochopila moj prispevok ,skoda...
Laboska) A mne zas neda nezareagovat na teba)) a co je akoze na tom?? :D
Ja som tiez vzdelana, co sa tyka erotiky sexu tak ma maloco prekvapi ai, ale riadim sa "zi a nechaj zit". Naco utocis na autorku temy?)) Mozno kvoli sliepkam ako ty nechcela aby jej sem prispievali tebe podobne) Ty to co ona nerobis. Oki. A co?)) Ty o zivote ako takom este houby vies) Este si toho v zivote moc nepreskakala. Ludia su predsa roznorodi. Aj ich potreby zaluby tuzby sny ai. Pokial tym nikomu neublizuju, nerobia nic nezakonne, suhlasia s tym obaja, tak je to ich vec. Keby si vedela ake existuju rozne praktiky fetise uchylky, rozne skupiny ludi, polohy pomocky ai ai. Zato ze ty varis jedno jedlo dokola vkuse neznamena, ze ludia co experimentuju skusaju rozne ine (mozno pre niekoho exoticke) jedla chute prichute koreniny, su zli ci horsi (ved este ani ty sama nevies netusis co budes/nebudes robit stvarat o 10-20-30r ai). Nie je iba cierna ci biela. Je predsa aj 50odtienov sivej)))
Nejde mi nereagovat ..aj ked mimo zadania temy...
ale nemohla som to docitat..neviem ci som starodmodna ,alebo nedozreta na take uchylaciny(24r) ale toto neni normalne...
40 rocna zena a takto sa sparavt? posielat zasikritovane nohavicky chlapovi a pytat sa ci mu vonia ??? pre boha to kde sme... pises aki ste vzdelani a neviem co..ale toto je nieco nenormalne...pochopim keby to robila nejaka pubertacka alebo baba v mojom veku,ale stara skatula (aj ked vyzeras mozno dobre na svoj vek) ale preboha hadam mas nieco v tej hlave...
bolo mi fakt totalne zle z tych prispevok od zakladatelky temy... neviem si to ani predstavit,aj ked som si to skusala :D ako fakt nemam slov..nechutnost a este raz nechutnost! a este ten dodatok ze vies co s nimi robil...fuj
a zadalsie presne ako tu pisali baby aj chalani.. len aby si sa nepopalila a nemala hanbu na cely zivot ze ,,vzdelana,, 40-tnicka posiela zababrane nohavicky cudziemu chlapovi a je nedockava jeho odpovede ci mu tie smrady vonaju... este raz hnus
Szuzi tak sa mi zda ze objavil tuto diskusiu :) lebo je divne ze ho to napadlo az teraz... ale v kazdom pripade by som si nerobil starosti...
Ahojte. Mame sa spolu stretnut buduci tyzden. Vcera mi sam od seba napisal toto.
On: inak je krasne citit vonu Tvojho lona
Ja: Takze ti voniam?
On: aaano
A potom mi napisal, ako sa velmi tesi na nase stretnutie, ze sa stretneme a konecne sa spozname. Tak uvidim ako to cele dopadne.
Tak som mudrejsi, mozno sa mi to niekedy zide.
Google vo vseobecnosti je uz velmi tazke oklamat, musel by sa tomu venovat hodiny denne. Ak nema nejake hakibaky priatelov na fb/g/.., reaguje rychlo, tak neklame.. minimalne o identite nie.. do hlavy mu nevidime ;O