Poprosim iba mužov o názor

Príspevok v téme: Poprosim iba mužov o názor
Szuzi

Spoznali sme sa pred stvrt rokom na socialnej sieti. Obaja mame pred styridsiatkou. Ja som sama dva roky, on vyse roka. Hned sme si sadli, rozumieme si po vsetkych strankach. Obaja sme dost sexualne zalozeni. Nemame nikoho. Riesime to pomockami, aj sa o tom otvorene bavime. Mame sa stretnut. Volame si. Piseme si denne.
No a teraz poprosim muzov o nazor. Bavime sa spolu otvorene aj o sexualnych pomockach, co kto ma rad, po com tuzime (jasne, ze nielen sex spolu preberame). On mi kupil darcek. Venusine gulicky, poslal mi ich odfotene ked ich postou obdrzal. On zas tuzil po mojich nohavickach. Tak som si bola kupit ozaj pekne a sexi. Odfotila som sa mu v nich. Velmi sa mu pacili. Aj ja. Mame sa teraz stretnut. Poprosil ma este predminuly tyzden, ci mu tie moje nohavicky poslem postou. Nemohol vydrzat. Tak som mu ich na jeho meno, adresu, poslala. A teraz sa chcem opytat. Tesi sa na nase stretnutie, v nicom sa nezmenil, komunikujeme nonstop, no tie moje nohavicky ani raz nespomenul. Dostat ich dostal. Preco mi nic na ne nepovedal? Narazky, ze mu nevoniam, neberiem. Lebo viem ako to je. Opak je pravdou. Len ma zaujima, preco sa mi k nim nevyjadril? Ja som uz temu nohavicky nadhodila, ale nereagoval. Stretnut sa chce, lichoti mi, bavime sa presne ako prv, ale toto mi nejde do hlavy. Ze mlci. Ak by som mu nevonala, tak by sa nechcel stretnut. Ma o mna zaujem. Ale chcel ich a potom mlci? Co moze byt dovodom, ze ich ani raz nespomenul? Vy ako muzi skor viete, ako myslite. Tak vam dakujem za nazor, co za jeho mlcanim k tej teme nohaviciek moze byt?

Szuzi

Smrad. Ak smrdis ty, tak sa o seba viac staraj. Ja voniam vyborne. A neviem co sem pleties vek. Dnesne zeny po styridsiatke vyzeraju vyborne, pozri si svetove modelky, herecky, spevacky. Starne kazdy. No ak nemas rozum teraz, nebudes ho mat uz ani v neskorsom veku.

Szuzi

Messje. Dakujem. Ano, je to fetis. Mne to problem nerobi. Ja to ako nieco zvrhle nevnimam. Z toho vsetkeho co v sexualnom svete existuje je to to najmenej.

Slobodna. Ano su aj takyto, na silonky. Ponozky, to neviem. Dokonca je vela muzov zameranych na topanky, obuv.

Ovecka. Ja som, co sa tyka erotiky, sexu, velmi otvoreny clovek. Ja s nim o tychto veciach debatujem, ako ini ludia o pocasi. Promiskuitna nie som. Vyzeram na svoj vek vyborne. No dakujem ti aj tak.

0vecka

uplne milujem takych hrdinov.. slecna ma 40 a nemoze si az tak vyberat tak proste toleruje nejaku uchylku... nechapem preco ju tu zosmiesnujete..

smrad s

cudujes sa stara ...smradlave gate 40 tnicky , baba ty nemas rozum , keby si mala 15 sa necudujem ze posielas take traposiny , ale baba na rozume , ten si pomyslel o tebe svoje ...

0vecka

Szuzi a to sa bezne rozpravate o svojich uvhylkach??? akoze sa to snazil nejako zahrat ze neni uchyl a ze chce tvoje nohavicky alebo sa o tom otvorene bavite a on ty jeho uchylku otvorene akceptujes??

ak ste sa o tom este tak nebavili tak je mozne ze nechce aby sisi myslela ze je uchyl tak tu temu neotvara... skus sa ho opytat alebo ked budete mat nejaky eroticky chat posli mu fotku nejakych inych ci sa chyti...

Messje

Daj si pozor.
Je to fetish uchylka.Su typy chlapov ktori za take nohavicky platia.Kedze ma na to teba,ma to zadarmo.
Takych chlapov nevzrusi zena ako taka ale jej nohavicky.Bez nich sa nevzrusia.On urobi pre teba vsetko a ako odplatu bude chciet nohavicky.Taki aj partnerky hladaju na socialnych sietach.Na akej si ho poznala ty?
Snad sa mylim

odľud

Jáj more to myslíš vážne ??? Nieee všetci muži nepremýšlajú podobne. Nepýtaj sa šeckých nás more ! Pýtaj sa jeho s ním si to vydebatuj.
Nohavičky samotné by som nechcel také uchylačiny ma nelákajú ! Ale fakt že je žena tak sexuálne založená je rajcovný, teda taká žena je rajcovná.
Som obeťou nejakej srandy ? je táto téma fejk ?