Spoznali sme sa pred stvrt rokom na socialnej sieti. Obaja mame pred styridsiatkou. Ja som sama dva roky, on vyse roka. Hned sme si sadli, rozumieme si po vsetkych strankach. Obaja sme dost sexualne zalozeni. Nemame nikoho. Riesime to pomockami, aj sa o tom otvorene bavime. Mame sa stretnut. Volame si. Piseme si denne.
No a teraz poprosim muzov o nazor. Bavime sa spolu otvorene aj o sexualnych pomockach, co kto ma rad, po com tuzime (jasne, ze nielen sex spolu preberame). On mi kupil darcek. Venusine gulicky, poslal mi ich odfotene ked ich postou obdrzal. On zas tuzil po mojich nohavickach. Tak som si bola kupit ozaj pekne a sexi. Odfotila som sa mu v nich. Velmi sa mu pacili. Aj ja. Mame sa teraz stretnut. Poprosil ma este predminuly tyzden, ci mu tie moje nohavicky poslem postou. Nemohol vydrzat. Tak som mu ich na jeho meno, adresu, poslala. A teraz sa chcem opytat. Tesi sa na nase stretnutie, v nicom sa nezmenil, komunikujeme nonstop, no tie moje nohavicky ani raz nespomenul. Dostat ich dostal. Preco mi nic na ne nepovedal? Narazky, ze mu nevoniam, neberiem. Lebo viem ako to je. Opak je pravdou. Len ma zaujima, preco sa mi k nim nevyjadril? Ja som uz temu nohavicky nadhodila, ale nereagoval. Stretnut sa chce, lichoti mi, bavime sa presne ako prv, ale toto mi nejde do hlavy. Ze mlci. Ak by som mu nevonala, tak by sa nechcel stretnut. Ma o mna zaujem. Ale chcel ich a potom mlci? Co moze byt dovodom, ze ich ani raz nespomenul? Vy ako muzi skor viete, ako myslite. Tak vam dakujem za nazor, co za jeho mlcanim k tej teme nohaviciek moze byt?
Poprosim iba mužov o názor
skus teda vo volnom case zistit, ci si chlap a ci zena :))) lebo stale si v teme pre muzov
viem ...
To co robim ja vo svojom volnom case je len na mne.Ale pravdepodobne tu sedis aj ty cele hodiny ked vies kedy a co piseme...
Preco utocit??? Ved je to pravda, staci, aby clovek dlhsie pozoroval vase prispevky a spravanie. Same sa tak prezentujete. Tak mozno porozmyslaj nad tym, ze ludia si o tebe vytvaraju nazor na zaklade toho, co tu davas. V kazdej teme, cele dni a noci narvate. Nemate co robit? Praca? Domacnost? Partner? Evidentne nic. O sexe, iba snivate. Ci medzi prispevkami date cislo? :)))
ok,,,nasla som tu jeden velmi pekny clanok,ktory mi presne sadol na takych ludi,ktori vedia len utocit...
Vytiahla som z neho toto
"...môžeme tú druhú osobu ignorovať, môžeme sa s ňou vadiť, dráždiť ju alebo len si ju tak vnútri v sebe hodnotiť. Stále ju však vnútri kvôli tomu odsudzujem, posudzujem a robím to všetko kvôli vlastnému hnevu v sebe. Dôležité je uvedomenie si toho, že v sebe mám a vidím len vlastný svet, nie svet toho druhého. Ak ma niečo na druhom rozčuľuje, nie je to len o ňom, ale hlavne o mne.
Väčšina ľudí si často neuvedomuje svoje projekcie na iných a zastavia sa až keď už je príliš neskoro. Dôležitými krokmi sú: preskúmať negatívne vzťahy v našom živote. S kým nevychádzame, kto nás dráždi ..."
Adr1. a Messje su stare dievky, ktore v realite nikto nechce, tak sa tu robia chrumkave, najmudrejsie a sexualne otvorene dufajuc, ze sa na nich ulakomi nejaky zufalec.Treba ich polutovat, nic okrem tohto fora nemaju. Najviac som sa zasmial na tom, ked sa Messje opytala Labosky, ci je chlap, lebo sem maju prispievat iba muzi a ona sem trepe jedna radost. Zeby muzatka???? :)))
Suhlasim s Laboskou.
laboska2611toto nemyslis vazne ty si asi aj proti homosexualnym partnerstvam lebo to by celkom sedelo... neviem preo by aj inteligentny clovek nemohol poslat svoje spodne pradlo niekomu inemu ak to oboch vzrusuje?
neviem111
Ved ja som to aj pochopila.
Len som reagovala na to,preco sa tiez pripajam,ked nie som muz.A tym,ze som zena,som napisala svoj nazor,v ktorom nesudim len preto,ze ja by som to urobila inak,lebo taka nie som.Kazdy sme iny.Ale kto je ten,kto robi vsetko podla normy,knihy,podla pravidiel?Kde je napisane,co je spravne?
Napisala som hned na zaciatku...Daj si pozor a za tym si stojim.Ostatne je na nej.Ma obciansky preukaz.Vie co robi.
messje, klucove slova v mojom prispevku boli "cudziemu cloveku" a nie "nohavicky".
neviem111
Presne tuto reakciu som cakala.Ano,nie som chlap...ale neriesim,neurazam a nesudim.Kto z nas je normalny?Kazdy mame inu predstavu o zivote,o spolunazivani,ine predstavy v sexualnej oblasti....Ja som tiez napisala svoj nazor,ale nesudim ani jedneho z nich.Pokial to im vyhovuje takto...
Su tu aj taki,ktori nesuhlasia s predmanzelskym sexom.Sudia oni nas za to?Nie.
Ja som napisala,ze by som sa skor zamyslela nad tym,ze to zacali z opacneho konca. Este sa nevideli...Ale aj toto je na autorke temy si to uvedomit.
Mozno nam tu raz napise...Mali ste pravdu.
A mozno napise,stretavame sa a je to super.
Je tu tema o muzovi ktori si oblieka damske puncochy.Manzelka i tom vie.Nie je len na nej sudit ho?Ona s nim zije.
Preto autorka prosila nazor muzov,lebo vedela,ze sa tu ozvu taketo individua ktore su chytre a dokonale vo vsetkych oblastiach.
Ti zlodeji, vrahovia a nasilnici su vsade okolo nas, v nasej rodine, v nasej praci, medzi nasimi priatelmi, susedmi.
To, ze niekoho spoznam na nete a ineho na ulici nic neznamena.
Treba rozlisovat vlastne predstavy / predsudky a objektivnu realitu.
Alebo potom byt dalsou tetkou vo vecernych spravach co bude hovorit:" a aky slusny sa zdal, aj pozdravil, sme sokovani"